Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(jepsius @ 2014 10 09, 12:42)
Ačiū. O iš analogų arba naujesnių modelių, jei negausiu?
Papildyta:
o kaip šitas modelis?
WTW87589SN

Ši neturės garų ir atšviežinimų.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 10 09, 11:55)
Ši neturės garų ir atšviežinimų.

supratau. ačiū... reikia būtinai atšviežinimo bent jau f-jos...

o miele turbūt dėl kainos nerealu gauti tokį patį paketą kaip Siemens?
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2014 10 09, 12:58)
supratau. ačiū... reikia būtinai atšviežinimo bent jau f-jos...

o miele turbūt dėl kainos nerealu gauti tokį patį paketą kaip Siemens?

Apie 4600-4700 lt.
Atsakyti
o krepšas Jūsų manymu būtinas?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 10 09, 12:10)
Apie 4600-4700 lt.

Kokie tai modeliai? (Mielle)

Jei kalbant apie ilgesni tarnavimo laika turbut vienareiksmiskai tai butu Mielle?
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2014 10 09, 16:28)
Kokie tai modeliai? (Mielle)

Jei kalbant apie ilgesni tarnavimo laika turbut vienareiksmiskai tai butu Mielle?

TMG640WP
TKG640WP
Atsakyti
Labai labai reikia pagalbos ir patarimu 4u.gif Situacija tokia, kad verkiant reikia dziovykles, bet ir skalbykle skaiciuoja paskutines gyvavimo dienas unsure.gif Kaip pries 5 metus pirkau skalbykle, tiesiog nuvaziavau i senius, su tam tikra suma pinigeliu, ir atsidaviau i konsultantu rankas, man buvo paaiskinta, kad 2in1 tikrai nebus gerai, neturesiu nei vieno gero daikto, o 2 pusetinus, tuomet buvo isiulyta CANDIs, su 1600 apsisukimais, taip ir likau be dziovykles, skalbykle atitarnavo 5 metus. Greiciausiai tecnologijos pazenge kaip reikiant bigsmile.gif , ar jau galiu ziuretis, kad ir cia rekomenduotina AEG L99695HWD, ar tikrai 100% gausiu skalbima ir dziovinima, kaip ir pirkdama atskirus daiktus? Nes vietos turiu su kaupu, galeciau pirktis ir atskirai, bet… pinigeliu suma nesikeis blush2.gif , max 4000lt tiek uz skalbialka, tiek uz dziovykle kartu g.gif o skalbimo kaip skalbykloj, visgi 4 vaikai ax.gif O labai jau mane visi atkalbineja nuo visokiu Beko unsure.gif , jei ko tik pasiteirauju visi ivardina tik Bosha ir simensa. Busiu labai labai dekinga, nes Jusu rekomendacijomis ir pasikliausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2014 10 10, 12:34)
Labai labai reikia pagalbos ir patarimu 4u.gif  Situacija tokia, kad verkiant reikia dziovykles, bet ir skalbykle skaiciuoja paskutines gyvavimo dienas unsure.gif  Kaip pries 5 metus pirkau skalbykle, tiesiog nuvaziavau i senius, su tam tikra suma pinigeliu, ir atsidaviau i konsultantu rankas, man buvo paaiskinta, kad 2in1 tikrai nebus gerai, neturesiu nei vieno gero daikto, o 2 pusetinus, tuomet buvo isiulyta CANDIs, su 1600 apsisukimais, taip ir likau be dziovykles, skalbykle atitarnavo 5 metus. Greiciausiai tecnologijos pazenge kaip reikiant  bigsmile.gif , ar jau galiu ziuretis, kad ir cia rekomenduotina AEG L99695HWD, ar tikrai 100% gausiu skalbima ir dziovinima, kaip ir pirkdama atskirus daiktus? Nes vietos turiu su kaupu, galeciau pirktis ir atskirai, bet… pinigeliu suma nesikeis blush2.gif , max 4000lt tiek uz skalbialka, tiek uz dziovykle kartu g.gif o skalbimo kaip skalbykloj, visgi 4 vaikai ax.gif  O labai jau mane visi atkalbineja nuo visokiu Beko unsure.gif , jei ko tik pasiteirauju visi ivardina tik Bosha ir simensa. Busiu labai labai dekinga, nes Jusu rekomendacijomis ir pasikliausiu 4u.gif

Turint tokią didelę šeimyną visgi rekomenduojame pirkti du atskirus prietaisus.Jūs turite tikrai nemažą biudžetą todėl siūlau pasižiūrėti DŽIOVYKLĖ BOSCH WTW86268SN
http://www.bosch-hom...WTW86268SN.html
SKALBIMO MAŠINA BOSCH WAK28267SN
http://www.bosch-hom...l?source=search

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 10 10, 13:48)
Turint tokią didelę šeimyną visgi rekomenduojame pirkti du atskirus prietaisus.Jūs turite tikrai nemažą biudžetą todėl siūlau pasižiūrėti  DŽIOVYKLĖ BOSCH WTW86268SN
http://www.bosch-hom...WTW86268SN.html
SKALBIMO MAŠINA BOSCH WAK28267SN
http://www.bosch-hom...l?source=search

Kad cia per abu jau beveik 5000, man tikrai daugoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2014 10 10, 13:06)
Kad cia per abu jau beveik 5000, man tikrai daugoka blush2.gif

Per abu gaunasi 3699 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2014 10 10, 14:34)
....... Nes vietos turiu su kaupu, galeciau pirktis ir atskirai, bet… pinigeliu suma nesikeis blush2.gif , max 4000lt tiek uz skalbialka, tiek uz dziovykle kartu g.gif o skalbimo kaip skalbykloj, visgi 4 vaikai ax.gif  O labai jau mane visi atkalbineja nuo visokiu Beko unsure.gif , jei ko tik pasiteirauju visi ivardina tik Bosha ir simensa....

Biudžetas daugiau nei pakankamas įsigyti padorią techniką. Electrolux arba Bosch. Tik gal nepirkite "made in Turkey" skalbyklės Bosch WAK28267SN. Tiesiog dėl to, kad neseniai iš ten pasirodė, velnias žino ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 spalio 2014 - 13:54
Bijau kad Bosch lieka tokia patikima visiškai nepriklausomai kurioje šalyje pagaminta....Vokiška technologija garantuoja aukštą kokybę ir velniai žino paliksime kitoms firmoms...
Atsakyti