Įkraunama...
Įkraunama...

Serialas Atpildas,

QUOTE(eliss @ 2014 02 05, 16:57)
Po vakar ir aš nebegailiu Aišan. Kiek jau kartų išdavė žmogų? Ir Čengizas? Jokios sąžinės, tik pinigai. Bet vis tiek visi drauge bus, kai rodė kur po pusės m visi susirinko lošt. Bet tai kaip Šebnem Čengizo asistentė?
Kai pagalvoji, praeities nebepakeisi, šitokia išdavystė, apie kokią meilę, draugystę bekalbėt unsure.gif Gal dar Ali gailisi kiek . Tikiuosi, ir jis nesugalvos ką nors prieš Ezelį. Man rodos, Ali su Azad susimes smile.gif

Ali pats teigiamiausias herojus po visu blogybiu(cia kalbu ka padare Omerui), jis tikrai atgailauja uz Omero isdavima. As Ezelio gerbeja, bet Ali toks savotiskas, kad tikrai dar parodys savo geraji veida wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 05 vasario 2014 - 17:18
šiandien žiūrėjau ir baisėjausi aišan blink.gif atėjau,iš tolo pažiūrėjau į sūnų,ai,dar vaikšto,dar niekas neatsitiko,tai gerai,varau toliau sau tūsintis blink.gif aggressive.gif žino kokiuose nešvariuose reikaluose pati dalyvauja,juk nesi tikra,kad koks čingizas ar kenanas nepagrobs dėl kokių nors priežąsčių...būčiau griebus vaiką ir bėgus kuo toliau nuo visų,kai Ezelis iš jos pasityčiojo,tegul sau kerštauja,šaudosi-gaudosi...ir dar ji man tokia kaip kokia prostitutė-kas nori,tas pasiima ax.gif na,gal ir nemiega su ja,bet...
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 02 05, 17:23)
šiandien žiūrėjau ir baisėjausi aišan blink.gif atėjau,iš tolo pažiūrėjau į sūnų,ai,dar vaikšto,dar niekas neatsitiko,tai gerai,varau toliau sau tūsintis blink.gif  aggressive.gif žino kokiuose nešvariuose reikaluose pati dalyvauja,juk nesi tikra,kad koks čingizas ar kenanas nepagrobs dėl kokių nors priežąsčių...būčiau griebus vaiką ir bėgus kuo toliau nuo visų,kai Ezelis iš jos pasityčiojo,tegul sau kerštauja,šaudosi-gaudosi...ir dar ji man tokia kaip kokia prostitutė-kas nori,tas pasiima ax.gif na,gal ir nemiega su ja,bet...

drinks_cheers.gif jo, jau ja kas nori tas ima...
Atsakyti
Man Aisan jau senei prostitute, tiesiogine prasme, visas jos gyvenimas parsidavinejimas uz pinigus...ir vis ji mano akyse tik smunka, ir kaip moteris, ir kaip mama...

QUOTE(eliss @ 2014 02 05, 17:57)
Po vakar ir aš nebegailiu Aišan. Kiek jau kartų išdavė žmogų? Ir Čengizas? Jokios sąžinės, tik pinigai. Bet vis tiek visi drauge bus, kai rodė kur po pusės m visi susirinko lošt. Bet tai kaip Šebnem Čengizo asistentė?
Kai pagalvoji, praeities nebepakeisi, šitokia išdavystė, apie kokią meilę, draugystę bekalbėt unsure.gif Gal dar Ali gailisi kiek . Tikiuosi, ir jis nesugalvos ką nors prieš Ezelį. Man rodos, Ali su Azad susimes smile.gif

Man Ali irgi toks fainuolis, nu negrazuolis, bet nu vistiek turi jis kazka wub.gif ir labai tikiuosi, kad susimes jie su Azad, abu vienas kitam tiks, tikiuosi ju gyvenimas bus grzus ir laimingas kartu thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat, jungiuosi prie tu kas pries Azat:-) nesuprantu kaip taip gali palikti savo sunu, nu tikrai nesuprantu g.gif man idomu ar tik ta Sebnem nebus taip pat isdavike, kaip manot g.gif ? Labai gaila Ezelio tevu verysad.gif Ali fainuolis, o Cengizas tiek jau savanaudis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 02 05, 19:39)
Man Aisan jau senei prostitute, tiesiogine prasme, visas jos gyvenimas parsidavinejimas uz pinigus...ir vis ji mano akyse tik smunka, ir kaip moteris, ir kaip mama...
Man Ali irgi toks fainuolis, nu negrazuolis, bet nu vistiek turi jis kazka wub.gif ir labai tikiuosi, kad susimes jie su Azad, abu vienas kitam tiks, tikiuosi ju gyvenimas bus grzus ir laimingas kartu thumbup.gif

