QUOTE(Obuoliausia @ 2014 11 12, 12:45)
Pritariu 100 proc. O realiai pajauti, kad vaikas nebepriklauso jau nuo tavęs po 14 m. Yra tas visiems žinomas skirstymas žmogaus asmenybės raidos kas 7 m. Yra dar kitas skirstymas, apie žmogaus emocinio, mentalinio kūno brendimą.
Žinau, kad tai yra sunku, nes šiuolaikinis pasaulis verčia suktis kaip voverei rate. Tada reikia surasti bent šiek tiek laiko sau, kad galėtum dalintis savo energija su kitais. Vieni užsiima joga, kiti cigunu, kiti - dar kitą būdą randa. Kartais ramus pabuvimas tiesiog gamtoje padeda atgauti pusiausvyrą.
Folio metodu patikrint įmanoma. O naminiu tai net neįsivaizduoju... Jei nėra galimybės apsilankyt pas homeopatą - aš dar kartočiau šitą terapiją kokį porą kartų ar Cina complex duočiau porą savaičių.
Kažkada esu skaičius, kad pilvo žvėriukai rodo, kad žmogus (šiuo atveju daug kas priklauso nuo mamos) yra labai priklausomas nuo to, ką kiti apie jį pagalvos. Bet nemanau, kad tai yra 100 proc. tiesa. Tiesiog mintis pakontempliavimui. O gal netyčia pavyks iš to kažką išpešti.
Žinau, kad tai yra sunku, nes šiuolaikinis pasaulis verčia suktis kaip voverei rate. Tada reikia surasti bent šiek tiek laiko sau, kad galėtum dalintis savo energija su kitais. Vieni užsiima joga, kiti cigunu, kiti - dar kitą būdą randa. Kartais ramus pabuvimas tiesiog gamtoje padeda atgauti pusiausvyrą.
Folio metodu patikrint įmanoma. O naminiu tai net neįsivaizduoju... Jei nėra galimybės apsilankyt pas homeopatą - aš dar kartočiau šitą terapiją kokį porą kartų ar Cina complex duočiau porą savaičių.
Kažkada esu skaičius, kad pilvo žvėriukai rodo, kad žmogus (šiuo atveju daug kas priklauso nuo mamos) yra labai priklausomas nuo to, ką kiti apie jį pagalvos. Bet nemanau, kad tai yra 100 proc. tiesa. Tiesiog mintis pakontempliavimui. O gal netyčia pavyks iš to kažką išpešti.
Patikrinau ar turi kirmėliukų paprastu būdu. Vakare, praėjus porai valandų nuo užmigimo, pašviečiau žibintuvėliu į "uodegytę". Labai gerai pasimatė dvi "draugės". Keista, kad tik pas dukrą, pas sūnus neradau. Dabar mąstau, kad gal bronchitus galėjo įtakoti kirmėliukai? Nes tik dukra serga, abu sūnus iki šiol sveiki. Ir gal juos sujudino kordicepsas, nes jau antra savaitė geria?
Man klausimas: kaip veikia Cina kompleksas? Nunuodija kirmėliukus? Ar gyvus priverčia lįsti lauk?
Beje įtarimas dėl kirmėlių turėjo kilti man, kai dukrai labai padidėjo apetitas, dar labiau užsimanė saldumynų ir pradėjo skųstis niežėjimu. Bet kažkaip nesuvedžiau, nepagalvojau, kad gali būti "svečių"