Įkraunama...
Įkraunama...

Serialas Atpildas,

Pertvarko elektrą mūsų renuovuotam daugiabuty,ir aišku,kai eina serjolaiii....Nors ir pervarius per rusų ,bet vis vien seku ir čia...Pagal Jūsų komentarus daugmaž žinau,kur esat...Juokinga,kad visos mes pamylom tą maskatūną Ali..Na, o man ,kaip visada dar labai prie širdies,aišku be Ezelio-Aišan...Aš su ja...kad ją kur.Na,o išdaviko įiandien dar jums nepateikė?Tai vis tiek jau netrūkus susipažinsit,atrododaugelis net užuominas atmeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 02 04, 18:05)
Pertvarko elektrą mūsų renuovuotam daugiabuty,ir aišku,kai eina serjolaiii....Nors ir pervarius per rusų ,bet vis vien seku ir čia...Pagal Jūsų komentarus daugmaž žinau,kur esat...Juokinga,kad visos mes pamylom tą maskatūną Ali..Na, o man ,kaip visada dar labai prie širdies,aišku be Ezelio-Aišan...Aš su ja...kad ją kur.Na,o išdaviko įiandien dar jums nepateikė?Tai vis tiek jau netrūkus susipažinsit,atrododaugelis net užuominas atmeta biggrin.gif

Bet tai tie netiketi posukiai yra geris biggrin.gif Ziurejau ir galvojau, kad visai neblogas serialas, maziau meiliu seiliu, daugiau veiksmo, man tokie patinka thumbup.gif Tik vat ziauriai gaila kai kuriu veikeju, vakar kelis kartus net susigraudinau, liudnos istorijos daugumos, kad ir to paties Ali unsure.gif

Bet uztat Ali pirslybos bus neitiketinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2014 02 04, 17:57)
O Cingizas kaip visada savo kaili gelbsti ir kitus pakisa, pats bjauriausias jis man, niekada nepatiko  schmoll.gif

drinks_cheers.gif bet kaip kažkurioj serijoj jis sakė"aš realiausiai mąstau",tai pritariu tai jo minčiai-tiek Ezelis,tiek Ali,tiek aišan daugiau mažiau vadovaujasi jausmais,o jis toks realiausiai vertinantis padėtį g.gif
kai aišan pasakė,kad "jei kenanas ir nužudė Mertą,tai mes dabar atsiskaitę:tu nužudei Bachar,o jis-Mertą"ir Ezelis suėmė ją už veido,tai jau šaukiau-"spjauk jai į marmūzę,smauk kol pridus nors kiek" blush2.gif
jeigu Ezelis atleis aišan,tai... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 02 04, 19:05)
drinks_cheers.gif bet kaip kažkurioj serijoj jis sakė"aš realiausiai mąstau",tai pritariu tai jo minčiai-tiek Ezelis,tiek Ali,tiek aišan daugiau mažiau vadovaujasi jausmais,o jis toks realiausiai vertinantis padėtį g.gif
kai aišan pasakė,kad "jei kenanas ir nužudė Mertą,tai mes dabar atsiskaitę:tu nužudei Bachar,o jis-Mertą"ir Ezelis suėmė ją už veido,tai jau šaukiau-"spjauk jai į marmūzę,smauk kol pridus nors kiek"  blush2.gif
jeigu Ezelis atleis aišan,tai... mega_shok.gif

Realiausiai vertina padeti, kuri liecia jo kaili drinks_cheers.gif Per didelis jausmingumas irgi nieko gero, bet is visos tos buvusiu draugu kompanijos butent Cingizas pridarys daugiausia blogio - butent del to, kad blaiviai masto sad.gif Man net tas didysis blogietis Kenanas netrodo tos blogas kaip Cingis rolleyes.gif

