QUOTE(Rolsonas @ 2014 03 02, 19:51)
Sveiki, perskaičiau forumą apie džiovykles beveik iš pradžių.
Pradžioje buvau apsistojęs ties BOSCH WTW84362SN
bet kaip visada.. biudžetas pradėjo kilti ir pradedu mastyti jau apie paskutiniu metu diskutuotas Electrolux EDH3897SDW ar SIEMENS WT48Y890DN... Norėčiau, kad ateityje beveik netektų naudotis lygintuvu (VISI drabužiai spintoje kabinami ant pakabų)
Tai turiu du klausimus:
1. Ar papildomai išleistas 1000lt pateisins mano lūkesčius
Pradžioje buvau apsistojęs ties BOSCH WTW84362SN
bet kaip visada.. biudžetas pradėjo kilti ir pradedu mastyti jau apie paskutiniu metu diskutuotas Electrolux EDH3897SDW ar SIEMENS WT48Y890DN... Norėčiau, kad ateityje beveik netektų naudotis lygintuvu (VISI drabužiai spintoje kabinami ant pakabų)
Tai turiu du klausimus:
1. Ar papildomai išleistas 1000lt pateisins mano lūkesčius
Turiu dziovykle Electrolux EDH3897SDW, pirkom nesenai, tai norejosi isbandyti visas programas.Po dziovinimo dvejus medvilninius vyriskus marskinius pragarinau, ir pakabinau ant pakabos. Jei vilktis reiketu po megstuku, kur tik apykakle matosi, tai nelyginciau, bet jei po svarku, ar be nieko, butinai lyginciau. Tikrai netobulai lygus.
Sintetinis ar maisytas drabuzis ir vien po dziovinimo atrodo gerai, be garu programos.
As su garais visokias antklodes, pagalves lovatieses isgarinau , nesigailiu, kad yra garu programa, bet tikrai ne pirmo butinumo.