Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

Sveiki, paskaiciau dvi pastarasias temas, prioritetas man - kuo lygesni skalbiniai su maziausiu kiekiu darbo kas karta (nepaisant iskrovimo is kart isdziuvus).

Biudzetas - iki 2300lt, gerai suprantu, kad geriausias siai dienai variantas - BOSH WTW86583SN?
Atsakyti
QUOTE(kleja30 @ 2014 07 16, 14:59)
Sveiki, renkuosi bosh dziovykle ir pastebejau, kad ju valdymo skydelis nuotraukose kazkokia ciau ciau kalba? Ar nusipirkus internetu realiai tokia ir gausiu? Ar jos pritaikytos musu rinkai ir jis bus angliskai?

ciau ciau (nors švedai mano, kad ši kalba kitaip vadinasi), bet paprastai būna lipdukas angliškai.
Papildyta:
QUOTE(blank @ 2014 07 17, 03:16)
Sveiki, paskaiciau dvi pastarasias temas, prioritetas man - kuo lygesni skalbiniai su maziausiu kiekiu darbo kas karta (nepaisant iskrovimo is kart isdziuvus).

Biudzetas - iki 2300lt, gerai suprantu, kad geriausias siai dienai variantas - BOSH WTW86583SN?

Kažkas panašaus. Jei primetus porą šimtų, tada EDH3498RDL labai verta pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(blank @ 2014 07 17, 01:16)

Dar siūlau užmesti akį ir šių metų naujiena BOSCH WTW86268SN thumbup.gif
http://www.bosch-hom...WTW86268SN.html
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 07 16, 14:16)
Sveiki,
o kokia žiūrėjote?

Atsiprasau, svedu kalba blush2.gif
Sita ziurau WTW86583SN
Naujausias modelis neturi lentyneles batams, o mano vyras daug sportuojantis, tai mum tai ypac aktualu.
Atsakyti
QUOTE(kleja30 @ 2014 07 17, 14:43)
Atsiprasau, svedu kalba  blush2.gif
Sita ziurau WTW86583SN
Naujausias modelis neturi lentyneles batams, o mano vyras daug sportuojantis, tai mum tai ypac aktualu.

Nepergyvenkite bus viduje su anglų kalba valdymo lipdukas turėsite ji užsidėti 4u.gif
Jai aktualu batų lentynėlė tai tikrai tiks tik tik Jūsų minėtoji
Atsakyti
sveikos, vis paskaitineju apie dziovykles,zinau, kad geras dalykas. pora zmoniu turi ir labai dziaugiasi(tik nepaklausiau ar nepasigadina rubai), as kazkaip irgi uzsimaniau ir jau planavom pirkti,susigalvojom kur statysim ir t.t. bet viena drauge isbambejo, kad nenaudoja, kad vis tiek paskui dziovina skalbinius, nes bijo karstus deti spinton, kad nepelytu. dar isbambejo, kad labai gadinasi rubai, kad susigurguliuoja zymiai greiciau. zodziu, rubu gadinimas. naudoja tik pukiniu striukiu dziovinimui. aisku, kiek zinau, namus kuresi pries kelerius metus, gal ten kazkokia sena ta dziovykle. dar minejo, kad megztu daiktu negalima dziovinti, nes susitraukia, ar tiesa?
gal kas galit pasakyti, kas naudojat, ar rubai kazkiek pasigadina? kaip patalyne? mes nesam i skalbykla, tai nepasakyciau, kad kas jai nutinka, nors ten turbut dar stipriau plauna ir dziovina. ko negalima dziovykleje dziovinti?

aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Naudoju jau antrą džiovyklę. Iš viso 7+ metų.
Viskas ten su ja gerai. Dėl megztų nepasakysiu, bet su kitais rūbais jokių bėdų. Sukasi 1-2 kartus į dieną. Turiu maikučių, kurios džiovyklėje pabuvojo gal 100 kartų.
Beje, pasibaigus džiovinimo ciklui, viskas iš karto išimama, sulankstoma ir tiesiai į spintą. Taip ir lyginimo išvengiame thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Dairomes dziovykles- skalbykles 2in1. Kokia butu geriausia siai dienai? Ka galetumet pasiulyti? Butu gerai, kad butu visos jusu anksciau isvardintos savybes: kad nereiketu valyti kondensato, butu puku surinktuvas, lyginimas garais 4u.gif lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccaraite @ 2014 07 19, 07:16)
Sveiki  4u.gif
Dairomes dziovykles- skalbykles 2in1. Kokia butu geriausia siai dienai? Ka galetumet pasiulyti? Butu gerai, kad butu visos jusu anksciau isvardintos savybes:  kad nereiketu valyti kondensato, butu puku surinktuvas, lyginimas garais  4u.gif  lauksiu atsakymo  4u.gif

Tada SIEMENS WD14H540DN
http://www.siemens-h...WD14H540DN.html
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 07 19, 09:35)

Ar jos kokybe atitinka kaina? Ar Jus tokia sau pirktumetes ar rinktumetes kita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccaraite @ 2014 07 19, 09:16)
Sveiki  4u.gif
Dairomes dziovykles- skalbykles 2in1. Kokia butu geriausia siai dienai? Ka galetumet pasiulyti? Butu gerai, kad butu visos jusu anksciau isvardintos savybes:  kad nereiketu valyti kondensato, butu puku surinktuvas, lyginimas garais  4u.gif  lauksiu atsakymo  4u.gif

AEG L99695HWD.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 07 18, 08:57)
Naudoju jau antrą džiovyklę. Iš viso 7+ metų.
Viskas ten su ja gerai. Dėl megztų nepasakysiu, bet su kitais rūbais jokių bėdų. Sukasi 1-2 kartus į dieną. Turiu maikučių, kurios džiovyklėje pabuvojo gal 100 kartų.
Beje, pasibaigus džiovinimo ciklui, viskas iš karto išimama, sulankstoma ir tiesiai į spintą. Taip ir lyginimo išvengiame  thumbup.gif

Dekui uz atsakyma. Man bande irodyti,kad karsti skalbiniai buna dregni,todel vis tiek reikia bent porai valandu dziauti doh.gif
Atsakyti