QUOTE(Gruodė* @ 2014 02 16, 16:45)
Dekui visiems uz atsakymus
Dar turiu pora durnu klausimu
Dziovykle BOSCH WTW86583SN - nurodyta 7kg
- Ar tai reiskia, kad galima 7 kg isskalbtu
slapiu skalbiniu deti, tiesa?
- Kai idedi skalbti is kalbimo masina 7 kg sausu skalbiniu ant 160 aps, kiek mazdaug sveria paskui tie skalbiniai po skalbimo dregni? Kaip suprantu, ju paskui visu negalima deti i dziovykle, kuri priima tik 7 kg?
- Ar dziovykle pasveria ir parodo, kiek idejai skalbiniu ?
Sakykite, o
skalbimo masina - 7 kg talpa, bet jei pakrausi maziau, tai skalbsis trumpiau ir naudos maziau vandens, tiesa?
Galite deti 7 kg slapiu skalbiniu
Nera galimybes paskyti kiek sveria skalbiniai nes skirtingas audinio tipas skirtingai sveria
Dziovykle nesveria skalbiniu
WAS32471SN turi VarioPerfect: taupomas laikas arba energija išlaikant puikius skalbimo rezultatus tai yra galesite pasitrumpinti skalbimo laika jai tai bus poreikis
Papildyta:
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 16, 16:03)
sveiki,
ateinu patarimo . nusiziurejau Electrolux EDH3897SDW
bet kaina apie 3000 , gal kazka geresnio ir pigesnio jau galima rasti?
norisi kad kuo maziau reiktu naudot lygintuva. labai svarbu kad butu tas greitas/lengvas lyginimas.
siuo metu turim vokiska hoover. jos minusai kad nera vienos programos kad gerai isdziovintu. jei ijungiu ant vienos zvaigzdutes tai rubai lieka dregni ir tada dar jungiu 30 min programa. o jei iskart jungiu ant 3 zvaigzduciu - rubai buna labai susiglamze.
be to pastebejau kad keleta megztuku pradejo irti mezgimas po dziovinimo. ar taip gali buti? gal cia tas sensitive rezimas butu reikalingas?
klausimas ar man verta pirkti nauja uz 3000 dziovykle ir ar nebus taip kad ta naujoji nedaug kuom skirsis nuo mano hooverio. turiu ji kokius 5-6 metus.
man tas visas talpas praplaut ne problema.
busiu dekinga uz patarimus.
beje girdejau kad kazkokios mini dziovyklos atsirado, kur telpa 3.5kg ir ant sienos galima kabinti? girdejote? kaip jos? labai taupytu vieta
Yra jau seniai tokios atsiradusios
http://www.electrolu...ktiniai/EDC3250
bet jau sustabdyta gamyba kadangi labai neekonomiskos
Garų funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais,garais galite pašalinti nemalonius kvapus, atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant, ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Tiesa reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti, kadangi garas neprasibraus į audinių vidų, o bus paduodamas tik į jų paviršių.