QUOTE(Amapatria @ 2014 02 17, 19:34)
nei karto jos nemačiau įpuolusios į lovą,o pinigų mylėtoja tai jūsų manymu ji dėl pinigų pas Kenaną nuėjo?Tada neverta nė diskutuoti...kiekvienas kitaip suprantam siužetą mano manymu ,ji nuėjo keršyti...kam ,kur ir kaip ?tai jau kitas klausimas.O dėl jos kalbos su ta Bade?tai ,manau,daugelis iš atstumtų ilgai mylėjusių dar ne taip pasielgtų...o čia tik žodžiais vargšė bandė nušluostyti Badei
turbut tiek palaikancioms Aišan, tiek jos nemegstancioms ta jos kalba su Bade siandien "neskani" buvo, bet juk ji ejo pas ja is nevilties, noredama bent zodziais ikasti ir bandyti Bade itikinti, kad Ezelis ne jai. O ka daugiau jai daryt dabar belieka kai jos meile slysta is ranku? Aisku, suklydo ji nueidama pas Kenana ir mane ima pyktis, kad vis ten tupi anoje barikadu puseje ir niekaip negali atmerkt akiu..., gal vis gi Ezelis dar jai atleistu (nors labai tuo abejoju).
Liudna ziureti, kaip du vienas kita mylintys zmones svaisto laika ir meile, mano nuomone, uz Omero isdavyste jis ja jau nubaude, ji irgi ji nubaude ne karta, galetu jau klausyt sirdies. Bet cia ne tas filmas ir akivaizdu, kad taip gerai cia nebesiklostys reikalai, uztat dar idomiau ziureti ir aisku diskutuoti