Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(Obuoliausia @ 2014 11 12, 12:45)
Pritariu 100 proc. O realiai pajauti, kad vaikas nebepriklauso jau nuo tavęs po 14 m. Yra tas visiems žinomas skirstymas žmogaus asmenybės raidos kas 7 m. Yra dar kitas skirstymas, apie žmogaus emocinio, mentalinio kūno brendimą.

Žinau, kad tai yra sunku, nes šiuolaikinis pasaulis verčia suktis kaip voverei rate. Tada reikia surasti bent šiek tiek laiko sau, kad galėtum dalintis savo energija su kitais. Vieni užsiima joga, kiti cigunu, kiti - dar kitą būdą randa. Kartais ramus pabuvimas tiesiog gamtoje padeda atgauti pusiausvyrą.
Folio metodu patikrint įmanoma. O naminiu tai net neįsivaizduoju... Jei nėra galimybės apsilankyt pas homeopatą - aš dar kartočiau šitą terapiją kokį porą kartų ar Cina complex duočiau porą savaičių.

Kažkada esu skaičius, kad pilvo žvėriukai rodo, kad žmogus (šiuo atveju daug kas priklauso nuo mamos) yra labai priklausomas nuo to, ką kiti apie jį pagalvos. Bet nemanau, kad tai yra 100 proc. tiesa. Tiesiog mintis pakontempliavimui.  cool.gif  O gal netyčia pavyks iš to kažką išpešti.

Patikrinau ar turi kirmėliukų paprastu būdu. biggrin.gif Vakare, praėjus porai valandų nuo užmigimo, pašviečiau žibintuvėliu į "uodegytę". Labai gerai pasimatė dvi "draugės". Keista, kad tik pas dukrą, pas sūnus neradau. Dabar mąstau, kad gal bronchitus galėjo įtakoti kirmėliukai? Nes tik dukra serga, abu sūnus iki šiol sveiki. Ir gal juos sujudino kordicepsas, nes jau antra savaitė geria?
Man klausimas: kaip veikia Cina kompleksas? Nunuodija kirmėliukus? Ar gyvus priverčia lįsti lauk? g.gif
Beje įtarimas dėl kirmėlių turėjo kilti man, kai dukrai labai padidėjo apetitas, dar labiau užsimanė saldumynų ir pradėjo skųstis niežėjimu. Bet kažkaip nesuvedžiau, nepagalvojau, kad gali būti "svečių" schmoll.gif
Atsakyti
Kirke, sutinku su tuo ka pasakei, tikrai daug kas priklauso nuo mamos emocines bukles... paskutiniu metu, gyvenu beprotiskoj itampoj del visko- del vyro ir vaiko sveikatos, kai nebegali pasitiketi gydytojais, ir pats turi but gydytojas, nors ne neikerti nuo ko pradet... del darbu, del ateities ir is vis del savo vietos sioj zemej... bet visaip stengiuosi, kad to nepersiduotu vaikui, retsykaisi aisku islenda... bet bandau ir tvarkyt savo mintis ir t.t. bet panasu, kad atsiduriu i kazkokia siena, nes matyt vis tiek is giliai vaikui viskas persiduoda... del to jauciu dar didesne itampa, nes kenkiu jau ne tik sau, bet ir vaikui... del vaiko priklausymo, tai taip - man situacija paastrejo pradejus jam eiti i darzeli, nes as viska gyvenime stengiuosi kontroliuoti ir man labai daug dalyku apie darza (bent jau ta kuri mes lankom) pradedant auklejimo metodais baigiant mityba yra visiskai nepriimtina, tai rodos noreciau viska sukontroliuot, bet zinau kad negaliu to padaryt... nezinau kaip is to rato iseiti...

del kirminuku, cia ne homeopatija, bet mes vartojam toki dalykiuka: sumalu pelyna, bitkresle ir gvazdikelius, idedu sauksta medaus, kad galeciau suformuot zirnio dydzio gabaliukus ir ryte ant tuscio skranduko isgeriam ir vakare pries miega isgeriam... kartoju du kartus rudeni ir du kartus pavasari, pakolkas tfu tfu tfu kirminuku neturim, arba nepastebejau...
jis siaip gana slykstus, tai teko vaikeli ismokinti nuryti, nes seniau bandydavo kramtyt, tai baigdavos asarom smile.gif o dabar mes juos vadinam juodais deimanciukais biggrin.gif ir kai ji isgeria, vaikas sako "kirminukai sako ne neeee negerk deimanciuko" lotuliukas.gif tada jis aisku su pasididziavimu isgeria ji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 11 12, 13:16)
Patikrinau ar turi kirmėliukų paprastu būdu. biggrin.gif  Vakare, praėjus porai valandų nuo užmigimo, pašviečiau žibintuvėliu į "uodegytę". Labai gerai pasimatė dvi "draugės". Keista, kad tik pas dukrą, pas sūnus neradau. Dabar mąstau, kad gal bronchitus galėjo įtakoti kirmėliukai? Nes tik dukra serga, abu sūnus iki šiol sveiki. Ir gal juos sujudino kordicepsas, nes jau antra savaitė geria?
Man klausimas: kaip veikia Cina kompleksas? Nunuodija kirmėliukus? Ar gyvus priverčia lįsti lauk? g.gif
Beje įtarimas dėl kirmėlių turėjo kilti man, kai dukrai labai padidėjo apetitas, dar labiau užsimanė saldumynų ir pradėjo skųstis niežėjimu. Bet kažkaip nesuvedžiau, nepagalvojau, kad gali būti "svečių" schmoll.gif

