Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(Obuoliausia @ 2014 07 25, 14:08)
Apis (būt geriau Apis Homaccord - pažiūrėkite heel.lt, kur artimiausia vaistinė besispecializuojanti), Urtica Urens 30. Šitie du tai vienareikšmiškai.
Dar Allium cepa arba Euphrasia (žiūrint, kas stipriau - nosis ar akys), irgi 30.

Čia pirmą kartą šienligė?
Būtų gerai paskui kreiptis į homeopatą ir išsiaiškinti, kodėl čia taip pasidarė (gali būt įvairios priežastys - nuo organizmo užterštumo, pvz., tų pačių pilvo "žvėrukų" iki kažkurio organo sutrikusios veiklos).

Sveikos. O man ne sienlige, bet alergine sloga. Po nakties atsikeliu su uzsikimsia nosis,o ir diena, dazniausiai viena landa uzsikimsus.

siaip pagrinde nosis problemiskesne. O akys kaip kada. Kai daug alergeno gauna tada asaroja., rausta.

turiu alergija dulkiu erkutems, pelynui, kieciui, ambrozijai.

Ar man tiktu tokie pat zirniukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 25 liepos 2014 - 15:45
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 07 25, 15:08)
Apis (būt geriau Apis Homaccord - pažiūrėkite heel.lt, kur artimiausia vaistinė besispecializuojanti), Urtica Urens 30. Šitie du tai vienareikšmiškai.
Dar Allium cepa arba Euphrasia (žiūrint, kas stipriau - nosis ar akys), irgi 30.

Čia pirmą kartą šienligė?
Būtų gerai paskui kreiptis į homeopatą ir išsiaiškinti, kodėl čia taip pasidarė (gali būt įvairios priežastys - nuo organizmo užterštumo, pvz., tų pačių pilvo "žvėrukų" iki kažkurio organo sutrikusios veiklos).

Ta kaip sienlige tai pirma karta,bet esu alergiska dezinfekcinem medziagom.Netoleravimo testa esu pasidarius.Siuo metu geriu is iherbd parsiustus kelis papildus valymuisi.Galvoju gal ir su tuom susije.
Atsakyti
Sveikos merginos
Zinau, kad turiu naudotis paieska, paprastai taip ir darau... bet si karta labai skubiai reikia. Koki homeopata Klaipedoje rekomenduotumete? Mamai odos problemos, kerplige... na ir kruva kitu. Man rekomendavo kazkoki prie stoties, berods Vaisvilas pavarde. Aciu jei kas atsakys.
Atsakyti
Ką galima vartot esant endometriozei?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2014 07 31, 18:05)
Ką galima vartot esant endometriozei?

Čia nėra peršalimas, t.y. paviršinis susirgimas, o jau senai vykstantis procesas. Labai patarčiau konsultuotis su homeopatu. Tik pirmai pagalbai galit bandyti sepia 6 ir calendula 6. 4u.gif
Atsakyti
vaikas turi ant sono guziuka, itariu pagal paveiksiluka kad sunvote, 2cm skersmens raudonas guziukas skaudantis su virsunele balta. dvi savaites nekinta, ir neisnyksta. Kas labiausiai tiktu naudoti? Beladona homaccord? traumeel tepalas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lakmėja: 11 rugpjūčio 2014 - 07:37
QUOTE(lakmėja @ 2014 08 11, 08:36)
vaikas turi ant sono guziuka, itariu pagal paveiksiluka kad sunvote, 2cm skersmens raudonas guziukas skaudantis su virsunele balta.  dvi savaites nekinta, ir neisnyksta. Kas labiausiai tiktu naudoti? Beladona homaccord? traumeel tepalas?

Manau, kad taip, šitie turi tikti. Tik reikia įvertinti, ar nešlapiuoja - tada tepalas nelabai tinka. Dar bandykite trauklapį, kad ištrauktų karštį, šalpusnio lapą.
Dar gali tikti Arnica (jis dažnai tinka sutinimams, net ir pradėjusiems pūliuot, tada kiti vaistai šalia) ir Apis (jei palietus ta vieta karštoka).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 08 11, 23:34)
Manau, kad taip, šitie turi tikti. Tik reikia įvertinti, ar nešlapiuoja - tada tepalas nelabai tinka. Dar bandykite trauklapį, kad ištrauktų karštį, šalpusnio lapą.
Dar gali tikti Arnica (jis dažnai tinka sutinimams, net ir pradėjusiems pūliuot, tada kiti vaistai šalia) ir Apis (jei palietus ta vieta karštoka).

nešlapiuoja ir nėra karštas tas guziūkas, nedega. viršunėlė po paros sumažėjo ir baltas taškiukas giliai viduje.
Atsakyti
Beladonos davėt? Jei nejudėtų niekas - mėginkit silicea. Ji turi išstumt, jei pūliai neišsivaikščios.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 08 12, 12:13)
Beladonos davėt? Jei nejudėtų niekas - mėginkit silicea. Ji turi išstumt, jei pūliai neišsivaikščios.

taip beladona homacord daviau visa para, siandein antra diena po darzelio grizusiam duosiu. to pulinuko beveik nesimato, tik guziukas kietas toks, nu po triju paru ziuresim. aciukas Obuoliausia thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Kreipiuosi su prašymu rekomenduoti gydytoją homeopatą Kaune 4u.gif
Jau keli metai mano 6,5 metų mergaitei kiekvienas peršalimas baigdavosi naktiniais kosulio priepuoliais iki vėmimo. Ilga "kova" su gydytojais UK, konsultacijos čia ir jau žinom, kad mergaitei GERL - refliuksas ir nealerginė astma. Alergijos tyrimą darė tik ant rankos dūrius, alergijos niekam nerodė. Kvėpuojam steroidus ir geriam omeprazolį. Norėtųsi pasikonsultuoti ir su homeopate, gal atsiras mamų, kurių vaikučiai tokių bėdelių turi ir pasidalins patirtimi, ačiū 4u.gif
P.S. Pati šiandien buvau pas otorinolaringologą dėl apsunkinto kvėpavimo per nosį, sakė išdeginta nosies gleivinė, čia nuo tų purškiamų vaistų, nes jau daug metų vargina neprakvėpavimas per nosį ir buvo laikas, kai negalėjau gyvent be purškalų į nosį, tas paliko savo pasekmes. Slogos nėra, tiesiog sunku kvėpuot per nosį. Išrašė Cirrus vaistų ir sakė plaut su jūros druska. Gal ką iš homeopatinių rekomenduosit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 22 rugpjūčio 2014 - 11:20
Obuoliausia,ka Jus rekomenduotumet nuo alerginio rinito?Sureaguoja i tam tikrus dirgiklius-nosis uzburksta,kvepuot sunku,truputi tirsto sekreto atsiranda.Ypac sunku nakti-neprasikvepuoja.
Ka ir po kiek rekomenduotumet pavartot?
aciu
Atsakyti