QUOTE(Justmina @ 2014 03 13, 08:07)
Oi čia tai nesutiksiu, taip Eysan ji į kaleimą nusiuntė dėl to kalta, kalta kad su dėdė susidėjo, bet jau nematau jos kaltės kad jis už dėdę keršijo čia jau ji nieko dėta dėl Dėdės ir Kenano reikalu, o kaltinimas kad per ją jie susipažino manau būtu apsurdiškas, nes normaliam gyvenime daug kas susipažysta per pažystamus ir nukenčia bet nepuolam draugų kaltinti kad va tu kaltas ką man padarė nes per tave susipažinau. Su Dėde susidėjęs jis atkeršijo baisiausiu būdu jai, per jį ir Dėdę neteko Bahar, Mertas irgi mirė per Dėdės ir Kenano kerštą
Na as nerasiau, kad kalta del to kad susipazino su dede... Rasiau, kad kalta, del to koks patapo.. Nes butent po to ivykio jis nusprende kersyt.. (Ypac jis buvo nusivyles butent aisan.. Ne tiek ali ir cengizu, kiek aisan) tas kerstas ir pagimde ta blogi jame, kuri jau db sunku sutramdyt. As neginu ezelio, bet jam as randu vis delto pateisinima, nes per daug jam ir jo seimai kainavo tai...
QUOTE(marytejono @ 2014 03 13, 08:08)
Jus tai kaip mano anyta
ka nori matyti,ta ir mato...ko nenori girdeti,to negirdi,o girdi tik tai kas jai patinka
as nepiktai,jei ka
bet man toks ispudis susidare,gal ir klaidingas
Na manau, taip galima pasakyti apie kiekviena kas turi savo nuomone ir jos laikosi... Kas uzstoja aisan, yra tokie patys kaip as, mato ka nori, girdi ka nori, del to ir teisina...
as tikrai neginu nei vieno is ju, bet manau, kalciausia ir blogiausia (be cengizo) yra butent aisan. Ji man nepatiko nuo pirmos serijos, as nepakeiciau nuomones iki siol... Nemegstu as tokiu zmoniu, nepatinka man jie ir nenoriu tokiu pazinot, ir nieko cia nepadarysi, iki siol ji man nepadare nieko, kas jie reabilituotu, mano akyse... Gaila, bet taip yra...
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 13, 08:09)
...
tuo labiau esu už Aišan,jei jau tokius žudikus,kaip Ali ir Čingizą sužlugdė-pagarba jai...O dėl Omero jau kalbėta-atkeršijo jai ,daug kartų ir kiek norėjo...o Ali" didysis šventuoliukas "žudiko kaily vertas pagarbos ir atleidimo,nes mat jis ne galva galvoja,o tik ginklu mosikuoja...Ir vis Aišan kalta-ginklą prie smilkinio prirėmus įsakė pačioj pradžioj Omerą išduoti...
Bravo,Aišaniukė
Na apie ali as nerasiau nieko.. (Prisidesiu prie virsutiniu zodziu, kiekvienas mato ka nori, sneka apie ka nori, kur mato teisybe
) del ginklo prie smilkinio, na aisan, kaip prisimenat, paspaude ant "skaudziausios" ali vietos, nzn ar tai yra geriau nei ginklas prie smilkinio... Neteisinu ali, bet jis tikrai reabilitavosi mano akyse dabar, nes jis vienintelis nemete omero, kai suzinojo tiesa.. Ir dar lakste is paskos... O didziai mylinti aisan, pati pirma kirto jam...