aš bgal ne į temą, bet man spalinukes vaikystėj gydė taip: primaitindavo česnako (kažkodėl reikdavo šiltu pienu užgerti. gal kad neaštru butų?) ir nakčiai prie išangės pridėdavo vatos gabalėlį su vaikišku kremu . Kirmėlytės nuo česnako (o gal ir šiaip jos naktį mėgsta keliaut) išlysdavo ir įklimpdavo kreme. o kadangi daugintis negalėjo, tai taip ir išnyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2014 11 12, 15:22)
Kirke, sutinku su tuo ka pasakei, tikrai daug kas priklauso nuo mamos emocines bukles... paskutiniu metu, gyvenu beprotiskoj itampoj del visko- del vyro ir vaiko sveikatos, kai nebegali pasitiketi gydytojais, ir pats turi but gydytojas, nors ne neikerti nuo ko pradet... del darbu, del ateities ir is vis del savo vietos sioj zemej... bet visaip stengiuosi, kad to nepersiduotu vaikui, retsykaisi aisku islenda... bet bandau ir tvarkyt savo mintis ir t.t. bet panasu, kad atsiduriu i kazkokia siena, nes matyt vis tiek is giliai vaikui viskas persiduoda... del to jauciu dar didesne itampa, nes kenkiu jau ne tik sau, bet ir vaikui... del vaiko priklausymo, tai taip - man situacija paastrejo pradejus jam eiti i darzeli, nes as viska gyvenime stengiuosi kontroliuoti ir man labai daug dalyku apie darza (bent jau ta kuri mes lankom) pradedant auklejimo metodais baigiant mityba yra visiskai nepriimtina, tai rodos noreciau viska sukontroliuot, bet zinau kad negaliu to padaryt... nezinau kaip is to rato iseiti...

del kirminuku, cia ne homeopatija, bet mes vartojam toki dalykiuka: sumalu pelyna, bitkresle ir gvazdikelius, idedu sauksta medaus, kad galeciau suformuot zirnio dydzio gabaliukus ir ryte ant tuscio skranduko isgeriam ir vakare pries miega isgeriam... kartoju du kartus rudeni ir du kartus pavasari, pakolkas tfu tfu tfu kirminuku neturim, arba nepastebejau...
jis siaip gana slykstus, tai teko vaikeli ismokinti nuryti, nes seniau bandydavo kramtyt, tai baigdavos asarom smile.gif o dabar mes juos vadinam juodais deimanciukais  biggrin.gif  ir kai ji isgeria, vaikas sako "kirminukai sako ne neeee negerk deimanciuko"  lotuliukas.gif  tada jis aisku su pasididziavimu isgeria ji  bigsmile.gif

Kokiais kiekiais imate, malate su kavamale?
QUOTE(Salduspauksciai @ 2014 11 12, 19:45)
aš bgal ne į temą, bet man spalinukes vaikystėj gydė taip: primaitindavo česnako (kažkodėl reikdavo šiltu pienu užgerti. gal kad neaštru butų?) ir nakčiai prie išangės pridėdavo vatos gabalėlį su vaikišku kremu . Kirmėlytės nuo česnako (o gal ir šiaip jos naktį mėgsta keliaut) išlysdavo ir įklimpdavo kreme. o kadangi daugintis negalėjo, tai taip ir išnyko smile.gif

Ačiū už patarimą.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 11 12, 21:49)
Kokiais kiekiais imate, malate su kavamale?

Ačiū už patarimą.

as imu lygiomis dalimis mazdaug po sauksta, kad gautusi... na, as neturiu kavamales, as malu su blenderiu, prie jo pas mane toks indelis yra tokiems dalykams, bet jei turit kavamale tai, manau, turetu buti idealu.
mes visa seima situos zirniukus sugeriam kaip rasiau pavasari ir rudeni profilaktiskai.
Atsakyti
Sveikos,

Kas prie ausies skausmo tinka? Niekada dar dukrai ner skaudeje. 9 m mergina. Desine ausis. Skauda pastoviai. Vos prie ausies paspaudus -smarkiau.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 11 13, 12:31)
Sveikos,

Kas prie ausies skausmo tinka? Niekada dar dukrai ner skaudeje. 9 m mergina. Desine ausis. Skauda pastoviai. Vos prie ausies paspaudus -smarkiau.

