QUOTE(mickute7 @ 2014 02 27, 21:16)
bent jau kokius faktus mestelkit, neturesiu laiko iki rytdienos serijos paziuret, nebent jei sekmadieni bus laisvesnio laiko
rodė vėl kenano ir selmos vestuves,dėdė ten pašaudė,visi išsilakstė ir liko trise...selma suvaidino,kad persileido,dėdė liepė kenanui pasirinkti-selma arba brolis,tas pasirinko selmą,dėdė perrėžė gerklę kenano broliui,o selma perdūrė su stiklo šuke kenaną...žodžiu,kenanas liko prie suskilusios geldos
kai pasirodė kenanas,aišan paskambino Ezeliui,ir šis su dėde nusprendė,kad ji toliau gali būti jaukas...nusprendė,kad Ezelis su aišan pasislėps,taip išviliodami kenaną...Ezelis atvarė pas Badė,jai pasakė,kad išvyks su aišan,ta truputį supavyduliavo,bet Ezelis meiliai pakalbėjo ir ta susilydė ir išleido...sodyboj aišan suvaidino,kad bijo pelės,atbėgo pas Ezelį,tas,tipo,nesuprato,kad ji meluoja,ta dar dėl praeities paverkšeno ir naktį abu praleido ant žemės apsikabinę...ryte aišan paskambino kenanui,paverkė,kad ją gelbėtų ir pan.,kenanas viską metė ir atskubėjo(kuo labai nustebau,nes šiaip tai jis man atrodė žiaauriai protingas
),jam įėjus į kambarį aišan vėl paverkšleno,paskui jį užrakino kambaryje,o iš kito kambario išėjo dėdė...dėdė kažką apie vaiką kenano užsiminė,o kenanas labai nustebo,nes manė,kad Selma persileido...staiga aišan įpuolė į kambarį ir per sumaištį kenanas pabėgo
Ezelis pasiuto,bet,mano dideliam nusivylimui-į marmūzę neužvožė
o aišan išpyškino:"tavęs neišgelbėjau,tai nors jį išgelbėjau"...čingizas su kaja kalbėjo,susivienijo abu prieš kenaną,nors kaja čingizui pasakė,kad visiškai juo nepasitiki...dabar draugai-kaja,čingizas ir tas psichopatas su sportbačiais...baigėsi tuo,kad kenanas tam psichopatui liepė surinkt visą gaują,o Ezelis-saviškiam pasiruošt...ai,dar tefikas savo blondinukę nuo kažkokių meškių atmušė,ne ta,apsinarkašinusi,vėl būtų valkatavusi...lyg ir viskas
iš jūsų-bent jau taurė ko nors putojančio
Papildyta:
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 02 27, 21:30)
nu po sios serijos, tai jau baisiai atsiprasau visu megstanciu aisan, nu bet KALIU KALE ji man!!!!!!!!! Ner jai pasigailejimo, greiciau kas ja nudobtu, tai visi kiti laimingi galetu buti... !!!!!
visiskai nesuprantu jos poelgio, ji ne tik kad jos zodziai isgelbejo kenana, bet tuo paciu kaip ir pasmerke ezeli... Matomai todel, kad nesusigunde ja... Kekse!!!
negaliu i ja ziuret po sios serijos, viskas ka ji snekejo apie savo meile sesei ir tai kad viska dare del jos ir tt.. Visi zodziai nieko verti... Viskas, ji mano priesas iki serialo pabaigos.... Nerasiu, kaip ja reabilituot tikrai, kas be ir nutiktu... Taskas
sutinku su viskuo,tik gal taip kategoriškai dėl priešo iki serialo pabaigos nepasisakau
bet kol kas tai aš jums į draugiją
o kad ji Ezelio nemyli,tai ir faktas-savo paęios rankom pasmerkė taip baisiai mylimą žmogų