[quote=audrikea,2014 03 13, 14:05]
jūs šauniai išdėstot mano mintis
man net kenano buvo gaila,kai aišan jį pažemino ir išdavė prieš visus žmones-toks sugniuždytas atrodė...bet jo neteisinu-nusipelnė to,bet vistiek,žmogiškai buvo gaila-besąlygiškai pasitiki žmogum,ir šast...
[/quote]
Oj aciu
siaip "sakant" ne tiek prisnekeciau, kartais turiu minti, bet kai pagalvoju, kiek rasyt reiktu, tai ir lieka mintim
as tai kenano gailiu tiek, kiek gailejau "isduotu" ( butent, po pacio isdavystes fakto).. Kazkada jau buvo parodyta, kai tefikas "turejo" traukinyje ali nuzudyt, kad baisiausia yra mirti ta diena, kai atrodo esi pats laimingiausias... Tai cia galima butu zodi "mirti" tiesiogiai ir netiesiogiai suprast...
[quote=Amapatria,2014 03 13, 14:31]
sveikinu abi priešingos minties dėstytojas-jei jau net Kenanao kažkam gaila????
tai ką jau bekalbėti...O iš ties ,kas ,gi,šiam serijale yra teigiamas ar neigiamas?
Na,gal Omero mama,Aišan sūnus ???Bahar?-labai abejoju,
nes nepritardama -pritarė gyvendama iš sesės kišenės,ir net sesei nenorėjo atleisti,nors-ką norit sakykit-Aišan paaukojo savo laimę už jos gyvybę.Na,gal Badė(jauna,įsimylėjusi ,daug dar nepatyrusi gyvenime mergina)...O jau apie visus kitus,nors aš pati daugeliui iš jų esu palanki(juk tik serijalas)
- arba gerai,arba-NIEKO.Dėdė-išnaudojo visus keršydamas Kenanui,kurį pats išprovokavo ...Kenanas-garbėtroškos ir meilės apakintas vaikinas,Omeras-prie savo keršto troškimo dar priplakęs ir dėdulės savanaudiškus kėslus...Ali?-pažeminęs ir atsisakęs savo šeimos ištakų?Čingizas-pavydo dėl moters skatinams pasiryžęs bet kam?Vieninteliai,kurie ,nors pačiose ištakose buvo šiek tiek teisingi-Omeras ir
Aišan
[/quote]
Del kenano dar... Kai po visko isejo dede ir kenanas (jauni), man atrodo, tai ir buvo pats svarbiausias sio filmo moralas ir pati svarbiausia, pagrindine mintis... ( nei pridet, nei atimt)
[quote=Amapatria,2014 03 13, 15:09]
[/quote]
---iš tiesų ,čia tik serijalas,kuris padeda mums nuleisti garą emocijoms ...žiūrėjau,vėpsojau šį serijalą -o pabaigą kelis kart,kad priversčiau save patikėsi savo pačios
sukurta versija dėl pabaigos(kai pasibaigs-pakomentuosiu).Esu žmogus tikintis gėriu bet kokio žmogaus -monstro esybėj...todėl piktina požiūris į Aišan...juk ji nenutolo nuo kitų blogiukų,,,gal bent tik todėl,kad daugelis iš mūsų Omerui trokštame savo įsivaizdujamos meilės,o ne ...jam priklausančios ir Geidžiamos
[/quote]
Na zinokit, as irgi esu uz geri, ir labai stengiuosi taip gyvent, ir siaip esu laabai konservatyvi, sakyciau, todel ir atvirksciai, nesuprantu, kaip galima pateisint aisan.... Klaida po klaidos, klaida po klaidos... Visi jos tikslai, kerstai nieko neatnese, ji SAVO INICIATIVA jiekam neatkersijo, kas to buvo nusipelnes... Uz bahar neatkersijo, teva pati nusove... Ji pakenke tik ja mylejusiems... Ir kuo labiau ja mylejo, tuo labiau pakenke... Ir tiek progu buvo pasitaisyt, bet ne....