QUOTE(speedy @ 2014 08 13, 14:16)
Nesuvokiu, kam be reikalo meluoti
Tai laukiame is Jusu komentaro ir tiesos ......buvo uzduotas klausimas laukiame is Jusu atsakymo.....tiesos
QUOTE(speedy @ 2014 08 13, 14:26)
Gana nesąmones rašinėti: š.m. žiemą išardėme Zanussi su tais karboranais iki varžtelio.
Ocho kokia idomi versija...isardete skalbimo masina ir suzinojote karborano sudeti
Sveiki, dabar turiu virtuviniame komplekte laisvai pastatomą skalbimo mašiną:
Bauknecht WA 2540 išmatavimai (86x60x60cm) tik nuėmus viršų tilpo
tarnavo sėkmingai 16 metų, dar ir dabar skalbia ir kai gręžia labai bilda , nėra būgno balanso kontrolės, greitu laiku teks keisti
daug skaičiau apie džiovykles, taip pat apie skalbykles, skalbyklę kaip ir išsirinkau:
Skalbimo mašina ELECTROLUX EWS1477FDW išmatavimai (85x60x54cm)
http://www.imk.lt/Bu...kalbimo-masinos
Gaminio ypatybės
Inverterinis variklis didesniam našumui ir itin tyliam veikimui
Didžiausias gręžimo greitis1400 aps./min.
Fuzzy Logic technologija, prisitaikanti prie apkrovos
Neputojanti skalavimo sistema
Būgno balanso kontrolė
dėl šių įpatybių išsirinkau būtent šį skalbyklės modelį
o dabar norėčiau,kad padėtumėt apsispresti kuri džiovyklė būtų priimtiniausia:
BOSCH WTY88890SN
BOSCH WTY88880SN
Electrolux EDH-3487RDW
Electrolux EDH-3498RDL
AEG T75470IH1
norėčiau, kad turėtų šias įpatybes:
Kondensacinė džiovyklė su šilumos siurbliu
Atvirkštinio maišymo veiksmas
Batų/vilnos laikiklis (krepšelis)
Būgno balanso kontrolė, kažkas panašaus
Lyginimas garais nereikalingas
būčiau labai dėkingas, jei patartumėte
tarnavo sėkmingai 16 metų, dar ir dabar skalbia ir kai gręžia labai bilda , nėra būgno balanso kontrolės, greitu laiku teks keisti
daug skaičiau apie džiovykles, taip pat apie skalbykles, skalbyklę kaip ir išsirinkau:
Gaminio ypatybės
Būgno balanso kontrolė
BOSCH WTY88890SN
BOSCH WTY88880SN
Electrolux EDH-3487RDW
Electrolux EDH-3498RDL
AEG T75470IH1
Sveiki, man labai reikia patarimo, esu nuolat skalbianti ir lyginanti mama, noriu nusipirkti dziovykle ne tiek del dziovinimo, kiek del to, kad nereiktu lyginti (kaimyne sake, kad rubus ir patalyne tiesiai is dziovykles deda i spinta jau kuo puikiausiai islygintus). Nu ir ka, nueinam mes su vyru i parduotuve, norim pasikonsultuot, nes niekad nesam tureje dziovykles ir pardavejas man paaiskino, kad jokia dziovykle man rubu neislygins taip, kad galeciau juos daugmaz detis ir nesiot, nes is dziovykles rubai apskritai istraukiami dar dregni nuo garu ir juos reiktu dar padziaut arba jau jeigu noreciau butent tos lyginimo funkcijos, tai tureciau idet tik kokius 4 marskinius ir budet prie jos, kol baigs dziovint ir iskart tada padziaut ir taip zaist visa diena arba jie gali pasiulyt Miele dziovykle uz 6000 Lt, tada gal ir lygins didesni kieki. Tai as taip ir nesuprantu, ar dziovykle gali lygint ar ne( nes man jos reikia lyginimui), pagrinde naktimis lyginu patalyne (ko labiausiai nekenciu) ir vaiku rubus, bet, aisku, yra ir vyro marskiniu, ir mano sukneliu. Budet prie jos, kol 3 marskinius islygins, tikrai neketinu. Ir apskritai koki kieki skalbiniu galima dziovint vienu metu? Ar reikia tuos rubus suskirstyt pagal spalva, audiniu rusi ir pan? Kai baigia dziovint, ar iskart reikia isimt? Siaip pagrindinis klausimas butu toks, kokias funkcijas turi turet dziovykle, jei noriu islygintu rubu, gal galit koki modeli pasiulyt, 6000 tikrai neketinu moket, galim tam skirt 2-3000 Lt.