Beladonna. Būna belladonna homaccord (žr. heel.lt besispecializuojančias, jei Kaune - Studentų g. 25), greičiau suveiktų. Šitas vaistas dažniausias, be to ir ausis dešinė.
Antras variantas - pulsatilla.

Abu būna kompleksuose, tik ten potencija žemesnė, gali ilgiau trukt, kol suveiks ir reikėtų dažnokai duoti.

Dar gerai jeronimo (gėlės) lapą susukt ir įdėt. Spirito-vatos kompresą ir aprišt polietilenu+skara/kepure (šitas dar mūsų vaikystės klasika).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 11 13, 21:01)
Beladonna. Būna belladonna homaccord (žr. heel.lt besispecializuojančias, jei Kaune - Studentų g. 25), greičiau suveiktų. Šitas vaistas dažniausias, be to ir ausis dešinė.
Antras variantas - pulsatilla.

Abu būna kompleksuose, tik ten potencija žemesnė, gali ilgiau trukt, kol suveiks ir reikėtų dažnokai duoti.

Dar gerai jeronimo (gėlės) lapą susukt ir įdėt. Spirito-vatos kompresą ir aprišt polietilenu+skara/kepure (šitas dar mūsų vaikystės klasika).

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,ka reiketu gerti,pilna nosis sasu?Turiu rux toh 200 ar tinka ?Kaip dozuoti?
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2014 11 16, 20:22)
Labas vakaras,ka reiketu gerti,pilna nosis sasu?Turiu rux toh 200 ar tinka ?Kaip dozuoti?

Tokiam variantui esu išbandžius tik Pinosol, jis iš eterinių aliejų, ne homeopatinis. 4u.gif
Atsakyti
Retai, bet tenka kreiptis i Jus pagalbos. Koseja vaikas, mums budingas toks sausas su dusuliuku kosulys. Nors senai jau toki turejom. Pastovus, tiek nakti, tiek diena. Duslus is giliau, kaip is backos. Pradzioj galvojau, jog laringitas, bet nelabai, giliau jis slypi. Koseja be perstojo siandien, ir vakar. Ir temperaturos kelias dalis turi. Kas man ir nepatinka, geriau jau aukstesne butu. Bandau senus jau patikrintus vaistus - Drosera zirn. su Tarptehedreel + Stodal vakar. Nieko. Vakare Droserazirn. pakeiciau i homacorda + Tarptehedreel ir siandien pridejau Antitusin. Kol kas jokio efekto. Koseja taip lyg stengtusi atsikoset, norisi atsikosset, bet neiseina.
Tai mastau, gal tarptehedreel nuimt, palikt Drosera ir Antitusina, ar gal antitusina pakeist i Astmogran. Reikia bent jau be baisesnio kosulio iki rytojaus istempt, nes ryt galesim skambintis homeopatei. Taip lyg prasosi salbutamolio, bet ranka nekyla, nes jau jei paimsiu tai simtomai visai susivels ir nebezinosiu kas be gydo, ryt gydytojai nedrasu bus sakyt, kad va puoliau prie tradiciniu vaistu.
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2014 11 17, 13:29)
Retai, bet tenka kreiptis i Jus pagalbos. Koseja vaikas, mums budingas toks sausas su dusuliuku kosulys. Nors senai jau toki turejom. Pastovus, tiek nakti, tiek diena. Duslus is giliau, kaip is backos. Pradzioj galvojau, jog laringitas, bet nelabai, giliau jis slypi. Koseja be perstojo siandien, ir vakar. Ir temperaturos kelias dalis turi. Kas man ir nepatinka, geriau jau aukstesne butu. Bandau senus jau patikrintus vaistus - Drosera zirn. su Tarptehedreel + Stodal vakar. Nieko. Vakare Droserazirn.  pakeiciau i homacorda + Tarptehedreel ir siandien pridejau Antitusin. Kol kas jokio efekto. Koseja taip lyg stengtusi atsikoset, norisi atsikosset, bet neiseina.
Tai mastau, gal tarptehedreel nuimt, palikt Drosera ir Antitusina, ar gal antitusina pakeist i Astmogran. Reikia bent jau be baisesnio kosulio iki rytojaus istempt, nes ryt galesim skambintis homeopatei. Taip lyg prasosi salbutamolio, bet ranka nekyla, nes jau jei paimsiu tai simtomai visai susivels ir nebezinosiu kas be gydo, ryt gydytojai nedrasu bus sakyt, kad va puoliau prie tradiciniu vaistu.

Gal phosphorus vertėtų pabandyt? 4u.gif
Atsakyti