Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(Kirkė @ 2014 12 11, 15:40)
Prašau labiau patyrusių patarimo 4u.gif
Praeitą savaitę rašiau, kad dukra susirgo virusu, panašiu į skarlatiną. Vėliau virusas "išėjo" bėrimais(panašiais į vėjaraupių spuogelius) aplink išangę ir skylutę blush2.gif  Papildomai sutrūkinėjo i bei pabėrė aplink vieną lūpos kamputį. Dabar jau visa savaitė skylutėje renkasi žalsvos gleivės, panašios į snargliukus. Duodu hepar sulfur 30 ir kordicepsą, bet negerėja. Gal Medorinum pagelbėtų ar dar kažkas tiktų. Anksčiau yra panašiai buvę po virusinių susirgimų, bet hepar sulfur padėdavo. Šį kartą neveikia...

Sutvarkiau su Gynacoheel - rodos toks pavadinimas. Per porą dienų užsibaigė.
Papildyta:
QUOTE(Lura* @ 2014 12 12, 16:09)
Bronchogran gal tiktu, kaip tik turiu, inhaliacijas darom

pašildykitkrūtinę, padukus, įbėrę šiltos druskytės į vilnones kojinytes. Dar galit pamasažuoti: pradžiai švelniai paglostykit nugaryte plaučių srityje, tarpumentį, tada pabarbenkit, švelniau stipriau, pagrėbliuokit, lyg kasydama nuo šonkauliukų viršaus žemyn tarpus tarp šonkauliukų.
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2014 12 15, 14:55)
Sveikos,auga miezis vidinei akies pusei,po voku.Kaskada diskusija buvo apie miezi ir ka vartojat,bet dabar prireikus nebeatkasu kurioj temoj.Padekit verysad.gif

Staphisagria + Silicea.

Kirke, sakyč, įdomus variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2014 11 29, 02:42)
Brontex jokiu budu netinka prie sauso kosulio, gali dar labiau ji skatinti  schmoll.gif  Astma alergine? Gal siuo atveju ir islenda kosulys del alergijos kazkam?

Astma ne alerginė, niekam nerado alergijos ir aš nepastebėjau. Tiesiog pasigauna virusą ir toliau viskas leidžiasi i bronchus. Nutraukiau Brontechx, bet kažkodėl galvojau kad jį gerai duoti, suskystina gleives. Nors maniškiui taip viską suskystina, kad pradeda snarglys tekėti, jeui prieš tai nebuvo. Duodu dabar Husteel. Jau beveik 2 savaite. Kosti nedaug, kartais atsikosti. Bijau dar kol kas nutraukti.
Atsakyti
Sveikutes, kreipiuosi del info, koki homeopata rekomenduotumet kaune? pries 10 metu teko lankytis klaipedoj pas V. Misi, bet deja ne klaipiedieciu nebepriima.
mano mazyliui (po kaledu bus 5 men) labai panasu i dermatita, pas odos gyd nuejus tuoj rasys hormoniniu tepalu, kuriu nenoriu dar naudot, siaip oda labai sausa, ant nugaros, peciu, smilkiniu ranku siek tiek ant koju, per linkmenis raudonos vietos, sausos nieztincios...
gal kada buvo diskusijos sia tema, (gal nuoroda mestumet). dekui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Witch: 16 gruodžio 2014 - 13:57
QUOTE(Witch @ 2014 12 16, 14:52)
Sveikutes, kreipiuosi del info, koki homeopata rekomenduotumet kaune? pries 10 metu teko lankytis klaipedoj pas V. Misi, bet deja ne klaipiedieciu nebepriima.
mano mazyliui (po kaledu bus 5 men) labai panasu i dermatita, pas odos gyd nuejus tuoj rasys hormoniniu tepalu, kuriu nenoriu dar naudot, siaip oda labai sausa, ant nugaros, peciu, smilkiniu ranku siek tiek ant koju, per linkmenis raudonos vietos, sausos nieztincios...

Pas mano maze ir problemeles su oda nepraeina tai galvoju apsilankyti pas V.Zakarauskiene.Ji ir dermatologe ir homeopate.

