Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(liberty666 @ 2014 05 08, 08:26)
bet si electrolux neturi garu funkcijos?

Labai gerai reikia pagalvoti ar reikalinga garų funkcija džiovyklėje...
Ši funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti kadangi garas neprasibraus į audinių vidų o bus paduodamas tik į jų paviršių.Jai naudosite atšviežinti darbužį nuo cigarečių ar laužo kvapo ar ne geriau pasinaudosi skalbimo mašina ir įjungti 15-30 min programą g.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas buvo susidure su mazesne dziovykle? Kalba eina apie gyli, kiek ziurejau visos virs 60 cm, o nisa tik 60 cm ir tie keli islinde cm kazkaip nelabai mane zavi, juolab kai ka dziovykle stoves ant skalbimo masinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boikaleo: 08 gegužės 2014 - 09:53
QUOTE(boikaleo @ 2014 05 08, 09:50)
Sveiki  smile.gif gal kas buvo susidure su mazesne dziovykle? Kalba eina apie gyli, kiek ziurejau visos virs 60 cm, o nisa tik 60 cm ir tie keli islinde cm kazkaip nelabai mane zavi, juolab kai ka dziovykle stoves ant skalbimo masinos

Yra ir tokių BEKO DC7130,Beko BEKO DCU7330 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 08 gegužės 2014 - 10:29
QUOTE(Kikker @ 2014 05 08, 10:28)
Yra ir tokių BEKO DC7130,Beko BEKO DCU7330 4u.gif

Dekui 4u.gif Bet BEKO kazkaip nezavi... schmoll.gif noretusi kazko geresnio blush2.gif
Bet jau esu visiskoj nevilti su ta dziovykle doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boikaleo @ 2014 05 08, 11:00)
Dekui  4u.gif  Bet BEKO kazkaip nezavi... schmoll.gif noretusi kazko geresnio  blush2.gif 
Bet jau esu visiskoj nevilti su ta dziovykle  doh.gif

Jai būtų kažkas rimtesnio ir žavesnio tikrai Jums pasiūlyčiau...deja kitos firmos gamina plačias džiovykles 4u.gif
Belieka susitaikyti kad džiovyklė bus išlindusi .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 08, 09:44)
Labai gerai reikia pagalvoti ar reikalinga garų funkcija džiovyklėje...
Ši funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti kadangi garas neprasibraus į audinių vidų o bus paduodamas tik į jų paviršių.Jai naudosite atšviežinti darbužį nuo cigarečių ar laužo kvapo ar ne geriau pasinaudosi skalbimo mašina ir įjungti 15-30 min programą g.gif

dviovykle perku tik del patalynes lyginimo, nes daznai sveciu turim, ir pavargau, tai manau butinai reik tos garu funkcijos
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2014 05 08, 18:31)
dviovykle perku tik del patalynes lyginimo, nes daznai sveciu turim, ir pavargau, tai manau butinai reik tos garu funkcijos

Kai isigysite su garu funkcija lauksime atsiliepimu ar tikrai pasiteisina ta garu funkcija patalynes lyginimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2014 05 08, 20:31)

Tam garus ir naudojame biggrin.gif
"Prapūtus" atrodo kaip naujai skalbta.
Atsakyti

http://www.kainos.lt...0-p555456/about
as ziurineju aeg nes skalbimo masina is seniau turim aeg, tai radau tokia ir gylis mano supratimu yra 58 , nes 66 yra su pakuote, arba as kazko nesuprantu.

Galbut parekomenduosite kokias aeg dziovykes pirkt, kad turetu lyginimo funkcija( vyro butinas reikalavimas), mano reikalavimas, kad butu nesunkus salyginai valdymas, bei nereiktu su kibireliais begioti, nuolydis vonioj bus.
Dekui
Ps skalbianke musu tokia: L71260SL

Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2014 05 13, 13:43)
http://www.kainos.lt...0-p555456/about
as ziurineju aeg nes skalbimo masina is seniau turim aeg, tai radau tokia  ir gylis mano supratimu yra 58 , nes 66 yra su pakuote, arba as kazko nesuprantu.

Galbut parekomenduosite kokias aeg dziovykes pirkt, kad turetu lyginimo funkcija( vyro butinas reikalavimas), mano reikalavimas, kad butu nesunkus salyginai valdymas, bei nereiktu su kibireliais begioti, nuolydis vonioj bus.
Dekui
Ps skalbianke musu tokia: L71260SL

Čia senas modelis bt išmatavimai parašyti aiškiai
Aukštis/Plotis/Gylis, 85/60/60 jai tokie tinka tai prašau visi AEG modeliukai tokių išmatavimų
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 13, 15:32)
Čia senas modelis bt išmatavimai parašyti aiškiai
Aukštis/Plotis/Gylis, 85/60/60  jai tokie tinka tai prašau visi AEG modeliukai tokių išmatavimų

As matau lenteleje zemiau: Gylis58 o as supratau is ankstesnio susirasinejimo, kad dziovykles buna tik virs 60 , tai delto ir nesuprantu.
Ar nera aeg kitu- nauju modeliu su lyginimu, ar si karta nepakonsultuosite wink.gif? Esu zalia jose...
O gal prie turimos masinos tiks ir kito brando?
Dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristelil: 13 gegužės 2014 - 14:43
QUOTE(kristelil @ 2014 05 13, 14:41)
As  matau lenteleje zemiau: Gylis58 o as supratau is ankstesnio susirasinejimo, kad dziovykles buna tik virs 60 , tai delto ir nesuprantu.
Ar nera aeg kitu- nauju modeliu su lyginimu, ar si karta nepakonsultuosite wink.gif? Esu zalia jose...
O gal prie turimos masinos tiks ir kito brando?
Dekui

AEG žiovyklės visos bus į gyli 60 cm.Pagal Jūsų poreikius žiūrėkite modeliuką
http://www.aeg.lt/Pr..._Pump/T76480IH1
Programos: medvilnė, sintetika, patalynė; lengvas lyginimas plius; greitoji mišrių audinių; džinsai; pagalvės; laiko; vilna; laisvalaikio drabužiai; šilkas/apatinis trikotažas; sportiniai drabužiai
Papildomos funkcijos: garso signalas; atidėta pradžia; džiovinimas plius; apsauga nuo susiglamžymo.
Atsakyti