Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(Kikker @ 2014 03 22, 22:01)
Tikrai bogai atrodo vein kad turi B klase.

O parduosi su "A" už AZB 889 kainą?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 22, 20:53)

Energijos klasė: B yra pakankamai neekonomiska ( 4.48 kWh)
Pasizurekite pvz BLOMBERG TKF7451A30
Energijos klasė: A+
Energijos sąnaudos: 2.25 kWh
Atsakyti
biggrin.gif
Tik tokį minusą matote?

Paskaičiuokit, per kiek laiko atsipirks tas A klasės ekonomiškumas, jei kainų skirtumas tarp A ir B - dvigubas g.gif . Būtų 500 lt klausimas, tai nieko nesakyčiau. Bet dabar tas skirtums siekia keturženklę sumą...

Mane labiau domintų ne ekonominis minusas. Jei tokių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 23, 19:43)
biggrin.gif
Tik tokį minusą matote?

Paskaičiuokit, per kiek laiko atsipirks tas A klasės ekonomiškumas, jei kainų skirtumas tarp A ir B - dvigubas g.gif . Būtų 500 lt klausimas, tai nieko nesakyčiau. Bet dabar tas skirtums siekia keturženklę sumą...

Mane labiau domintų ne ekonominis minusas. Jei tokių yra smile.gif

Jai ekektos sanaudos Jums ne minusas o tik pliusas tada sis pasirinkimas Jums mirksiukas.gif
Kiekvienas asmeniskai turi paskaiciuoti sanaudas yra vartotoju kurie kas diena jungia dziovykle yra kurie ijungia tik viena karta i savaite 4u.gif
Skirtumas tarp A+ ir B tikrai nera toks didelis
O ne ekonominiai minusai islenda pas visas firmas todel konkretizuoti butent si modeli yra neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 23 kovo 2014 - 20:58
QUOTE(Kikker @ 2014 03 23, 20:53)
Jai ekektos sanaudos Jums ne minusas o tik pliusas tada sis pasirinkimas Jums mirksiukas.gif
Kiekvienas asmeniskai turi paskaiciuoti sanaudas yra vartotoju kurie kas diena jungia dziovykle yra kurie ijungia tik viena karta i savaite  4u.gif
Skirtumas tarp A+ ir B tikrai nera toks didelis
O ne ekonominiai minusai islenda pas visas firmas todel konkretizuoti butent si modeli yra neimanoma  schmoll.gif

Ačiū, tik tiek ir norėjau 4u.gif

Tik kam be reikalo replikuot - sąnaudos man ne pliusas. Kaina man pliusas mirksiukas.gif

Sakot, nėra tokia didelė? Minėtas Whirpool kainuoja apie 1300, o A+ prasideda nuo 2500. Kiek laiko reikia naudoti džiovyklę (arba kokiu intensyvumu), kad ta suma atsipirktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 23 kovo 2014 - 21:23
QUOTE(Dilma @ 2014 03 23, 21:23)
Ačiū, tik tiek ir norėjau 4u.gif

Tik kam be reikalo replikuot - sąnaudos man ne pliusas. Kaina man pliusas mirksiukas.gif

Sakot, nėra tokia didelė? Minėtas Whirpool kainuoja apie 1300, o A+ prasideda nuo 2500. Kiek laiko reikia naudoti džiovyklę (arba kokiu intensyvumu), kad ta suma atsipirktų?

Na cia visiems sanaudos rupi...... kazka siuliau B klases dziovykle tai buvau ne tik replikuota ....As Jums pasiuliau Blomberg su A+ bet kaip supratau nelabai ziurejote kad rasote kas su A+ prasideda nuo 2500 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 23 kovo 2014 - 21:50
QUOTE(Dilma @ 2014 03 23, 23:23)

Jei naudosite nedažnai - gana geras variantas.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 24, 08:47)
Jei naudosite nedažnai - gana geras variantas.

Kam reikalinga tada džiovyklę jai jos nejugti dažnai g.gif
Atsakyti
O kam ją dažnai junginėti, jei skalbinių joje nėra?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 24, 09:13)
O kam ją dažnai junginėti, jei skalbinių joje nėra?

drinks_cheers.gif tai kam tada reikalinga džiovyklę jai nėra skalbinių g.gif
Atsakyti
Kad kai atsiras - išdžiovinti.
P.S. ne kiekvienas turi 5 vaikus, dirbančius statybose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 24 kovo 2014 - 10:23
biggrin.gif

Kikker, jūs skalbyklę jungiate kasdien?
Atsakyti