Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(lakmėja @ 2014 09 19, 08:22)
ar tikrai kakava nemazina homeopatiniu vaistuku poveikio? nes man buvo atvejis kai padaviau dideles potensijos (ne tos) vaistukus ir daktarei skambinau, sako duoktie kakava gerti, sumazins ju poveiki. Kad kava mažina homeopatiniu vaistu poveiki tai tikrai  ax.gif

Aš žinau tik apie kąvą 4u.gif Ypač vaikams, kurie jos negeria (vieną kartą esu davus šaukštelį, kai reikėjo). Apie kakavą niekur skaičius nesu ir nebandžius, todėl nieko negaliu pasakyti.
Nors jei sąžiningai: jei labai reikia (pvz., stiprus virusas) - homeopatiniai suveikia ir su maistu, ir su kava... ax.gif Kai nėra sąlygų idealiai suderint, kada tuos vaistus duot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 19 rugsėjo 2014 - 09:09
NE nu nebezinau ka galvot... nezinau kaip mums beislipt, cia matyt kazkokia zaraza tupi, jauciu reiks vaika pirmadieni vesti pas gydytoja daryt kraujo tyrima...
nes vakar jau taip apsidziaugiau atsikele vaikas be tempos, i vakara dar buvo sukile iki 37.6, nu bet kazkaip nesistebejau... toliau tesiau duoti influcida...
siandien ryte atsikele su 37.4 (bet jam tokia tempa kartais ir siaip buna, gydytoja sako, kad cia normali tempa kitiems gali buti, nors as tuo labiau abejoju), ryte pasirode, kad biski snargliuku atsiranda, ispute, tai lyg gelsvi pasirode... siandien ryte atsikele baisiai piktas, zirzla, nepatenkintas viskuo, visa diena neklauso... pradejau duoti antigripina3, galvoju, kad tos slogos neuzsileist... bet paskui kai pute kitus kartus, tai jau lyg ir balti tie snargliukai... ir is vis taip keistai, tai jie yra tai ju nera, kartais atrodo tuscia nosyte, kartaisk ai paprasau patraukti, girdisi, kad kazkas gargaliuoja... o dabar va pamatavau tempa tai ziuriu ir vel 37.9... eina svilpt, nu nieko nebesuprantu.... kazkokia mistika... nebeissikapstom, nesuprantu kas cia ilindes toks biesas...
Papildyta:
jau kaip durne jauciuosi, metausi su tais vaistais, dabar pagalvojau, kad cia jis toks siandien nepakenciamas gal nuo to antigripino3??? ar gali taip buti??? gal vel grizti prie influcido, nes nu imurysiu tuoj i siena... nesuprantu... nors mes ir su vyru abu nervu kamuoliai siandien esam...

kazkaip seniau taip jauciausi gerai, gydydama homeopatiskai, visad viskas taip lengvai buvo, nu siuo atveju, kazkokia bejege jauciuos ir nieko nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 20 rugsėjo 2014 - 19:50

Nu zinokit jau pradedu galvot, kad man stogas ciuozia, bet ka tik vel pamatavom tempa, tai 37 blink.gif nepagaunu kad CIA per suoliai.. Jau paranoia man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 20 rugsėjo 2014 - 20:40
norejau uzsipirkt vaistuku internetu, nes visad eidavau pati i vaistine, bet toks klausimelis iskilo...
pvz. http://univaistine.l...omplex-granules
http://www.didziojiv...product_id=1480

