Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(speedy @ 2014 02 17, 10:29)
.

Vadinasi 0 dienų.
Ir leidžiate sau postringauti apie valymo ypatumus...
clap_1.gif

Kiekvienas vartotojas pasirinks ar jam norisi nesirūpinti turima džiovyklę kuri turi savaime išsivalančiu kondensatoriumi ar jam sekti eiga ir rūpinti kondensatoriaus valymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 17, 10:32)
Na ji šiai dienai jau mažiau kainuoja:)
Jau rašiau jai reikia garų funkcijos tada šaunus pasirinkimas
Dar siūlau keleta variantų kuriom vyksta akcijos
WTW86371SN
WTW86583SN

QUOTE(speedy @ 2014 02 17, 10:54)
Turėjau prieš kokius 6 metus Hoover (beje, jis niekada nebuvo vokiškas). Pakeičiau į Electrolux skirtumas buvo akivaizdus.

aciu.
o ar tie garai tai cia tas mano lygintuvelis?
ta prasme aš gal neteisingai suprantu kas tas lyginimas garais. man reikia tokios funkcijos kad aš ryte išimu iš spintos megztuką pasilamdžiusį, įmetu į džiovyklę ir kol geriu kavą 10-15 min. išimu naują atsižviežinusį palygintą ir pan. na ar pvz vaiko megztukas užsideda švarų nueina į trefkę ten sukiša į tašę, norisi prasukt ir dėl kvapo ir dėl lygumo. šią funkciją dažnai naudoju, ar čia tie garai? smile.gif

Hoover nevokiška? niu va klaidingas įsitikinimas vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 17, 11:18)
aciu.
o ar tie garai tai cia tas mano lygintuvelis?
ta prasme aš gal neteisingai suprantu kas tas lyginimas garais. man reikia tokios funkcijos kad aš ryte išimu iš spintos megztuką pasilamdžiusį, įmetu į džiovyklę ir kol geriu kavą 10-15 min. išimu naują atsižviežinusį palygintą ir pan. na ar pvz vaiko megztukas užsideda švarų nueina į trefkę ten sukiša į tašę, norisi prasukt ir dėl kvapo ir dėl lygumo. šią funkciją dažnai naudoju, ar čia tie garai? smile.gif

Hoover nevokiška? niu va klaidingas įsitikinimas vadinasi.

Na manau kad po kavos gerimo ištraukę tokį megztuką liks šiek tiek drėgnokas,viena forumiėtė rašė savo atsiliepimus apie šį modeliuką tai supratau kad garais kai naudojasi rūbus ištraukia šiek tiek drėgnus g.gif ir tikrai nelabai bus to šilto efekto kaip po lygintuvėlio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 17, 11:26)
Na manau kad po kavos gerimo ištraukę tokį megztuką liks šiek tiek drėgnokas,viena forumiėtė rašė savo atsiliepimus apie šį modeliuką tai supratau kad garais kai naudojasi rūbus ištraukia šiek tiek drėgnus  g.gif ir tikrai nelabai bus to šilto efekto kaip po lygintuvėlio g.gif

supratau tada panašu , kad man reikia ne garų funkcijos o greito lyginimo smile.gif
vaikai vis prašo maikes žiemą pašildyti. įmetu kokiom 5 minutėm- šiltutės minkštutės. tada gal neverta man ta electrolux rinktis. bet iš jūsų siūlytų to greito lyginimo irgi nėra ?
jau dabar pasimečiau biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, o ar apsimoka imti ta brangesni sujungimo remeli su stalciuku, kai statai dziovykle ant skalbykles, BOSCH WTZ11300

