QUOTE(audrikea @ 2014 03 13, 17:22)
aš vistik nesupratau,kodėl čingizas vėl pradėjo prie Ezelio kibti
jau,atrodo,viskas baigėsi,atsidalino kas kam,ir vėl iš pradžių...kam tą gaują prieš Ali reikėjo sukelt?kam Ezelį susigrąžint?
tikriausiai tokia ir yra ta tikroji meilė
kai jokios padarytos skriaudos nesvarbu,svarbus tik TAS žmogus...
aš vistiek prieš aišan
(dalinai, nes...
) ...va neseniai teko paziuret rusu filma (buvau pas tevus, nebuvo kur detis, jie ziurejo,ziurejau ir as, toks muilas is esmes), na esme ten tame, kad isimylejo mergina (bednesne) vaikinuka (labai turtinga), abudu mylejo, stipriai, bet abieju tevai buvo pries... Po to taip gavos, kad vaikinukas netycia partrenke merginos broliuka (mirtinai).. Na dar labiau visi buvo pries, bet pati pabaiga, kad susitaike, susilauke sunaus... Tai po to taip ir pasnekejom, na meile meile lieka, bet kaip uzgniauzt tuos jausmus, kad tavo vyras, zentas yra (siuo atveju) tavo sunaus zudikas?! Nejaugi niekada ta mintis neaplankys, o jei aplankys, kaip gyventi toliau?... Na cia tik pamastymui parsiau...
Snd man azat patiko, pasirodo, paciam seriale yra veikeju, kurie galvoja, kaip mes
Na manau ir snd buvo pasakyti teisingi zodziai, buti omeru, tai myleti aisan... Ir kazkaip: ar gali buti laiminga pabaiga.... Ziurim....