QUOTE(Lu Lu @ 2014 02 12, 13:20)
Sveikos merginos, patarkit kaip be antibiotiku sinusita pagydyt. Jau antibiotikai nupirkti, bet taip noreciau be ju issisukti. Tiesiog uzsitese sloga ir daktaras jau vienoj pusej nustate sinusita. Turiu Hepar sulphur ir Mercurius heel tabletes, gal tiktu? O gal dar kas kito? Vaikui 5.5 metu.
QUOTE(Catrin @ 2014 02 12, 16:28)
Pas mus panaši situacija. Vaikui 6 metai, ir jau pūliai eina su kraujais iš nosies
Duodu Hepar Sulfur žirniukus, Sinupret. Valomės nosį reguliariai (Quixx pakaitom su Euphorbium), dar nuo šiandien pradėjau purkšti į burną Traumeel ampulę (su spec. aparačiuku tokiu) - priešuždegimiškai veikia. Žiūrėsiu porą dienų, gal vistik teks duoti antibų
Mano patirtis gydant sinusitą vyrui: Sinupretas neveikė, Gelomyrtol neveikė. Homeopatė skyrė Lymphomyosot lašiukus ir Kalium bichr 30. Pirmą mėnesį pakaitomis kiekvieną dieną 3x10 lašiukų Lymphomyosot ir 3x5 ž. Kalium bichromicum 30 (gaminami homeopat. vaistinėje). Iš pradžių atrodė, kad irgi neveiks. Bet po savaitės gėrimo vaistų pradėjo eiti visas brudas lauk. Valėsi gal porą savaičių: nuo ryškiai geltonų, tamsiai žalių iki vandenėlio. Tada dar mėnesį laiko gėrė vaistus tokiom pačiom dozėm kas antrą dieną. Dabar jau metai laiko nebuvo nė karto sinusito. Manu, kad vaikui būtų galima pabandyti ši variantą, tik pakoreguoti Lymphomyosot lašiukų dozę, o žirniukų dozę palikti nekeistą. Pastebėti ar veikia ir kaip veikia kokią savaitę, o paskui pakoreguoti dozes.
Hepar sulfur, Mercuris sol. kiek esu bandžiusi sau, vaikams, vyrui - neveikė sinusito. Sinupret veikia tik vieną vaiką iš visos mūsų šeimos. Man sinusitą išgydė Mercuris sol complex, gaminamas univaistinėje. Vyrui šis kompleksas pirmus kartus padėjo, bet paskui nebeveikė.