Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(Kikker @ 2014 02 10, 15:39)
Bijau kad tikrai negausite po 1-2d.d g.gif
.....

Bijau, kad bijoti neverta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2014 02 10, 18:14)
O ka vistik patartumet, ar daugiau programu turincia Boch, gaminta Lenkijoje, ar vistik parastesne Miele???

Asmeniškai siūlau visgi Bosch
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 10, 18:31)
.....
MIELE T 7944 C Kilmės šalis:Vokietija
....

Drąsus pareiškimas topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue @ 2014 02 10, 20:14)
O ka vistik patartumet, ar daugiau programu turincia Boch, gaminta Lenkijoje, ar vistik parastesne Miele???

Jei naudosite "du kartus per mėnesį", tai jokio skirtumo...
Jei dažniau - EDH3498RDL ar kokį nors "bosch'ą"....
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 10, 18:34)
Drąsus pareiškimas  topsecret.gif
Papildyta:

Jei naudosite "du kartus per mėnesį", tai jokio skirtumo...
Jei dažniau - EDH3498RDL ar kokį nors "bosch'ą"....

naudosiu tikrai daug, 4 asmenu seima (3 is ju vyrai), tai savaitgaliais min 4-5 skalbimai buna.
Taip niekas ir neatsake, ar verta demesio "garu funkcija"??
Didziausia dilema del jos, ja pasirinkus, dziovykliu energijos sanaudos zymiai dideja (B-C).
Mieles lyg ir noretusi, bet kad joje jau net nessnt garu funkcijai, energijos klase B... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2014 02 10, 21:21)
naudosiu tikrai daug, 4 asmenu seima (3 is ju vyrai), tai savaitgaliais min 4-5 skalbimai buna.
Didziausia dilema del jos, ja pasirinkus, dziovykliu energijos sanaudos zymiai dideja (B-C).
Mieles lyg ir noretusi, bet kad joje jau net nessnt garu funkcijai, energijos klase B... doh.gif  doh.gif

Manau kad turint garu funkcija laikas nuo laiko pasinaudosite tik nereikia pamirsti kad sioje programose drabuziu kiekis bus nedidelis 2,5-3kg dedant didesni kieki si funkcijanebus efektyvi
Galiu parasyti keleta varijantu kurie turi garu programas ir energijos klase buna A++arba A+
Jau siulyta EDH3897SDW,Siemens WT48Y890DN,GorenjeD9864E
Dar didelis privalumas perkant Siemens arba Bosch dziovykles tai kad Jums nereikes valyti kondensato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 10 vasario 2014 - 22:26
QUOTE(Kikker @ 2014 02 10, 14:39)
Bijau kad tikrai negausite po 1-2d.d g.gif
Papildyta:

Gausiu gausiu ax.gif gavau pranesima, kad atiduota siuntu tarnybai thumbup.gif
Isbandysiu ir parasysiu savo ispudzius, gal pades kam apsispresti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2014 02 10, 23:21)
Mieles lyg ir noretusi, bet kad joje jau net nessnt garu funkcijai, energijos klase B... doh.gif  doh.gif

