QUOTE(*slapuke @ 2014 09 16, 10:12)
Ir prie akies, ir prie slogos su ausim tiktu pulsatilia. Dar pridėčiau beladona.
Ar labai rankinukė? Dabar neberandu užrašuose, bet lyg Misius, esant problemai su akytėm, nuimdavo visus duodamus vaistus ir skirdavo pulsatilia. Gal kas iš labiau 'pažengusių' patars...aš čia savamokslė.
Gal kas man atsakys, kas čia per gerklės virusas ir kaip jį įveikt. 1parą temp. vėliau su homeop. pagalbą ji nukrenta, bet gerklėje(gomuryje) matosi raudonos žaizdelės(nedaug jų), čia lyg kokio streptokoko infekcija, šioks toks pakimimas(daugiau ryte ir vakare), gerklės stipriai neskauda. Kaip tvarkytis su šia zaraza..abu vaikai su ja..
Nepriskambinu Misiui,jus buvo skyres lasiukuys gaminamus nuo zalios slogos.Bet ta sloga nera zalia pas mus.Kazin kiek laiko duot ir kas kiek laiko Pulsatilla 5 m vaikui
Papildyta:
QUOTE(*slapuke @ 2014 09 16, 10:12)
Gal kas man atsakys, kas čia per gerklės virusas ir kaip jį įveikt. 1parą temp. vėliau su homeop. pagalbą ji nukrenta, bet gerklėje(gomuryje) matosi raudonos žaizdelės(nedaug jų), čia lyg kokio streptokoko infekcija, šioks toks pakimimas(daugiau ryte ir vakare), gerklės stipriai neskauda. Kaip tvarkytis su šia zaraza..abu vaikai su ja..
O su kuom numusat temperatura?Manajam irgi pakimes balsas,gerkle umoka,bet labai neskauda.Kuom Jus gydot?