Mano vyresnioji turejo kontakto su vejaraupiais serganciu vaiku. Kokius reiktu tureti zirniukus ir koks dozavimas butu ? Pas mus ner homeopatines vaistines tai noreciau nusipirkt is univaistines jei prisireiktu.Merginai 4,7m ir dvynukams 1,5m.Aciu pagelbejusioms 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(*milka* @ 2014 12 17, 00:40)
Pas mano maze ir problemeles su oda nepraeina tai galvoju apsilankyti pas V.Zakarauskiene.Ji ir dermatologe ir homeopate.

Mano vyresnioji turejo kontakto su vejaraupiais serganciu vaiku. Kokius reiktu tureti zirniukus ir koks dozavimas butu ? Pas mus ner homeopatines vaistines tai noreciau nusipirkt is univaistines jei prisireiktu.Merginai 4,7m ir dvynukams 1,5m.Aciu pagelbejusioms 4u.gif

*milka* paminėjo gydytoją, aš irgi rekomenduoju. Tik noriu porą pastebėjimų pridėti: homeopatinis gydymas ilgas, reikalauja kantrybės ir "žaidimo", gali būti paūmėjimai - to nereikia išsigąsti.
Mano vaikams geriausiai veikė Rhus tox. 30. Kažkaip mano vaikams jis tampa kaip ir universalus prie įvairių virusų. smile.gif

Papildyta:

odelę galit patepti kremu Basalis. Jis labai tinka prie įv.dermatitų ir psoriazių, kai sausa ir sudirgusi oda.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 12 19, 13:46)
Mano vaikams geriausiai veikė Rhus tox. 30. Kažkaip mano vaikams jis tampa kaip ir universalus prie įvairių virusų. smile.gif

Kaip reiktu uzsakineti vasitineje Rhus tox 30 ar Rhus tox 30CH?
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2014 12 19, 16:07)
Kaip reiktu uzsakineti vasitineje Rhus tox 30 ar Rhus tox 30CH?

Tai yra vienas ir tas pats 4u.gif
Atsakyti
Merginos help!
Dukra baisiai koseja, tai slapiai, tai sausai. Bet tokiu priepuoliniu kosuliu. Gydytoja sake. Kad spazmuoja bronchai. Gerkle svari. Slogos nematau. Nebent kokia gilumine. Ypac kosulys sustipreja atsigulus. Nakti beveik istisai koseja. Tempos nera. Turim nepatikslinta astma.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 12 19, 18:25)
Merginos help!
Dukra baisiai koseja, tai slapiai, tai sausai. Bet tokiu priepuoliniu kosuliu. Gydytoja sake. Kad spazmuoja bronchai. Gerkle svari. Slogos nematau. Nebent kokia gilumine. Ypac kosulys sustipreja atsigulus. Nakti beveik istisai koseja. Tempos nera. Turim nepatikslinta astma.

Mums nuo tokio kosulio gelbsti šlapias frotinis rankšluostis ant radiatoriaus nakčiai. Ilgai ieškojau priežasties, visokius vaistukus gėrėm, o pasirodo bėda sausame ore rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2014 12 19, 18:51)
Mums nuo tokio kosulio gelbsti šlapias frotinis rankšluostis ant radiatoriaus nakčiai. Ilgai ieškojau priežasties, visokius vaistukus gėrėm, o pasirodo bėda sausame ore rolleyes.gif

Nu šlapias frotinis rankšluostis jau ne homeopatija. schmoll.gif Jei tai būtų vos vos vos vos vos drėgno frotinio rankšluoščio siūliuko gabaliukas tada iš bedos galėtume sakyt, kad tinka ir homeopatijos temai. smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2014 12 20, 01:04)
Nu šlapias frotinis rankšluostis jau ne homeopatija.  schmoll.gif Jei tai būtų vos vos vos vos vos drėgno frotinio rankšluoščio siūliuko gabaliukas tada iš bedos galėtume sakyt, kad tinka ir homeopatijos temai.  smartass.gif

Gerai suskelet biggrin.gif gaila nera "patinka" mygtuko.
Atsakyti