Jei "perkančiųjų" yra imkite su garais. Pvz. Electrolux EDH3897SDW.
Tada nebus klausimo "o kaip būtų".
Iš patirties: turiu "liuksą", džioviname kasdien, garus naudojame kartais.
Atsakyti
Sveiki visi,
pusę dienos skaičiau SM temas apie džiovykles smile.gif Išsirinkti vis tiek sunku g.gif Mano pasirinkimo kriterijai:
1. būtinai su galimybe prijungti prie kanalizacijos
2. kuo didesnės talpos
3. kaina ne pagrindinis rodiklis, bet 5000Lt mokėti nesu pasiruošusi. 2000-3000Lt tiktų.
4. mano skalbyklė Samsung, bet džiovyklę šitas gamintojas tik vieną siūlo ir ji pagal dizainą nelabai tinka... Ar aš tiesiog neradau kitų? Dėl išmatavimų skirtumo ant viršaus statyti nepavyks. Darysiu lentyną virš skalbyklės. Žodžiu, būtų gerai jei bent kiek būtų panaši į mano skalbyklę blush2.gif
Kokie modeliai man galėtų tikti?
Atsakyti
QUOTE(fixi @ 2014 02 12, 19:30)
Sveiki visi,
pusę dienos skaičiau SM temas apie džiovykles smile.gif Išsirinkti vis tiek sunku g.gif Mano pasirinkimo kriterijai:
1. būtinai su galimybe prijungti prie kanalizacijos
2. kuo didesnės talpos
3. kaina ne pagrindinis rodiklis, bet 5000Lt mokėti nesu pasiruošusi. 2000-3000Lt tiktų.
4. mano skalbyklė Samsung, bet džiovyklę šitas gamintojas tik vieną siūlo ir ji pagal dizainą nelabai tinka... Ar aš tiesiog neradau kitų? Dėl išmatavimų skirtumo ant viršaus statyti nepavyks. Darysiu lentyną virš skalbyklės. Žodžiu, būtų gerai jei bent kiek būtų panaši į mano skalbyklę blush2.gif
Kokie modeliai man galėtų tikti?

Sveiki
Tiks tik sie
Electrolux EDH3897SDW
Electrolux EDH3498RDL
Electrolux EDH3487RDW
AEG T86580IH
AEG T97689IH
Atsakyti
Sveiki,

esu rasiusi ir anksciau, kad norime pirkti skalbykle ir dziovykle, statysime viena ant kitos. Uzklausiau apie skalbykles, skalbykliu temoj, bet ten pasibaige kaip tik tema, tai gal cia surasysiu visak kartu :
I.Is skalbykliu susidomejau siais BOSCH variantais:
1) WAY 32890SN
2) WAY 32791SN
3) WAS 32471SN

Apsisprendimui, reik Jusu pagalbos atsakant i kelis klausimus:

- kuo skiriasi nr.1 nuo nr.2 ? (is aprasymo, matau, kad nr.2 neturi, o nr.1 turi papildomai spec.programas: "Automatinė" bei "Automatinė tausojanti" - kas tai per programos?)

- ar nr. 3 skiriasi nuo nr. 1 ir nr.2 tik tuo, kad neturi I-Dos? Ar verta brangiau moketi vien uz I-Dos - jei as ir taip pilu labai mazai skalbikliu wink.gif

II. Is dziovykliu susidomejau siomis:
1) WTY88850SN
2) WTW86583SN

Kuria geriau rinktis? Ar as teisingai supratau is aprasymu, kad:
- nr. 1 - yra galimybe pajungt taip, kad vanuo pats isteketu arba ispilinet paciam. O nr. 2 - tai jau tik paciam reiks ispilinet rankiniu budu.
- nr.1 -- 9 kg, o tai reiskia laisviau-geriau dziovinsis, negu nr. 2 -- 7 kg?
- nr. 1 yra puku dziovinimas, o nr. 2 - nera.
- nr. 1 - bet kokius batus galima dziovint, o nr. 2 - tik sportbacius?
- prie nr. 1 parasyta daugiau spec. programu, kaip pvz. "Misrus", "marskiniai" dzinsai" "Marškiniai/Verslo drabužiai" "Itin greita 40',
o prie Nr. 2 - tik "vilna" , "sporto drabuziai" - tai nesuprantu truputi, ka nr. 2 dziovyklej as negalesiu pakraut mikso-misriu, ar dziovint ranksluosciu, marskiniu, dzinsu?

Kur pasiulytumet isigyti pigiausiai sias skalbykles ir dziovykles, kokios konkreciai butu kainos?

