Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(Aries @ 2014 07 30, 13:54)
Sveikos merginos
Zinau, kad turiu naudotis paieska, paprastai taip ir darau... bet si karta labai skubiai reikia. Koki homeopata Klaipedoje rekomenduotumete? Mamai odos problemos, kerplige... na ir kruva kitu. Man rekomendavo kazkoki prie stoties, berods Vaisvilas pavarde. Aciu jei kas atsakys.

labas. jei prie stoties tai gal Misis? mes pradejome lankytis pas ji. siandien buvome antra karta. kaip man sunku susigaudyti visuose tuose lasiukuose ir zirniukuose... visa galva verda.... niekad nesidomejau homeopatija, bet jau pavargom su vaiku nuo nuolatines jo slogos... ziema vasara, nesvarbu, kaip bega taip bega.... turi alergija dulkiu erkutems ir adenoidai padideja, siulo operuoti, bet tikimes kaip nors nuo to issisukti.... siuo metu vel sloga, tirsta, zalia, gerkle raudona... siandien sake vartoti kalium bichromicum. ir dar kazkokius laselius, kuriuos pries tai buvo skyres jei vel butu angina. tai kaip po siandien supratau, kad tas pats vaistas gali gydyti kelis simptomus? svarbu ziureti i sudeti ir viska atsiminti ir tuomet nuspresti koki galima naudoti? ar kaip ? as labai atsiprasau, jei kazka neaiskiai parasiau, bet mano pacios galvoj tokia sumaistis dabar, kad nebesugebu apdoroti visos gautos info....
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2014 08 28, 10:33)
Obuoliausia,ka Jus rekomenduotumet nuo alerginio rinito?Sureaguoja i tam tikrus dirgiklius-nosis uzburksta,kvepuot sunku,truputi tirsto sekreto atsiranda.Ypac sunku nakti-neprasikvepuoja.
Ka ir po kiek rekomenduotumet pavartot?
aciu

Labai patariu kreiptis į homeopatą.
Variantų gali būt daug ir labai įvairių, o neturint patirties sudėtinga atsirinkt, distanciniu būdu patarti irgi...
Pirmai pagalbai bandykite Luffa compositum purškalą.
Dar yra Luffa compositum tabletės, Rhinital (šitie turi būti visose didesnėse vaistinėse arba žr. heel.lt, kur artimiausias atstovas). Kaune Emedoje yra keli kompleksai, pvz. TRC-6, OHOM DRE. Ir daugybė pavienių vaistų...

QUOTE(aurraaa @ 2014 08 28, 16:10)
as labai atsiprasau, jei kazka neaiskiai parasiau, bet mano pacios galvoj tokia sumaistis dabar, kad nebesugebu apdoroti visos gautos info....

Jei tikrai norite, kad pavyktų gydytis homeopatiniais - patariu pradėt domėtis pačiai.
Perskaitykite Kento knygą:
http://homeoint.org/...tlect/index.htm
Daug informacijos yra www.homeopathyandmore.com, www.hpathy.com

Tikrai daug kas įmanoma, tik bent mažais žingsniais į priekį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 29 rugpjūčio 2014 - 22:23
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 08 29, 22:23)

Jei tikrai norite, kad pavyktų gydytis homeopatiniais - patariu pradėt domėtis pačiai.
Perskaitykite Kento knygą:
http://homeoint.org/...tlect/index.htm
Daug informacijos yra www.homeopathyandmore.com, www.hpathy.com

Tikrai daug kas įmanoma, tik bent mažais žingsniais į priekį  4u.gif

dekui labai, bandysiu kazka suprasti....
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2014 08 22, 12:16)
Sveiki  4u.gif  Kreipiuosi su prašymu rekomenduoti gydytoją homeopatą Kaune  4u.gif
Jau keli metai mano 6,5 metų mergaitei kiekvienas peršalimas baigdavosi naktiniais kosulio priepuoliais iki vėmimo. Ilga "kova" su gydytojais UK, konsultacijos čia ir jau žinom, kad mergaitei GERL - refliuksas ir nealerginė astma. Alergijos tyrimą darė tik ant rankos dūrius, alergijos niekam nerodė. Kvėpuojam steroidus ir geriam omeprazolį. Norėtųsi pasikonsultuoti ir su homeopate, gal atsiras mamų, kurių vaikučiai tokių bėdelių turi ir pasidalins patirtimi, ačiū  4u.gif
P.S. Pati šiandien buvau pas otorinolaringologą dėl apsunkinto kvėpavimo per nosį, sakė išdeginta nosies gleivinė, čia nuo tų purškiamų vaistų, nes jau daug metų vargina neprakvėpavimas per nosį ir buvo laikas, kai negalėjau gyvent be purškalų į nosį, tas paliko savo pasekmes. Slogos nėra, tiesiog sunku kvėpuot per nosį. Išrašė Cirrus vaistų ir sakė plaut su jūros druska. Gal ką iš homeopatinių rekomenduosit?

