žinom ,žinom,,,pabaigą,bet daugelis ne-tad patariu prilaikyti burną,nes bus pykčių ,man tai pabaiga tokia,kaip ir visas serijalas...gal ir gera pabaiga
žinom ,žinom,,,pabaigą,bet daugelis ne-tad patariu prilaikyti burną,nes bus pykčių ,man tai pabaiga tokia,kaip ir visas serijalas...gal ir gera pabaiga
Tai ir tyliu nieko nesakau. Šiaip jei atvirai dabar jautį jus ziurite ta serija kur dėl trečio išdaviko, ar jau aišku kas va nuo tada ir prasidės virtine ivykiu
[/quote]
ne nu aciu kiek kartu prasom geltonint, tai ne visai negerbiat kitu. nu rimtai atejo, sustra pabaiga mate ir supyskino klause kas nors garsiai ?????? skaityt mokat ???????
o jezau...ir is kur tokiu traumu atsiranda net bloga pasidare kai paskaiciau nemoka net uzgeltonint o lenda, nu pzdec visas filmo ziurejimas dabar per niek
Manau kazkas specialiai parase, ir matyt is netikros anketos. Nes sia užsiregistravo ir jau po 10min.viska surase... gaila ziuret dabar zinant kuom baigsis ezeliui
Kaip laukiu grįžimo namo ir normaliai pamatyti per telika O tiesa o jau Badė dirba pas juos noriu nepamesti serijos Dabar nekreipkite dėmesio, nes žiūrėkite, daug įdomybių bus, nepraleiskite ir rasykit kaip smasu ką praleidau
Na tikrai kažkas itin kiauliškai pasielgė. Bet šiaip moterys, turiu paguodžiančių žinių, pateiktas galas tėra tik kažkokios piktos moteriškės interpretacija. Aš pvz Ezelio gala supratau visai kitaip Tai, kad žiūrėkit ir mėgaukitės serialu, nes galo iš tikro negali šio serialo itin tiesiogiai priimti, kaip padarė ši komentatorė. Gaila tik kad Aišan baigtį atskleidė..