ziurim ir draugiskai diskutuojam toliau
ziurim ir draugiskai diskutuojam toliau
Man tas senovinis Kenanas jau toks juokingas, Dėdė simpatiškas. O dabar atvirkščiai Dėdė žiauriai senas, o Kenanas visai toks neblogas.
QUOTE(inga v @ 2014 02 04, 14:06)
Man tas senovinis Kenanas jau toks juokingas, Dėdė simpatiškas. O dabar atvirkščiai Dėdė žiauriai senas, o Kenanas visai toks neblogas.
toks neapsiplunksnaves vaikigalis svarbu usai zelia
vakar vis sukau galvą-kas išdavikas tai kažkodėl priėjau išvadą,kad tai bus nė vienas iš sėdinčių prie stalo manau,kad kažkas galėjo visai netyčia kur nors prasitarti,pvz,Ezelio tėvas nes reklamoje rodo,kai į tėvo dirbtuves eina kenanas...
o man kaip tik dėdė toooks jau tikras bandičiukas,bet ne gaujos smegenys,o tik vykdytojas
praėjusioj temoj rimtai buvo pasakyta,kadišdavikė blondinukė ar tik spėjimas?
QUOTE(inga v @ 2014 02 04, 16:06)
o man kaip tik dėdė toooks jau tikras bandičiukas,bet ne gaujos smegenys,o tik vykdytojas
praėjusioj temoj rimtai buvo pasakyta,kadišdavikė blondinukė ar tik spėjimas?
QUOTE(audrikea @ 2014 02 04, 16:04)
rimtai
Vakar iki nakties ziurejau serijas i prieki, nu taip liudna pasidare Bet uztat veiksmo bus nuo dabar per akis
O Ali tai isvis superinis, nors isvazdos neturi, nors ir zudikas, bet turbut pats spalvingiausias ir fainiausias personazas sitam filme
Tai aš dabar biški nesusigaudžiau Tai Kenanas nėra Kenanas, tik brolio vardu pasivadino? Tai tas jaunas ūsočius nėra dabartinis Kenanas, o brolis? Nebesuprantu ką parašiau
QUOTE(eliss @ 2014 02 04, 15:08)
Tai aš dabar biški nesusigaudžiau Tai Kenanas nėra Kenanas, tik brolio vardu pasivadino? Tai tas jaunas ūsočius nėra dabartinis Kenanas, o brolis? Nebesuprantu ką parašiau
Jei gerai supratau, tai Kenanas yra Kenanas, o nuzude jo broli.
Taip ir nesupratau kas isdavikas Pirmas atsistojo Ali.....
QUOTE(Rasvyte @ 2014 02 04, 15:29)
Jei gerai supratau, tai Kenanas yra Kenanas, o nuzude jo broli.
cia neissiaiskino kas isdavikas...
Papildyta:
QUOTE(daivuta @ 2014 02 04, 15:08)
O Ali tai isvis superinis, nors isvazdos neturi, nors ir zudikas, bet turbut pats spalvingiausias ir fainiausias personazas sitam filme
O Cingizas kaip visada savo kaili gelbsti ir kitus pakisa, pats bjauriausias jis man, niekada nepatiko
Cingizas ir dar butu Ali nudeje
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 04, 16:58)
Cingizas ir dar butu Ali nudeje
Cingizas pats uz save - kur jam patogiau, ten jis ir pasuka. Nors toliau ziurint pasirodys, kad Aisan jam tikrai rupi.
nu jooooo..... netiketi posukiai tikra parsidaveliu seimynele