QUOTE(oziarage @ 2014 03 08, 17:42)
Taip smagu kasdien į temą įlysti, bet kai pamatai kažką apie pabaigą...Nu negaliu, argi sunku susikurti temą Atpildas JAU MAČIUSIOMS???
Esmė tame, kad kai kurios patingi užgeltoninti tekstą
Nu bet vis tiek netylės ir parašys apie pabaigą alioo, filmas dar nesibaigė
Negana, kad pakeitė vertėją, kol pripratau, tai dar Gala formatą pakeitė, tai vakar išvis galva svaigo, akys nepratę
Man gaila buvo Džano su Čengizu, kai apsikabinę raudojo, vaikas juk nekaltas Bet kaip patinka Ezelio mašinytė, labiau už patį Ezelį dar šiandien per Discavery rodė kaip gamina Maserati, pažiūrėjom su vyru, padūsavom
Negana, kad pakeitė vertėją, kol pripratau, tai dar Gala formatą pakeitė, tai vakar išvis galva svaigo, akys nepratę
Man gaila buvo Džano su Čengizu, kai apsikabinę raudojo, vaikas juk nekaltas Bet kaip patinka Ezelio mašinytė, labiau už patį Ezelį dar šiandien per Discavery rodė kaip gamina Maserati, pažiūrėjom su vyru, padūsavom
Viskas užgeltoninta,tai ko lendat,jei nenorit žinoti..o kiekvienam serijalui kurti atskirą temą žiūrėjusiom... .Ir jei serijalas geras,tai joks vertėjas nemaišo..net nepastebiu tokių niekų.Gero žiūrėjimo pirmadienį.
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 08, 18:49)
Viskas užgeltoninta,tai ko lendat,jei nenorit žinoti..o kiekvienam serijalui kurti atskirą temą žiūrėjusiom... .Ir jei serijalas geras,tai joks vertėjas nemaišo..net nepastebiu tokių niekų.Gero žiūrėjimo pirmadienį.
visokiu yra,visokiu reikia prisiziuri serialo,tai paskui net temoj su automatais laksto
QUOTE(marytejono @ 2014 03 08, 19:51)
visokiu yra,visokiu reikia prisiziuri serialo,tai paskui net temoj su automatais laksto
Tikrai ne viskas užgeltoninta, todėl ir pašaudžiau truputėli
Nu gerai mergos pasišaudėm, pasigaudėm ir gana O dėl užgeltoninimo tai tikrai ne visos žinutės užgeltonintos
QUOTE(oziarage @ 2014 03 08, 19:51)
Tikrai ne viskas užgeltoninta, todėl ir pašaudžiau truputėli
mano neuzgeltoninta,bet nemanau,kad kazkas aisku is jos patapo
as apie sita:
"as pati gala ziurejau kelis kartus g.gif taip supratau,kad vienas is nieksu liko gyvas doh.gif"
QUOTE(marytejono @ 2014 03 08, 21:36)
mano neuzgeltoninta,bet nemanau,kad kazkas aisku is jos patapo
as apie sita:
"as pati gala ziurejau kelis kartus g.gif taip supratau,kad vienas is nieksu liko gyvas doh.gif"
as apie sita:
Na Dieve Dieve!!! As specialiai paskaiciusi tik zidzius nieksas ir gyvas nebeskaiciau to parasymo jusu, nes jau maciau, kad jau uzgeltonintai snekasi, sakau bus kuri ir negeltonins...
O jusu manymu pasakymas, kad kazkas is nieksu liks gyvas cia ne i prieki???
Ir kas cia nori zinoti, kad pabaiga bus neaiski???
Zinoma galeciau neiti i sia tema, bet negaliu-priklausomybe...
QUOTE(oziarage @ 2014 03 08, 21:34)
Na Dieve Dieve!!! As specialiai paskaiciusi tik zidzius nieksas ir gyvas nebeskaiciau to parasymo jusu, nes jau maciau, kad jau uzgeltonintai snekasi, sakau bus kuri ir negeltonins...
tai gal geriau reikejo paskaityt,nes as parasiau tik tai kaip man pasirode
o nuo priklausomybiu reikia gydytis
QUOTE(eliss @ 2014 03 08, 17:52)
Nu bet vis tiek netylės ir parašys apie pabaigą alioo, filmas dar nesibaigė
Negana, kad pakeitė vertėją, kol pripratau,
Negana, kad pakeitė vertėją, kol pripratau,
taip yra negerbia kitu nuomones, ka padarysi
o del vertejos kuri paminejot hari Poteri nu zinokit uzsiciklinau, rimtai, ziuriu ir vis laukiu kada tas Poteris ibegs i ekrana
QUOTE(mickute7 @ 2014 03 09, 07:05)
taip yra negerbia kitu nuomones, ka padarysi
o del vertejos kuri paminejot hari Poteri nu zinokit uzsiciklinau, rimtai, ziuriu ir vis laukiu kada tas Poteris ibegs i ekrana
Aha, aš čia minejau, kad Harį Poterį primena Man iš pradžių irgi tas pats būdavo, bet dabar nieko, gal jau biški pripratau Haris Poteris jau prieš akis nebestovi