Labai laukiu atsakymu - nes jau priversta isigyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gruodė*: 14 vasario 2014 - 02:23
Džiovyklės
WTY88850SN
Skalbinių įkrova (kg): 9
Energijos klasė: A+
Energijos sąnaudos per metus: 267 kWh
Džiovinimo tipas: Kondensacinė
Savaime išsivalantis kondensatorius
Šilumos siurblio technologija ActiveAir
Specialios programos: Mišrūs, Vilna džiovinama krepšyje, Batų džiovinimas, Rankšluoščiai, Sintetiniai užtiesalai, Džinsai, Šiltas džiovinimas pagal laiką, Šaltas džiovinimas pagal laiką, Sporto drabužiai, Pūkiniai drabužiai, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
Apsauga nuo glamžymosi iki 120 min programos pabaigoje
Jutikliniai TouchControl mygtukai: Pradžia/pauzė, Lengvas lyginimas, Nustatymai, Džiovinimas, Atmintis 1, Atmintis 2, Pagrindiniai nustatymai, 24 h atidėtas įjungimas
Krepšys vilnai ir sporto bateliams džiovinti

Bosch WTW86583SN jai pirksite iš serijos WAY skalbykle bet kokiu atveju siūlau tokios net nežiūrėti.
Rekomenduoju dar žvilgtelti
BOSCH WTY88890SN
Skalbinių įkrova (kg): 8
Energijos klasė: A+++
Energijos sąnaudos per metus: 172 kWh
Specialios programos: Mišrūs, Vilna džiovinama krepšyje, Rankšluoščiai, Sintetiniai užtiesalai, Pliušiniai žaislai džiovinami krepšyje, Džinsai, Šiltas džiovinimas pagal laiką, Šaltas džiovinimas pagal laiką, Sporto drabužiai, Pūkiniai drabužiai, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
Jutikliniai TouchControl mygtukai: Pradžia/pauzė, Lengvas lyginimas, Nustatymai, Džiovinimas, Atmintis 1, Atmintis 2, Pagrindiniai nustatymai, 24 h atidėtas įjungimas
Krepšys vilnai ir sporto bateliams džiovinti

BOSCH WTY88880SN

Skalbinių įkrova (kg): 8
Energijos klasė: A++
Energijos sąnaudos per metus: 213 kWh
Specialios programos: Mišrūs, Sporto drabužių, Vilnos džiovinamos krepšyje, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
Jutikliniai TouchControl mygtukai: Startas/Stop, Itin jautrūs/Delikatūs audiniai, Lengvas lyginimas, Meniu, Pakeisti
Būgno vidaus apšvietimas
Specialios programos: Mišrūs, Sporto drabužių, Vilnos džiovinamos krepšyje, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
Jutikliniai TouchControl mygtukai: Startas/Stop, Itin jautrūs/Delikatūs audiniai, Lengvas lyginimas, Meniu, Pakeisti
Būgno vidaus apšvietimas. thumbup.gif PERKAMIAUSIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 vasario 2014 - 09:39
Sveiki,
Zadejau atsiliepimus apie Bosch WTW86583SN. ax.gif
Mums talpos 7 kg per akis, skalbiu pakankamai daznai ir pilnos skalbykles nebuna ax.gif
Isbandziau svelniu skalbiniu programa, skirtingu medziagu drabuziai, neisdziuvo tik vyro medvilniniu sportiniu kelniu kisenes. g.gif
Medvilnes programa "i spinta" su vienu taskeliu- isdziuvo puikiai... buvau prikrovusi ranksluosciu ir kitokiu medvilniniu gaminiu. thumbup.gif
Medvilnes programa "i spinta" su dviem taskuciais- isdziuvo puikiai... skalbta medvilnine patalyne. thumbup.gif
Niekas nesusitrauke, niekas nepasizeide. thumbup.gif Tiesa buvau pasbaudusi papildoma programos navarota, mazinanti dziovinimo temperatura.
Kas domisi krutesniais modeliais pagalvokit, jau pirkau indaplove su daug navarotu ir naudoju tik automatine programa lotuliukas.gif tai grubiai permokejau uz nenaudojamas programas minimum tukstanti.
Aciu uz patarimus Kikker, atkalbejo nuo krutesnio modelio 4u.gif vel turbut buciau permokejusi uz nenaudojamus navarotus
Kol kas pastatem ant miele skalbykles be jokiu sujungimo mechanizmu, stovi stabiliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutasaulyter: 14 vasario 2014 - 11:22