QUOTE(karturaz @ 2014 08 18, 22:51)
....o dabar norėčiau,kad padėtumėt apsispresti kuri džiovyklė būtų priimtiniausia:
BOSCH WTY88890SN
BOSCH WTY88880SN
Electrolux EDH-3487RDW
Electrolux EDH-3498RDL
AEG T75470IH1
.....
BOSCH WTY88890SN
BOSCH WTY88880SN
Electrolux EDH-3487RDW
Electrolux EDH-3498RDL
AEG T75470IH1
.....
T75470IH1 ir EDH-3487RDW neturi batų/vilnos laikiklio.
QUOTE(chorisste @ 2014 08 18, 23:42)
Sveiki, man labai reikia patarimo, esu nuolat skalbianti ir lyginanti mama, noriu nusipirkti dziovykle ne tiek del dziovinimo, kiek del to, kad nereiktu lyginti (kaimyne sake, kad rubus ir patalyne tiesiai is dziovykles deda i spinta jau kuo puikiausiai islygintus). Nu ir ka, nueinam mes su vyru i parduotuve, norim pasikonsultuot, nes niekad nesam tureje dziovykles ir pardavejas man paaiskino, kad jokia dziovykle man rubu neislygins taip, kad galeciau juos daugmaz detis ir nesiot, nes is dziovykles rubai apskritai istraukiami dar dregni nuo garu ir juos reiktu dar padziaut arba jau jeigu noreciau butent tos lyginimo funkcijos, tai tureciau idet tik kokius 4 marskinius ir budet prie jos, kol baigs dziovint ir iskart tada padziaut ir taip zaist visa diena arba jie gali pasiulyt Miele dziovykle uz 6000 Lt, tada gal ir lygins didesni kieki. Tai as taip ir nesuprantu, ar dziovykle gali lygint ar ne( nes man jos reikia lyginimui), pagrinde naktimis lyginu patalyne (ko labiausiai nekenciu) ir vaiku rubus, bet, aisku, yra ir vyro marskiniu, ir mano sukneliu. Budet prie jos, kol 3 marskinius islygins, tikrai neketinu. Ir apskritai koki kieki skalbiniu galima dziovint vienu metu? Ar reikia tuos rubus suskirstyt pagal spalva, audiniu rusi ir pan? Kai baigia dziovint, ar iskart reikia isimt? Siaip pagrindinis klausimas butu toks, kokias funkcijas turi turet dziovykle, jei noriu islygintu rubu, gal galit koki modeli pasiulyt, 6000 tikrai neketinu moket, galim tam skirt 2-3000 Lt.
na naivu tikėtis, kad iš džiovyklės ištrauksit drabužius ir patalynę be raukšlelių kaip ką tik nuo lyginimo lentos. juk ten būgne sukas viskas. čia sakyčiau nuo požiūrio daug kas priklauso. patalynės iš džiovyklės tikrai nebelyginčiau, bet aš šiuo klausimu nepretenzinga, man menkas patalynės pasiglamžymas netrukdo. aš apskritai lyginimą metus esu, išlyginu tik tos dienos drabužius sau, vyrui ir vaikui, iš vakaro suruošiu ir naktim nesikankinu.
