Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

Sveikos,kokie zirneliai padetu po tonziliu salinimo operaciju greiciau zaizdoms uzgyti?
Atsakyti
Labas vakaras,
Ikandus erkei sakykit tik ledum6 tinka?
Vakare radom vaiko galvoje jau prisisirbusia.
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2014 04 03, 14:13)
aciu, ieskosiu  drinks_cheers.gif
del naturaliu visokiu priemoniu tai ko jis tik nera isbandes ir biciu piki gerdavo ir berzu pumpuru uzpiltine, ir kopustu sultis, ne kazka padedavo, gal siek tiek palengvindavo zaliu bulviu sultys ir saltalankiu aliejus g.gif
o tie patys vaistai kur nurodet ir vemimo ir viduriavimo atveju padeda? ar juos galima pavartoti tiesiog profilaktiskai, kad neprisikabintu mums nuo tecio?

galit ir profilaktiškai, geriau arsenicum album.

QUOTE(marimacho @ 2014 04 04, 13:46)
kirkė, o jus ta nux vomica kuri cia omeny turejot? http://www.didziojiv...product_id=1276
http://www.didziojiv...;product_id=961
kuris geriau?

tik ir šis. Aš vartoju vienkomponenčius, man taip lengviau gydyti šeimyną.

QUOTE(domelala @ 2014 04 05, 22:26)
Labas vakaras,
Ikandus erkei sakykit tik ledum6 tinka?
Vakare radom vaiko galvoje jau prisisirbusia.

Kiek atsimenu, ledum geriausiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 04 07, 10:09)
galit ir profilaktiškai, geriau arsenicum album.
tik ir šis. Aš vartoju vienkomponenčius, man taip lengviau gydyti šeimyną.

o tuos vienkomponencius gaminates kazkur?
nes ziuriu, kad abi nuorodos, kur as ikeliau tiek tie gaminami zirniukai, tiek tie lasiukai, kuriuos galima vaistinej gauti, yra nevienkomponenciai...
dabar mane jau labiau domina vaistukai nuo skrandzio skausmu, nes nuo to virusiuko matyt issisukom, nes jau praejo 4 paros, tai matyt jau ir nebeprisikabins mums, nors tetis visas 4 dienas kaip nesavas vaiksciojo...
Atsakyti
Sveikos, ar kam nors homeopatas nustatė lėtinį bronchitą ir inkstų uždegimą? Vežiau vaiką dėl alergijos, o nustatė, kad vaikui nėra jokios alergijos. O kai išvardino, kokios bėdos, išsigandau. Prirašė įvairių žirniukų. Galvoju, ar tempt pas šeimos gydytoją, ar pasitikėt homeopatu? g.gif
Atsakyti
[quote=jurguze,2014 04 07, 19:42]
Sveikos, ar kam nors homeopatas nustatė lėtinį bronchitą ir inkstų uždegimą? Vežiau vaiką dėl alergijos, o nustatė, kad vaikui nėra jokios alergijos. O kai išvardino, kokios bėdos, išsigandau. Prirašė įvairių žirniukų. Galvoju, ar tempt pas šeimos gydytoją, ar pasitikėt homeopatu? g.gif
[/quote
Laba, pas koki buvot?
Atsakyti
[quote=icz,2014 04 07, 19:53]
[quote=jurguze,2014 04 07, 19:42]
[/quote
Laba, pas koki buvot?
[/quote]
Anykščiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Rekomenduokite prasau homeopata Vilniuje, pas gydytoja P. lankemes, nepavyko jai konstitucinio surast, o simptomatiskai sunkiai sekasi gydyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 07 balandžio 2014 - 20:54
QUOTE(Kirkė @ 2014 04 01, 11:12)
Turėtų padėti hepar sulfur. Po vieną žirniuką 3-5 k per dieną, priklausomai nuo būklės.

Ačiū! Kai reikia pagalbos, tai parašyt greita, o kai padėkoti, tai pritrūksta laiko...
Hepar sulfur labai padėjo. Jau po pirmo karto liko mažos traiškanytės pamiegojus, o po kelio dienų viskas praėjo clap.gif thumbup.gif clap_1.gif

Ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2014 04 07, 20:54)
Rekomenduokite prasau homeopata Vilniuje, pas gydytoja P. lankemes, nepavyko jai konstitucinio surast, o simptomatiskai sunkiai sekasi gydyti 4u.gif

O kaip jus nustatėt kad konstitucinis netinka ? man tiesiog idomu, kaip suprast kad vaikui netinka zirnis doh.gif as pati tai jutau kas su manim vyksta ir kad netinka, bet vaikas gi sunkiai gali aprasyti savo pojucius..
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 04 08, 08:58)
O kaip jus nustatėt kad konstitucinis netinka ? man tiesiog idomu, kaip suprast kad vaikui netinka zirnis  doh.gif  as pati tai jutau kas su manim vyksta ir kad netinka, bet vaikas gi sunkiai gali aprasyti savo pojucius..

Pagal tai, kad keite 4 k ir net po 4 abejojo. Netinka, nes nera teigiamo poveikio.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2014 04 07, 19:42)

Padarykit pilną šlapimo tyrimą, rentgeno nuotrauką pas normalų gydytoją ir žinosit atsakymą.

QUOTE(Indrulija @ 2014 04 08, 08:39)
Ačiū! Kai reikia pagalbos, tai parašyt greita, o kai padėkoti, tai pritrūksta laiko...
Hepar sulfur labai padėjo. Jau po pirmo karto liko mažos traiškanytės pamiegojus, o po kelio dienų viskas praėjo  clap.gif  thumbup.gif  clap_1.gif

Ačiū dar kartą  4u.gif

Prašom, būkit sveiki 4u.gif

QUOTE(Lu Lu @ 2014 04 08, 09:58)
O kaip jus nustatėt kad konstitucinis netinka ? man tiesiog idomu, kaip suprast kad vaikui netinka zirnis  doh.gif  as pati tai jutau kas su manim vyksta ir kad netinka, bet vaikas gi sunkiai gali aprasyti savo pojucius..

vienam iš vaikų skirtas konstitucinis. 2 k per savaitę po 3 žirniukus. Kai tik suduodu, kitą dieną negaliu susikalbėti su vaiku: pikta, irzli, viskuo nepatenkinta. Bandžiau duoti vieną kartą per savaitę - tas pats. Buvau nutraukusi davimą kelioms savaitėms, sudaviau dozę - vėl tas pats: baisi širšė ir zirzlė. Jei suduodu,kai matau, kad vaikas toks link sirgimo, įtartinas, kad sustabdyti ar sulėtinti ligą - kitą dieną būtinai susirgs. unsure.gif Kas įdomu, jei tikrinu su švytuokle, rodo, kad šis vaistas tinka, g.gif Mano nuomone, netinka vaistas jai arba aš nemoku ir nesuprantu kaip paaiškinti tokį vaisto poveikį.
Atsakyti