kainos labai skiriasi ir pastaroji labai vilioja savom, bet ziuriu, kad ir sudetys siek tiek skiriasi, tai kaip cia gali buti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 21 rugsėjo 2014 - 15:09
Didžioji vaistinė yra Panevėžyje, todėl drįstu pakomentuoti biggrin.gif
Jie turi savo sudarytus kompleksus, todėl ir šiek tiek skiriasi sudėtys. Bet dėl kainos pažiūrėkit į gramus - 12 gramų ir 20 gramų. Yra čia toks Gelsemiuim kompleksas, kuris man dažnai pasitarnauja, tai jo 18 g kainuoja 11 Lt. Manau pirkit iš univaistines, nes ten tiesiog daugiau sudedamųjų dalių, didesnė pataikymo tikimybė wink.gif
nors lyginant su Vilniaus kainomis, čia gerokai pigiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Patarkit kaip gydyti mergaite. Jai 4metai. Persalimas prasidejo nakti, tada ji sunkiai kvepavo, buvo karsta. Pries 2val buvo 37,8. Akys blizga, kojos, rankos sala, skundziasi, kad salta, nors kunas karstas. Bet apetitas yra. Nors ryte beveik nevalge, bet pries val paprase koses. Itariu, kad gali but gerkle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 26 rugsėjo 2014 - 16:57
QUOTE(Kategoriška @ 2014 09 26, 17:52)
Sveikos. Patarkit kaip gydyti mergaite. Jai 4metai. Persalimas prasidejo nakti, tada ji sunkiai kvepavo, buvo karsta. Pries 2val buvo 37,8. Akys blizga, kojos, rankos sala, skundziasi, kad salta, nors kunas karstas. Bet apetitas yra. Nors ryte beveik nevalge, bet pries val paprase koses.  Itariu, kad gali but gerkle.

Skaitykit apie Beladonna, Aconitum ir Rhus tox. Tiesą sakant, šitas derinys dažnai padeda prie virusų.
Atsakyti
Reikia pagalbos .Sukarsciavo mano keturmete 37.8 .Skundziasi ,kad skauda galva, pakosti ,nors gerkle ciut raustelejusi .Pradejau duoti antigripina 1 .Po 4z kas pusv 2 valandas .Paskui pamatavau jau 38 .Tai man testi antigripina ar koki influcida pabandyti?
Beje ar heel skysti vaistukai jau metami po sesiu men pradarius ar dar geri ?
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2014 09 29, 20:43)
Reikia pagalbos .Sukarsciavo mano keturmete 37.8 .Skundziasi ,kad skauda galva, pakosti ,nors gerkle ciut raustelejusi .Pradejau duoti antigripina 1 .Po 4z kas pusv  2 valandas .Paskui pamatavau jau 38 .Tai man testi antigripina ar koki influcida pabandyti?
Beje ar heel skysti vaistukai jau metami po sesiu men pradarius  ar dar geri ?

Nelabai zinau antigripinu sudeties, bet jei yra beladona tai duokit. Temperaturos pakilimas dazniausiai buna geras zenklas. Jei skauda galva prie temperaturos, bent jau man visad tinka beladona.
Kiek esu klausus homeopates, net ir zirniukai su praejusiu galiojimo laiku sake tinkami. Vaistukai tikrai turetu tikt.
Atsakyti
Milka, tikriausiai bus beladona. Dar galit pridėti Rhus tox (gali būti ir kokiame komplekse).

Radau neblogą puslapį: http://naturalremediespot.com/
Atsakyti
sveikos,

planuoju daryt vaistuku uzsakyma, gal galit pasidalint ka verta tureti vaistinelej? kokiu dazniausiai prireikia vaistuku?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2014 09 30, 19:53)
sveikos,

planuoju daryt vaistuku uzsakyma, gal galit pasidalint ka verta tureti vaistinelej? kokiu dazniausiai prireikia vaistuku?

pas mane pirmas vaistas yra Beladona homacord (prie termeraturos), nux vomix homacord (prie skrandzio, nevirskinimo, vemimo).Visada turim prie virusiuku umcalor ar engystol tabletes. Nuo kirmelyciu Cina C6. Nuo tirstos slogos (tuja ir kali bichrom.) O jau nuo kosuliuku tai labai ivairai (Pulsatila, Bryonia, Hepar Sulfur, Aconitum, Spongia..)nu su kosuliai priklauso kada jie, kokie jie ir dar kiekvienam individualiai buna..vienam vienas tinkamas, kitam kitas tinkamas.
vaistinelej jei jau draugaujate su homepatija reikia tureti ir daug didesnio spektro vaistuku, visu nezinau kaip isvardinti, blush2.gif
Atsakyti