QUOTE(juste10 @ 2014 08 28, 10:33)
Obuoliausia,ka Jus rekomenduotumet nuo alerginio rinito?Sureaguoja i tam tikrus dirgiklius-nosis uzburksta,kvepuot sunku,truputi tirsto sekreto atsiranda.Ypac sunku nakti-neprasikvepuoja.
Ka ir po kiek rekomenduotumet pavartot?
aciu

pasidalinsiu ką sužinojau apie alerginę slogą:
1. sumažinti pieno produktų kiekį. Visus sūrelius, varškytes ir jogurtukus mesti iš pirkinių krepšio. Galima naudoti sviestą, fermentinį sūrį, grietinę ir geriau rūgpienį nei kefyrą. Varškę - priklausomai nuo to ar toleruoja organizmas (neatsiranda nosies paburkimas, negurguliuoja, nepučia pilvo.
2. panaudoti bent keletą menesių gerųjų bakterijų. T.y tikrai gerų, kad spėtų nukeliauti kapsulė iki žarnyno , o ne skrandyje ištirptų.
3. ryte ir vakare, geriausia prieš kiekvieną maitinimasi 15-20 min prieš pamasažuoti limfmazgius, esančius po raktikauliais. Susirandat ties kaklu tarpą tarp raktikaulių. Nuo jo vedat pirštais į abi puses po raktikauliais maždaug porą cm, kol surandat duobutes. (geriausia ieškoti atsigulus) Masažuojat sukamaisiais judesiais į abi puses po 20 -30 k. lėtai ir nebijodamos paspausti.
4. ryte tik atsikėlus pakvėpuoti diafragminiu kvėpavimu 10 k. 1-2 serijas. Po to tiek pat kartų įkvepaint įtraukti pilvą iki pat stuburo, iškvepiant išpūsti.
5. pavartoti limfinę sistemą aktyvinančius vaistus, pvz Lymphomyosot arba DR-7.
3-5 punktai suaktyvina limfos nutekėjimą ir sumažina arba nuima užburkimą tiek nosies gleivinės, tiek kitose vietose.
Atsakyti
Kirke, kokius probiotikus rekomenduotumėt?
Gal galėtumėt parašyti to limfmazgio lot. pavadinimą arba pagal kiniečius pavadinimą, kaip susirast? 4u.gif Bijau, kad aš randu duobučių daugiau, nei reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 05 rugsėjo 2014 - 11:27
Ačiū Kirkė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 09 05, 12:26)
Kirke, kokius probiotikus rekomenduotumėt?
Gal galėtumėt parašyti to limfmazgio lot. pavadinimą arba pagal kiniečius pavadinimą, kaip susirast?  4u.gif Bijau, kad aš randu duobučių daugiau, nei reikia  ax.gif

Dėl probiotikų man pačiai didelis klausimas, kuriuos rinktis. Tikiuosi, kad dėstytojai ką nors patars ( šį pusmetį turiu farmakologiją, ir dėstys pediatrė - tikiuosi gausiu naudingų konsultacijų). Kol kas iš visų trijų, kuriuos naudojome nelabai mane tenkino. schmoll.gif

Dėl raktikaulių - kiti, tame tarpe ir aš, jas vadinu raktikaulių duobutėmis. Šioje nuorodoje http://www.dynamicwe...ymphsystem.html thoracic duct atitiktų mano minimą vietą.
Atsakyti
atsiprašau jei įsibroviau ne į tuos namučius, bet nerandu suaugusiųjų gydymui skirtos homeopatijos temos.
Mano homeopatas atostogauja. Po negimdinio nėštumo operacijos jis buvo paskyręs gerti arnica 30 po 5 žirnelius dukart dienoj 3-4 dienas, po to turėjau jam paskambinti ir koreguoti vaistų normą, bet susisiekti nepavyko. Tada sumažinau arnicos iki 5 žirnelių 1k. dienoj. Gydutojas dar savaitę atostogaus. Kaip manote, ar man dar gerti tuos žirnelius?