ar jis tikrai funkcionalus ir naudojamas - gal is praktikos kas patartu g.gif
Atsakyti
ai matau kad ši turi: WTW86583SN na va jau kainą ranfu 2339... o jeigu su šiomis funkcijomis be garų pigiau jau nerasiu tikriausiai?
nes legva neskaičiuojant išsirinkti gerą variantą, esu ir miele nužiūrėjus : MIELE T 7944 C
bet kai norisi nepermokėti už funkcijas kurių nereikia, gauti tai ko reikia, būti patenkintam ir naudotis kuo pigiau tai prasideda ilgi ieškojimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 17, 11:28)
supratau tada panašu , kad man reikia ne garų funkcijos o greito lyginimo smile.gif
vaikai vis prašo maikes žiemą pašildyti. įmetu kokiom 5 minutėm- šiltutės minkštutės. tada gal neverta man ta electrolux rinktis. bet iš jūsų siūlytų to greito lyginimo irgi nėra ?
jau dabar pasimečiau biggrin.gif

Anksčiau džiovindavo aukštoje temperatūroje todėl sąnaudos būdavo didelės ir galėdavote šildyti maikutes ,šiai dienai sąnaudos mažos todėl džiovina žemoje temparatūroje
Jūsu atveju šildyti maikutes siūlau ant šildytuvo:)

Papildyta:
QUOTE(Gruodė* @ 2014 02 17, 11:38)
sakykit, o ar apsimoka imti ta brangesni sujungimo remeli su stalciuku, kai statai dziovykle ant skalbykles, BOSCH WTZ11300

ar jis tikrai funkcionalus ir naudojamas  - gal is praktikos kas patartu  g.gif

Jai toje patalpoje bus stalas ant kurio lankstysite drabužius tada neverta bet jai nebus tai tikrai nebus patogu greitai lankstyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 17 vasario 2014 - 11:52
Jei iš tikrųjų
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 17, 13:42)
....norisi nepermokėti už funkcijas kurių nereikia, gauti tai ko reikia, būti patenkintam ir naudotis kuo pigiau tai prasideda ilgi ieškojimai biggrin.gif

tada EDH3284PDW apie 1800+.
Pats optimaliausias santykis kaina/kokybė
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 17, 12:38)
Jei iš tikrųjų

tada EDH3284PDW apie 1800+.
Pats optimaliausias santykis kaina/kokybė

aciu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Gruodė* @ 2014 02 16, 17:45)
Dekui visiems uz atsakymus wink.gif

Dar turiu pora durnu klausimu  blush2.gif

Dziovykle BOSCH WTW86583SN - nurodyta 7kg
- Ar tai reiskia, kad galima 7 kg isskalbtu slapiu skalbiniu deti, tiesa?

7 kg leidzia tik medvilnes programa... kitos tik 3.5 arba tik 1.5... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutasaulyter @ 2014 02 17, 16:39)
7 kg leidzia tik medvilnes programa... kitos tik 3.5 arba tik 1.5... g.gif

7 Kg ilgai nesusidėvintys audiniai ,medvilniniai arba lininiai virinimui atparūs audiniai
3,5 kg- sintetinio ir maišyto pluošto nelyginami skalbiniai,lengvai prižiūrimi medvilniniai audiniai
Yra programa kur nupaišyta spinta joje nėra jokiu kg tik rašo-vieno sluoksnio audiniai
programa su spinta +žvaigždutė nėra nurodyta kiek kg rašo-daugiasluoksniai ,tankūs audiniai
Vilna mak 3 g-vilnonius audinius tinka skalbti skalbykleje ,jei labiau apsipūkuoja,bet neišdžiūsta.Programai pasibaigus is karto išimkite vilnonius skalbinius ir palikite išdžiūti.
Sporto drabužiai mks 1,5 kg -audiniams membraniniu sluoksniu,vandenyje nedrėks-tankiems audiniams,darbiniai aprangai.Multino audiniams (švarkus/kelnes su išimamu vidiniu pamušalu išdžiovinti atskirai) ir t.t
Atsakyti
Laba diena,
sakykit, ar šiai džiovyklei EDH3897SDW reikalinga ventiliacija? Ar visoms joms reikalinga, jei planuojama statyti drabužinėje? 4u.gif
Atsakyti