QUOTE(Aries @ 2014 07 30, 13:54)
Sveikos merginos
Zinau, kad turiu naudotis paieska, paprastai taip ir darau... bet si karta labai skubiai reikia. Koki homeopata Klaipedoje rekomenduotumete? Mamai odos problemos, kerplige... na ir kruva kitu. Man rekomendavo kazkoki prie stoties, berods Vaisvilas pavarde. Aciu jei kas atsakys.
Zinau, kad turiu naudotis paieska, paprastai taip ir darau... bet si karta labai skubiai reikia. Koki homeopata Klaipedoje rekomenduotumete? Mamai odos problemos, kerplige... na ir kruva kitu. Man rekomendavo kazkoki prie stoties, berods Vaisvilas pavarde. Aciu jei kas atsakys.
labas. jei prie stoties tai gal Misis? mes pradejome lankytis pas ji. siandien buvome antra karta. kaip man sunku susigaudyti visuose tuose lasiukuose ir zirniukuose... visa galva verda.... niekad nesidomejau homeopatija, bet jau pavargom su vaiku nuo nuolatines jo slogos... ziema vasara, nesvarbu, kaip bega taip bega.... turi alergija dulkiu erkutems ir adenoidai padideja, siulo operuoti, bet tikimes kaip nors nuo to issisukti.... siuo metu vel sloga, tirsta, zalia, gerkle raudona... siandien sake vartoti kalium bichromicum. ir dar kazkokius laselius, kuriuos pries tai buvo skyres jei vel butu angina. tai kaip po siandien supratau, kad tas pats vaistas gali gydyti kelis simptomus? svarbu ziureti i sudeti ir viska atsiminti ir tuomet nuspresti koki galima naudoti? ar kaip ? as labai atsiprasau, jei kazka neaiskiai parasiau, bet mano pacios galvoj tokia sumaistis dabar, kad nebesugebu apdoroti visos gautos info....