Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(Gruodė* @ 2014 02 15, 01:13)
Linkstu link sitos kompozicijos, susiradau e-parduotuve, siulancia tokias kainas, ar galite kas nors pasiulyti pigiau?

1) Skalbimo mašina BOSCH WAS32471SN - 2069 Lt
2) Skalbinių džiovyklė BOSCH WTW86583SN - 2339 Lt
3) Sujungimo rėmelis Bosch WTZ11310 - 129 Lt

Pristatymas nemokamas (mes esame 40 km nuo Vilniaus).

Labai laukciau pasiulymu  4u.gif

Dziovykle pirkome is imk.lt, mes nupirkom uz 2319...
Pristatymas buvo nemokamas, mes gyvenam 50 km nuo Vilniaus. Manau jums verta parasyti jiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutasaulyter: 15 vasario 2014 - 12:19
sveiki,
ateinu patarimo . nusiziurejau Electrolux EDH3897SDW
bet kaina apie 3000 , gal kazka geresnio ir pigesnio jau galima rasti?
norisi kad kuo maziau reiktu naudot lygintuva. labai svarbu kad butu tas greitas/lengvas lyginimas.

siuo metu turim vokiska hoover. jos minusai kad nera vienos programos kad gerai isdziovintu. jei ijungiu ant vienos zvaigzdutes tai rubai lieka dregni ir tada dar jungiu 30 min programa. o jei iskart jungiu ant 3 zvaigzduciu - rubai buna labai susiglamze.
be to pastebejau kad keleta megztuku pradejo irti mezgimas po dziovinimo. ar taip gali buti? gal cia tas sensitive rezimas butu reikalingas?

klausimas ar man verta pirkti nauja uz 3000 dziovykle ir ar nebus taip kad ta naujoji nedaug kuom skirsis nuo mano hooverio. turiu ji kokius 5-6 metus.

man tas visas talpas praplaut ne problema.

busiu dekinga uz patarimus.
beje girdejau kad kazkokios mini dziovyklos atsirado, kur telpa 3.5kg ir ant sienos galima kabinti? girdejote? kaip jos? labai taupytu vieta
Atsakyti
QUOTE(rutasaulyter @ 2014 02 15, 13:15)
Dziovykle pirkome is imk.lt,  mes nupirkom uz 2319...
Pristatymas buvo nemokamas, mes gyvenam 50 km nuo Vilniaus. Manau jums verta parasyti jiems.

Dekui visiems uz atsakymus wink.gif

Dar turiu pora durnu klausimu blush2.gif

Dziovykle BOSCH WTW86583SN - nurodyta 7kg
- Ar tai reiskia, kad galima 7 kg isskalbtu slapiu skalbiniu deti, tiesa?
- Kai idedi skalbti is kalbimo masina 7 kg sausu skalbiniu ant 160 aps, kiek mazdaug sveria paskui tie skalbiniai po skalbimo dregni? Kaip suprantu, ju paskui visu negalima deti i dziovykle, kuri priima tik 7 kg?
- Ar dziovykle pasveria ir parodo, kiek idejai skalbiniu ?

Sakykite, o skalbimo masina WAS32471SN - 7 kg talpa, bet jei pakrausi maziau, tai skalbsis trumpiau ir naudos maziau vandens, tiesa? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gruodė*: 16 vasario 2014 - 16:47
QUOTE(Gruodė* @ 2014 02 16, 16:45)
Dekui visiems uz atsakymus wink.gif

Dar turiu pora durnu klausimu  blush2.gif

Dziovykle BOSCH WTW86583SN - nurodyta 7kg
- Ar tai reiskia, kad galima 7 kg isskalbtu slapiu skalbiniu deti, tiesa?
- Kai idedi skalbti is kalbimo masina 7 kg sausu skalbiniu ant 160 aps, kiek mazdaug sveria paskui tie skalbiniai po skalbimo dregni? Kaip suprantu, ju paskui visu negalima deti i dziovykle, kuri priima tik 7 kg?
- Ar dziovykle pasveria ir parodo, kiek idejai skalbiniu ?
Sakykite, o skalbimo masina - 7 kg talpa, bet jei pakrausi maziau, tai skalbsis trumpiau ir naudos maziau vandens, tiesa?  unsure.gif

Galite deti 7 kg slapiu skalbiniu
Nera galimybes paskyti kiek sveria skalbiniai nes skirtingas audinio tipas skirtingai sveria
Dziovykle nesveria skalbiniu
WAS32471SN turi VarioPerfect: taupomas laikas arba energija išlaikant puikius skalbimo rezultatus tai yra galesite pasitrumpinti skalbimo laika jai tai bus poreikis
Papildyta:
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 16, 16:03)
sveiki,
norisi kad kuo maziau reiktu naudot lygintuva. labai svarbu kad butu tas greitas/lengvas lyginimas.

siuo metu turim vokiska hoover. jos minusai kad nera vienos programos kad gerai isdziovintu. jei ijungiu ant vienos zvaigzdutes tai rubai lieka dregni ir tada dar jungiu 30 min programa. o jei iskart jungiu ant 3 zvaigzduciu - rubai buna labai susiglamze.
be to pastebejau kad keleta megztuku pradejo irti mezgimas po dziovinimo. ar taip gali buti? gal cia tas sensitive rezimas butu reikalingas?

klausimas ar man verta pirkti nauja uz 3000 dziovykle ir ar nebus taip kad ta naujoji nedaug kuom skirsis nuo mano hooverio. turiu ji kokius 5-6 metus.

beje girdejau kad kazkokios mini dziovyklos atsirado, kur telpa 3.5kg ir ant sienos galima kabinti? girdejote? kaip jos? labai taupytu vieta

Yra jau seniai tokios atsiradusios
http://www.electrolu...ktiniai/EDC3250
bet jau sustabdyta gamyba kadangi labai neekonomiskos doh.gif
Garų funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais,garais galite pašalinti nemalonius kvapus, atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant, ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Tiesa reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti, kadangi garas neprasibraus į audinių vidų, o bus paduodamas tik į jų paviršių.

