Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(*milka* @ 2014 09 13, 10:23)
Sveikos gal kas pades.Mano keturmete pradejo ciaudet .Kol kas retai ir tik ciaudulys nosis dar nebega Ka galeciau paduoti jai,kad isvengt slogos ?

Neaišku, kas: arba Aconitum (šitas daugiau pabuvus vėjyje, gavus drėgmės), arba Allium cepa. Galite ir abu pakaitomis paduoti ir stebėti, kuris veikia.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 09 13, 16:20)
Neaišku, kas: arba Aconitum (šitas daugiau pabuvus vėjyje, gavus drėgmės), arba Allium cepa. Galite ir abu pakaitomis paduoti ir stebėti, kuris veikia.

Aciu 4u.gif O sakykit kada oscillococcinum naudojamas ir koks dozavimas? Kokia jusu nuomone ?
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2014 09 14, 01:24)
Aciu 4u.gif  O sakykit kada oscillococcinum naudojamas ir koks dozavimas? Kokia jusu nuomone ?

Šitas tinka virusams, kurie panašūs į gripą, t.y. gan stiprūs, prasideda kaip gripas. Dažniausiai pačioje pradžioje, kai nėra dar stiprios uždegiminės fazės.
Atsakyti
Sveiki, man nustatė Laimo ligą verysad.gif Paskyrė antibiotikus... Norėčiau jūsų nuomonės, ar tikrai toks bakterinis susirgimas gydomas tik antibiotikai? Žiauriai jų nenoriu...
Jei vis dėlto tai neišvengiama, ar yra kokių homeopatinių priemonių padėti organizmui atsispirti alinančiam antibų poveikiui, kažkaip greičiau atsistatyti po gydymo kurso?
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 09 14, 18:40)
Sveiki, man nustatė Laimo ligą  verysad.gif  Paskyrė antibiotikus... Norėčiau jūsų nuomonės, ar tikrai toks bakterinis susirgimas gydomas tik antibiotikai? Žiauriai jų nenoriu...
Jei vis dėlto tai neišvengiama, ar yra kokių homeopatinių priemonių padėti organizmui atsispirti alinančiam antibų poveikiui, kažkaip greičiau atsistatyti po gydymo kurso?

Abejoju, ar iš čia esančių kas turėtų daug patirties ją gydant homeopatiškai. 4u.gif Galiu tik patarti Nux vomica homaccord šalia antibiotikų.
Jei yra stiprus paraudimas ir sunkiai praeidinėtų su antibiotikais, galite vartoti Beladonna. 4u.gif
Atsakyti
labas. sunui 3 metukai. viena karta skundesi, kad skauda ausi. paspaudinejus aplinkui nereaguoja. sloga dabar skysta, sviesi. nedaug teispucia, bet jauciasi, kad uzsikimsusi. temp 37,5, akytes apsiblaususios. ka patartumete duoti ? musu abu gydytojai atostogauja siuo metu.
Atsakyti
QUOTE(aurraaa @ 2014 09 15, 16:38)
labas. sunui 3 metukai. viena karta skundesi, kad skauda ausi. paspaudinejus aplinkui nereaguoja. sloga dabar skysta, sviesi. nedaug teispucia, bet jauciasi, kad uzsikimsusi. temp 37,5, akytes apsiblaususios. ka patartumete duoti ? musu abu gydytojai atostogauja siuo metu.

Pulsatilla bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 09 15, 16:53)
Pulsatilla bandėt?

ne, tokio neturim... dar ir akyte israudo visa..traiskanoja truputi. ryt teks keliauti pas pavaduojancia gydytoja
Atsakyti
Dabar kai tokie orai:saulė šildo, bet šaltas vėjas tinka Aconitum arba Rhus tox. Jei po Aconitum 2-3 dozių ( tik pamačius, kad įtartina savijauta arba praėjus porai trejetai valandų nuo pirmos dozės) nėra pagerėjimo, pakeičiu į Rhus tox. Paduodu per naktį kas porą valandų. Dažniausiai toks gydymas mums suveikia. 4u.gif
Atsakyti
Uzsipuliavo,paraudo akyte.Ka pasiulytumet palasint ar sugert?Turim sloga skysta,vakar lyg ausyte skaudejo.temperaturos nera.Plaunam nosyte pagal jogus,duodu Pau darco kapsules,eziuole.
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 16 rugsėjo 2014 - 08:33
QUOTE(juste10 @ 2014 09 16, 08:06)
Uzsipuliavo,paraudo akyte.Ka pasiulytumet palasint ar sugert?Turim sloga skysta,vakar lyg ausyte skaudejo.temperaturos nera.Plaunam nosyte pagal jogus,duodu Pau darco kapsules,eziuole.
aciu

Ir prie akies, ir prie slogos su ausim tiktu pulsatilia. Dar pridėčiau beladona.
Ar labai rankinukė? Dabar neberandu užrašuose, bet lyg Misius, esant problemai su akytėm, nuimdavo visus duodamus vaistus ir skirdavo pulsatilia. Gal kas iš labiau 'pažengusių' patars...aš čia savamokslė.

Gal kas man atsakys, kas čia per gerklės virusas ir kaip jį įveikt. 1parą temp. vėliau su homeop. pagalbą ji nukrenta, bet gerklėje(gomuryje) matosi raudonos žaizdelės(nedaug jų), čia lyg kokio streptokoko infekcija, šioks toks pakimimas(daugiau ryte ir vakare), gerklės stipriai neskauda. Kaip tvarkytis su šia zaraza..abu vaikai su ja..
Atsakyti
QUOTE(*slapuke @ 2014 09 16, 10:12)
Ir prie akies, ir prie slogos su ausim tiktu pulsatilia. Dar pridėčiau beladona.
Ar labai rankinukė? Dabar neberandu užrašuose, bet lyg Misius, esant problemai su akytėm, nuimdavo visus duodamus vaistus ir skirdavo pulsatilia. Gal kas iš labiau 'pažengusių' patars...aš čia savamokslė.

Gal kas man atsakys, kas čia per gerklės virusas ir kaip jį įveikt. 1parą temp. vėliau su homeop. pagalbą ji nukrenta, bet gerklėje(gomuryje) matosi raudonos žaizdelės(nedaug jų), čia lyg kokio streptokoko infekcija, šioks toks pakimimas(daugiau ryte ir vakare), gerklės stipriai neskauda. Kaip tvarkytis su šia zaraza..abu vaikai su ja..

Nepriskambinu Misiui,jus buvo skyres lasiukuys gaminamus nuo zalios slogos.Bet ta sloga nera zalia pas mus.Kazin kiek laiko duot ir kas kiek laiko Pulsatilla 5 m vaikui
Papildyta:
QUOTE(*slapuke @ 2014 09 16, 10:12)

O su kuom numusat temperatura?Manajam irgi pakimes balsas,gerkle umoka,bet labai neskauda.Kuom Jus gydot?
Atsakyti