QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 01, 01:19)
Atsakau ir as
na jusu argumentas del seses man siaip is vis ne argumentas... Jei tu del sesers paaukojai savo meile, tai cia tik tavo reikalas ir apsisprendimas... Bahar del to neturejo jai likt skolinga.. Ir dar toks pastebejimas, kas per didviriskumas "aukot" kita zmogu?!
save aukot, as suprantu, bet kita paaukot... Gerai tokiu aukotoju-didvyriumi but
del to, kad omeras jai atkersijo, tai zinot, BUVO UZ KA! Net nesigilinsiu i tai, nesamone, kad matai, dar jis gal rankas istieses turejo grist ir jai kojas buciuot?!
dar mazai jai kliuvo nuo jo. Del omero seimos, tai zinot, kiekvienam tokia seima turet ir toki sunu... Man tarkim nerealiai gerai suvaidinta, ziuri ir net uzmerktom akim is intonacijos galima jausti meile, siluma ir pagarba tvyrancia ju seimoje... Bent jau man..
visos scenos su aisan ir sunum, man vaidyba ir tiek... O del tevo isauklejimo, pasikartosiu, aisan galejo rinktis ir turejo is ko, bet.... Aciu uz demesi
kazkuri ir rase, jei ne dede ji, tai jis juos... O jei tarkim ezelis butu nusautas, tai idomu kiek valandu aisan paverktu? Kaip del seses ar kaip del tevo? ...
As dedes gailiu visom prasmem... Is tikruju, taip paziurejus db jau visa matyta scenariju, tai tiesiog " nereali" gyvenimo istorija.. Labai pamokanti, labai tikra, labai gyvenimiska (tik tarp eiluciu teisingai skaityt reiketu)... Gaila man dedes, labai gaila, bet buvau tikra, kad anksciau ar veliau taip bus... Snd ne viena asara nusluosciau...
pritariu kiekvienam žodžiui
QUOTE("lauriux" @ 2014 03 01, 01:35)
Kad ir daug kraujo praliejes jis per gyvenima, bet jis man vis tiek teigiamas personazas
man jis ir teigiamas personažas
žinoma,nepateisinama,kad daug žuvo žmonių,bet juk daug kam ir padėjo-Ezeliui,Tefikui(žinoma,ir sau naudos iš to turėdamas
)
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 01, 13:00)
.bet šie du žmonės dėl meilės,dėl ambicijų
sužlugdė daugelio gyvenimus...
dėdė,sakyčiau,dėl meilės,o kenano meile linkusi abejoti,čia daugiau užgautos ambicijos
man išvis keista,kai dėl moterų toookie karai vyksta