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 14, 20:00)
A tada aišku,ar bandete jau siurbti?
user posted image
Tiesiog įdomu ar tikrai taip lengvai valosi  g.gif

Ten valymo max. 5 min.
Tą daryti reiks kokius 3 kartus per metus.

Tai išeina labai įdomiai: žmogus, kuris electrolux džiovyklą mato pastatytą savo krautuvėlėje (išjungtą doh.gif ) moko kitus, kurie jomis naudojasi (ir ne pirmus metus).
Gana tos demagogijos.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 17, 08:29)
Ten valymo max. 5 min.
Tą daryti reiks kokius 3 kartus per metus.

Tai išeina labai įdomiai: žmogus, kuris electrolux džiovyklą mato pastatytą savo krautuvėlėje (išjungtą  doh.gif ) moko kitus, kurie jomis naudojasi (ir ne pirmus metus).
Gana tos demagogijos.

Labai gaila bet Jūsų išgalvotoje krautuveje tokių džiovyklių nelaikome ir aukščiau paskaitykite kiek laiko ji naudojasi 1,5 mėn Jūsų žinai ten reikia valyti dažniau nei 3 kartus per metus
Paprastų džiovyklių kondensatoriuje prisirenka dulkių ir jis naudoja daugiau energijos, tačiau veikia ne taip efektyviai, kol neišvalomas. Kai kurių džiovyklių su šilumos siurbliu kondensatorius dar ir nelengva greitai išvalyti, tačiau jie turi būti valomi dažnai, kad užtikrintų mažą sunaudojamos energijos kiekį. Džiovyklėse su savaime išsivalančiu kondensatoriumi atveju tai vyksta visiškai automatiškai. Kondensatorius išsivalo per kiekvieną džiovinimą, naudojant džiovinamų audinių kondensatu. Dėl to energijos visuomet sunaudojama mažai, net ir naudojant džiovyklę kasdien metai po metų
Todėl rekomenduoju Bosch arba Siemens džiovyklę. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 17 vasario 2014 - 09:32
QUOTE(Kikker @ 2014 02 17, 11:19)
Labai gaila bet Jūsų išgalvotoje krautuveje tokių džiovyklių nelaikome ir aukščiau paskaitykite kiek laiko ji naudojasi 1,5 mėn Jūsų žinai ten reikia valyti dažniau nei 3 kartus per metus
.....
BLA-BLA-BLA (demagogija)...

mega_shok.gif

KIEK LAIKO JŪS (asmeniškai) NAUDOJATE ELECTROLUX DŽIOVYKLĘ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 17 vasario 2014 - 09:42
QUOTE(speedy @ 2014 02 17, 09:40)
mega_shok.gif

KIEK LAIKO JŪS (asmeniškai) NAUDOJATE ELECTROLUX DŽIOVYKLĘ?

Nereikia sekti pasakų .....asmeniškai.... jai Jūs tai prižiūrite savo džiovyklę tai nereiškia kad kiti taip turėtų jas prižiūrėti ir sekti kada paskutini karta valė kondensatorių doh.gif kam rūpintis buitinę technika jai yra naujos technologijos kurios nereikalauja jokių priežiūros.
REKOMENDUOJU džiovyklę tik bosch arba SIEMENS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 17 vasario 2014 - 09:55
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 16, 16:03)
sveiki,

aciu, kikker del tos mazos supratau.
bet vis delto gal dar kazkas savo nuomone pasidalintu? ar ta masina uz 3000 tures privalumu uz kuriuos butu verta tiek moket tiesiog ismetant savo senaja
Atsakyti

Nereikia sekti pasakų .....asmeniškai... bla-bla-bla
.

Vadinasi 0 dienų.
Ir leidžiate sau postringauti apie valymo ypatumus...
clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 17 vasario 2014 - 10:41
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 17, 10:25)
aciu, kikker del tos mazos supratau.
bet vis delto gal dar kazkas savo nuomone pasidalintu? ar ta masina uz 3000 tures privalumu uz kuriuos butu verta tiek moket tiesiog ismetant savo senaja

Na ji šiai dienai jau mažiau kainuoja:)
Jau rašiau jai reikia garų funkcijos tada šaunus pasirinkimas
Dar siūlau keleta variantų kuriom vyksta akcijos
WTW86371SN
WTW86583SN
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 16, 18:03)
.......siuo metu turim vokiska hoover. jos minusai kad nera vienos programos kad gerai isdziovintu. jei ijungiu ant vienos zvaigzdutes tai rubai lieka dregni ir tada dar jungiu 30 min programa. o jei iskart jungiu ant 3 zvaigzduciu - rubai buna labai susiglamze.....

Turėjau prieš kokius 6 metus Hoover (beje, jis niekada nebuvo vokiškas). Pakeičiau į Electrolux skirtumas buvo akivaizdus.
Atsakyti