Ezelis dar parodys Aisan jos vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2014 02 04, 18:14)
Realiausiai vertina padeti, kuri liecia jo kaili drinks_cheers.gif Per didelis jausmingumas irgi nieko gero, bet is visos tos buvusiu draugu kompanijos butent Cingizas pridarys daugiausia blogio - butent del to, kad blaiviai masto sad.gif Man net tas didysis blogietis Kenanas netrodo tos blogas kaip Cingis  rolleyes.gif
Ezelis dar parodys Aisan jos vieta  mirksiukas.gif

man cingizas didesnis blogietis...
O del aishan - nieko tas Ezelis neparodys, kaip visada suskys...
Atsakyti
o man kvailiausia -mūsų TV,nusiperka serijalą ,tai nors pavadinimą pakeičia...visur-EZELIS,ne ,mūsiškiai turi perkrikštyt ne kaip originalas ir vsio.Ir kas jiems šauna galvon?
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2014 02 04, 20:14)
Realiausiai vertina padeti, kuri liecia jo kaili drinks_cheers.gif Per didelis jausmingumas irgi nieko gero, bet is visos tos buvusiu draugu kompanijos butent Cingizas pridarys daugiausia blogio - butent del to, kad blaiviai masto sad.gif Man net tas didysis blogietis Kenanas netrodo tos blogas kaip Cingis  rolleyes.gif
va kažkodėl taip ir maniau verysad.gif atrodo,lyg ir padeda,bet niekaip be naudos sau neišsiverčia...nors kai neseniai buvo Ezelio pusėje,bet pasakė,kad kai nugalės kenaną,kovos su Ezeliu dėl aišan,pamaniau"pagarba,čingizai thumbup.gif neslepi,o tiesiai sakai-visad gerai žinot,ko tikėtis iš kito" tik gaila,kad taip greitai perbėgo į kitą pusę,galėjo dar ilgiau padėt verysad.gif

QUOTE(daivuta @ 2014 02 04, 20:14)
Ezelis dar parodys Aisan jos vieta  mirksiukas.gif

ploju iš anksto clap.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2014 02 04, 19:53)
man cingizas didesnis blogietis...
O del aishan - nieko tas Ezelis neparodys, kaip visada suskys...

Tai filmas tam ir yra filmas, kad galu gale suskystu mirksiukas.gif Bet bus momentas, kai pati sau net garsiai pasakiau, taip jai ir reikia biggrin.gif

QUOTE(audrikea @ 2014 02 04, 20:01)
ploju iš anksto  clap.gif

Nors ir trumpai, bet as irgi vakar net paplojau toje situacijoje hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2014 02 04, 20:01)
kovos su Ezeliu dėl aišan,pamaniau"pagarba,čingizai thumbup.gif neslepi,o tiesiai sakai-visad gerai žinot,ko tikėtis iš kito" tik gaila,kad taip greitai perbėgo į kitą pusę,galėjo dar ilgiau padėt  verysad.gif

Na, neina sakyt, kad "nepakovos", bet tik kas is to gausis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 04 vasario 2014 - 19:08
Aš keičiu nuomonę apie Aišan. Iki vakar serijos buvau kažkaip už ją, gailėjau. Dabar ji man kalių kale, nežinau ką ji turėtų dabar padaryti tokio, kad Omeras Ezelis ja patikėtų. Nors širdis man kužda, kad dar ji iškils ant pjedestalo..
Atsakyti
O mano nuomone apie aisan vis blogeja... Jau vien jos visas elgesys susijes su sunum kelia pasibjaurejima... Kaip mama, nesuprantu tokios mamos blink.gif pati silkiniuose pataluose voliojasi o sunus neaisku nei kur nei kaip... Pati zino, kad ne turciu seimoj paliko... Tik kad kalba... Ir ezeliui taip del merto pasake schmoll.gif tu gi jo tevams savo sunu palikai, o sakai, kad ir gerai, mes atsiskaite... Siaubas... Kazkas rase, kad po to suprasim kdl ji taip elgiasi, bet zinokit, na nzn kas turetu paaisket, kas as bent trupineli ja pateisiciau... schmoll.gif
Atsakyti
Aš vienu momentu pagalvojau, kad Dėdės dukra bus stukačia
Atsakyti
Po vakar ir aš nebegailiu Aišan. Kiek jau kartų išdavė žmogų? Ir Čengizas? Jokios sąžinės, tik pinigai. Bet vis tiek visi drauge bus, kai rodė kur po pusės m visi susirinko lošt. Bet tai kaip Šebnem Čengizo asistentė?
Kai pagalvoji, praeities nebepakeisi, šitokia išdavystė, apie kokią meilę, draugystę bekalbėt unsure.gif Gal dar Ali gailisi kiek . Tikiuosi, ir jis nesugalvos ką nors prieš Ezelį. Man rodos, Ali su Azad susimes smile.gif
Atsakyti