Be to iškilo puslelinė ir atsirado sloga. Sloga jau ketvirta diena. Pradžioj tankiau čiaudėjau, paskui keletui valandų užgulė nosis. Trečią dieną užgulė nosis ir kiek atleido vakarop, išsišnirpšt vos vos skaidraus skysčio pavyksta. Nuo slogos esu gėrus kalium bichromicum 6 . Kažin gal ir dabar jie tiktų?

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2014 09 09, 19:14)
atsiprašau jei įsibroviau ne į tuos namučius,  bet nerandu suaugusiųjų gydymui skirtos homeopatijos temos.
Mano homeopatas atostogauja. Po negimdinio nėštumo operacijos jis buvo paskyręs gerti arnica 30 po 5 žirnelius dukart dienoj 3-4 dienas, po to turėjau jam paskambinti ir koreguoti vaistų normą, bet susisiekti nepavyko. Tada sumažinau arnicos iki 5 žirnelių 1k. dienoj. Gydutojas dar savaitę atostogaus. Kaip manote, ar man dar gerti tuos žirnelius?

Be to iškilo puslelinė ir atsirado sloga. Sloga jau ketvirta diena. Pradžioj tankiau čiaudėjau, paskui keletui valandų užgulė nosis. Trečią dieną užgulė nosis ir kiek atleido vakarop, išsišnirpšt vos vos skaidraus skysčio pavyksta. Nuo slogos esu gėrus kalium bichromicum 6 . Kažin gal ir dabar jie tiktų?

O kaip savijauta po Arnikos?
Nuo pūslelinės padės Rhus tox 30 ir padarykit limfos masažą, kurį esu keliais postais aukščiau parašiusi. Kalium bichr. tinka prie žalios slogos. Prie užgulimo tinka silicea. Pradžiai bandykit rhus tox 4-5 k po 9 ž. bent vieną dieną. Jei gerės, sumažinkit iki 3 k, dar 2 dienas.
Atsakyti
Sveikos. Dukrai 4.5 metu. Turim letini tonzilita. Labai daznai persala, daznos temperaturos nuo gerkles. Turiu Tonzilotren, Engystol, Bufo 6. Ka geriau duot, ko neduot, ka su kuo, po kiek ir t.t Reikia dozavimo ir esant sveikai ir sergant.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 09 08, 10:43)
Dėl probiotikų man pačiai didelis klausimas, kuriuos rinktis. Tikiuosi, kad dėstytojai ką nors patars ( šį pusmetį turiu farmakologiją, ir dėstys pediatrė - tikiuosi gausiu naudingų konsultacijų). Kol kas iš visų trijų, kuriuos naudojome nelabai mane tenkino. schmoll.gif

Dėl raktikaulių - kiti, tame tarpe ir aš, jas vadinu raktikaulių duobutėmis. Šioje nuorodoje http://www.dynamicwe...ymphsystem.html thoracic duct atitiktų mano minimą vietą.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2014 09 09, 19:14)
atsiprašau jei įsibroviau ne į tuos namučius,  bet nerandu suaugusiųjų gydymui skirtos homeopatijos temos.

Arnica, kiek suprantu, tikslinga gert, kol tepa. Tokiu būdu greičiau viskas baigs sugyti.
Pritariu dėl Rhus pūslelinei. O dėl slogos visokių variantų galiu suvardinti: Allium sativum, cinnabaris, natrium sulfuricum.
Garinimas paprastas nepalengvintų nors šiek tiek? Dar gerai plauti su vandeniu (būtų geriau sūriu). Jogų principu, kai per vieną šnervę įpilama, per kitą išpilama (yra dar toks reikalas kaip netty pot - galima internete pasižiūrėt, kaip procesas turi vykt).

Kategoriška, o jūs Lymphomyosot bandę? Jis turėtų būti visose didesnėse vaistinėse.
Iš jūsų turimų aš nelabai vartoju... Engystol esu pritaikius kelis kartus, kai buvo neaiškaus pobūdžio gan stiprus virusas.
Prie pūlingų anginų labiau man asmeniškai veikia Mercurius heel. Jei staigiai sušoka temperatūra labai aukšta su limfmazgiais, kliedėjimu - Belladona (žirneliai). Būna ir Belladona homaccord (šitiems dviems, t.y. homaccord ir mercurius heel www.heel.lt puslapyje pažiūrėkite, kur yra artimiausios besispecializuojančios vaistinės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 12 rugsėjo 2014 - 19:22
Sveikos gal kas pades.Mano keturmete pradejo ciaudet .Kol kas retai ir tik ciaudulys nosis dar nebega Ka galeciau paduoti jai,kad isvengt slogos ?
Atsakyti