[quote=juste10,2014 09 17, 06:45]
[quote=Obuoliausia,2014 09 16, 21:56]
Mažiem dažniausiai padeda pulsatilla
Jei tas pūliavimas būtų labai stiprus - pridėkit Hepar sulfuris.
5 metai,kiek laiko ir po kiek patartumet duoti?Nuosirdus aciu
[/quote]
Vaikam tiek žirnių, kiek metų. Jei tai yra 30 potencija - galima duoti tik 3. Dažnumas - pagal negalavimo sunkumą (gali būt ir kas 15 min, ir kas 2-3 val.).
[quote=marimacho,2014 09 17, 19:15]
sveikos,
ateinu as jus patarimo... turiu du ligonius - vyra ir maziu... vyrui jokiu pozymiu ner, isskyrus tempa auksta ir nuovargis jauciasi, ryte gere antigripina 1, tai po pietu pradejo kilti temperatura, nutraukiau duot antrigripina, pradejau duot oscilocosinum ir dar i tarpa kas pora valandu influcida, tai pradejo kristi...
o maziui tempa buvo 38, tai dvi valandas kas 15 min girdziau antigripina1, tai dabar pamatavau jam irgi pradejo kilti dabar yra 38,4. daugiau jokiu pozymiu neizvelgiu, siaip jei ne sergantis tetis, tai ne nebuciau sugalvojus pamatuot jam, ant durniaus pamatavau... na, is darzelio kai parsivedziau skystoki viduriai buvo, bet tai daugiau nepasikartojo... dar tik vaikas dabar skundziasi, kad galvyte skauda...
bet man tas antigripinas mistika kazkokia... daar kadangi jam kyla tempa toliau, tai nezinau ar man nutraukt ir pradet jam duot geriau influcida>? turiu dar antigripina2 ir antrigripina 3, bet vaistinej man vaistininke nesugebejo ju skirtumo isaiskinti, tai niekad ir nezinau kada kuris tinkamas 1, 2 ar 3, tai visad duodu nr1, nes vaistininke sake, kad cia paciai pradziai... bet kaip manot, ka man dabar daryt, jeigu kyla tempa? duoti kuri kita numeri antigripino ar keisti i influcida ar tiesiog toliau duoti antigripina ir laukti?
ai zinokit, ka tik vyras vel pasimatavo tempa vel ir jam 39... tai jau nebezinau tada ka daryt ne su juo?
[/quote]
Jei tai yra "riebus" virusas (gan panašu į tai), galėjo temperatūra pakrist ir paskui vėl bandyt kilt aukštyn. Mėginkit toliau tuos pačius (vyro atveju), tik šiek tiek dažniau.
Jei vaiko požymiai panašūs į vyro - bandykit tuos pačius.
Pagrindiniai dalykai, į ką reikia kreipt dėmesį bandant įvertinti peršalimo virusus:
nuo ko gerėja/blogėja savijauta,
troškulys,
neįprasti nusiskundimai (pvz., jautrumas garsui, šviesai, ir pan.)
neįprasti elgesio ar fiziologiniai niuansai (pvz., Bryonia būdinga aimanuot, kad labai sunku ir staiga sumąstyt, kad yra neatidėliotinas reikalas VEIKTI, pvz., nueit pačiam atsigert vandens).
Bent aš internete ieškau kabutėse angliškai suvesdama kokį požymį ir šalia dar prirašau homeopathy.
Antigripinas 1 - peršalimo pradžia,
Antigripinas 2 - kabina labiau per gerklę (asmeniškai aš jo nepritaikiau)
Antigripinas 3 - gan plataus spektro kompleksas, virusas gali jau būti su uždegimo požymiais, pvz. spalvotos išskyros iš akių ar nosies.
Dar gan plačiai ir dažnai pritaikomas kompleksas yra Complex Aconitum (peršalimai su ūmiais karščiavimais), Mercurius sol. complex (ypatingai sinusitams).
Dėl Osciloccosinum: galit padaryti 0,2 l vandens (pvz., nuo mineralinio), į jį suberti 1 tūbelę, energingai sukratyti 50 kartų, tada prieš kiekvieną gėrimą (apyt. po valgomą šaukštą) pakratyti 5-7 kartus. Kai daug sergančių truputį ekonomiškiau gaunas. Jei labiau reikia suaugusiem, galima taip padaryti su 0,2 l degtinės.