QUOTE(Tanite @ 2014 08 19, 11:08)
.... patalynės iš džiovyklės tikrai nebelyginčiau, bet aš šiuo klausimu nepretenzinga, ...
Turintiems kitokią nuomonę ir kažkiek "perkančiųjų".
QUOTE(karturaz @ 2014 08 18, 20:51)
Sveiki, dabar turiu virtuviniame komplekte laisvai pastatomą skalbimo mašiną:
Gaminio ypatybės
Būgno balanso kontrolė
BOSCH WTY88890SN
BOSCH WTY88880SN
Electrolux EDH-3487RDW
Electrolux EDH-3498RDL
AEG T75470IH1
Gaminio ypatybės
Būgno balanso kontrolė
BOSCH WTY88890SN
BOSCH WTY88880SN
Electrolux EDH-3487RDW
Electrolux EDH-3498RDL
AEG T75470IH1
Iš Jūsų pasirinktų rekomenduočiau
BOSCH WTY88890SN verta dėmesio
Papildyta:
. Ir apskritai koki kieki skalbiniu galima dziovint vienu metu? Ar reikia tuos rubus suskirstyt pagal spalva, audiniu rusi ir pan? Kai baigia dziovint, ar iskart reikia isimt? Siaip pagrindinis klausimas butu toks, kokias funkcijas turi turet dziovykle, jei noriu islygintu rubu, gal galit koki modeli pasiulyt, 6000 tikrai neketinu moket, galim tam skirt 2-3000 Lt.
[/quote]
Rekomenduoju modeliuką BOSCH WTW86268SN
Talpa: 1-8 kg
Kokią audinių rusį plaunate tokį išplovus ir dedate į džiovyklę.
Programos ir specialios funkcijos
Savaime išsivalantis kondensatorius SelfCleaning Condenser: Kondesatorius automatiškai praplaunamas kiekvieno džiovinimo metu. Nereikės valyti džiovyklės kondensatoriaus rankiniu būdu, o ji atlaiko A++ viso savo tarnavimo metu.
AutoDry: elektroninis drėSpecialios programos: Vilna, Mišrūs, Rankšluoščiai, Šiltas džiovinimas pagal laiką, Šaltas džiovinimas pagal laiką, Sporto drabužiai, Apatiniai, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
Apsauga nuo glamžymosi: iki 60 min programos pabaigoje
Baigus džiovinimui būtina iškarto ištraukti drabužius iš džiovyklės
[quote=Kikker,2014 08 19, 12:36]
ši gera, bet mano atveju pasirodo per brangi kai pažiūrėjau, ačiū
turbūt iš esančių pasiūlymų ką žiūrėti ko ne, apsisprendžiau :
Elektrolux EWS1477FDW
ir
Electrolux EDH3498RDL
ačiū, peržiūrėjus ir įvertinus savo finansines galimybes buvo lengviau apsispręsti, kas man tiktų
ši gera, bet mano atveju pasirodo per brangi kai pažiūrėjau, ačiū
turbūt iš esančių pasiūlymų ką žiūrėti ko ne, apsisprendžiau :
Elektrolux EWS1477FDW
ir
Electrolux EDH3498RDL
ačiū, peržiūrėjus ir įvertinus savo finansines galimybes buvo lengviau apsispręsti, kas man tiktų
Sveiki,
ieskau dziovykles iki 60 cm gylio. Norejau paklaust gal kas zinote pvz si dziovykle ELECTROLUX EDH3386GDW vienur raso, kad gylis 58 cm, kitur 63 cm kaip idomu yra is tikruju
ieskau dziovykles iki 60 cm gylio. Norejau paklaust gal kas zinote pvz si dziovykle ELECTROLUX EDH3386GDW vienur raso, kad gylis 58 cm, kitur 63 cm kaip idomu yra is tikruju