Tai ir bus beveik drinks_cheers.gif

QUOTE(Star_blue @ 2014 02 05, 23:23)
As taip pat, jungiuosi prie tu kas pries Azat:-)  nesuprantu kaip taip gali palikti savo sunu, nu tikrai nesuprantu g.gif  man idomu ar tik ta Sebnem nebus taip pat isdavike, kaip manot g.gif ?  Labai gaila Ezelio tevu verysad.gif  Ali fainuolis, o Cengizas tiek jau savanaudis doh.gif

Gal turejot galvoje Aisan? wink.gif Man tai ji paskutine sl..., jokie pateisinimai cia nepades schmoll.gif

Del Sebnem esat teisi smile.gif
Atsakyti
nu nesuprantu is kur aisan tokia tupa,kaip patikejo tuo kenanu,kad ezelis bahar nuzude,ka jis kaltas..o dar vaidina protinga...fui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SpriNta @ 2014 02 06, 01:25)
nu nesuprantu is kur aisan tokia tupa,kaip patikejo tuo kenanu,kad ezelis bahar nuzude,ka jis kaltas..o dar vaidina protinga...fui doh.gif

O as jau taip suprantu, kad apie bahar ar dar koki kita kersta cia jau kalbos nera... Mano supratimu db viskas vyksta del pinigu ( na cia aisan ir cingizo puse)... Aisan pasake gi cingiui: tai atimam tuos raktus... Tai prie ko cia kerstas ezeliui? Cia dar vienas planas pasipelnyti, db jau apgaunant kenana... Slyksti man ta pora.. Ir dar lb patiko, kai komentuojant dar parode, kad du vyrai atejo i miesta, cingis (ale aukstuomene) per zmogzdutystes, krauja, juodai, ir ezelis ( is pogrindzio smile.gif ) bet, kaip tas gelbetojas, su pagarba... thumbup.gif o siaip dar toks pastebejimas.. Ar man tik atrodo, ar del "mirties" tai tik ezelis su tevais del merto pergyvena.. Gal dar ali del bahar, kai kalba uzeina... Nei aisan del sesers, nei serdaras del dukters, net ne dede del anuko... ( siaip db atrodo, kad scena su anuku, cia tik seriala patempt buvo... Nu kazkaip, jei visos tos istorijos nebutu buve nieks nebutu pasikeite, nes jokiu " pasekmiu" tas anukas kaip ir neinese.. ) smile.gif
Atsakyti
Nu jau kad Čengizas nusirito, tai išvis doh.gif Kas per pinigų troškimas, kad žudyt? Arba dėl Aišan.
Mane biškelį net supykino, kai tą senį užtvatino unsure.gif Taip ir bus, pasinaudos Kenanas jais ir išmes.
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2014 02 05, 23:39)
Tai ir bus beveik drinks_cheers.gif
Gal turejot galvoje Aisan? wink.gif Man tai ji paskutine sl..., jokie pateisinimai cia nepades schmoll.gif

Del Sebnem esat teisi smile.gif

Labai aciu, kad pataisete mane, turejau omenyje Aisan:-) taip ir galvojau g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 02 05, 20:39)
drinks_cheers.gif

QUOTE(Plunksna8 @ 2014 02 06, 13:30)
net ne dede del anuko... ( siaip db atrodo, kad scena su anuku, cia tik seriala patempt buvo... Nu kazkaip, jei visos tos istorijos nebutu buve nieks nebutu pasikeite, nes jokiu " pasekmiu" tas anukas kaip ir neinese.. ) smile.gif
man tai ir tas anūko įterpimas nei šioks,nei toks visai nereikalingas schmoll.gif

šiandien labai kliuvo blondinukės zirzimas blink.gif (gal,kad parašėte jog ji ir yra išdavikė,tai kitom akim į ją žiūriu)

telefonas suskambo filmo metu,tai šiek tiek neišgirdau ir,jei galėtumėt,parašykit:kai rodė senus laikus ir kenanas su šeima sėdėjo prie stalo su dėdės priešu,tai jis jau buvo perėjęs į to priešo pusę?ir dėdę ant ledo paliko dėl selmos?(nes prieš tai abu susikibo ir dėdė jam priekaištavo,kad jo niekad nėra,tik su selma pramogauja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrikea: 06 vasario 2014 - 17:49
Pabaigiau žiūrėti filmą, Nū nebūtu turkai sad.gif
Atsakyti