Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(Flirt @ 2014 03 15, 18:26)
P.s malkom kurenama 4u.gif

Suprantu kad čia šiaip, iš neišmanymo g.gif
Jei Jūsų "boy" ir "maybe" reikštų, kad gyvenate (ar bent buvote) Amerikoje dujinė džiovyklė atrodytų visai normalus dalykas.
Dabar galite ir džiovinti savo "malkomis" per pusvalandį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 15, 16:51)
Suprantu kad čia šiaip, iš neišmanymo  g.gif
Jei Jūsų "boy" ir "maybe" reikštų, kad gyvenate (ar bent buvote) Amerikoje dujinė džiovyklė atrodytų visai normalus dalykas.
Dabar galite ir džiovinti savo "malkomis" per pusvalandį  lotuliukas.gif

Nelabai suprantu ko cia prisikabinote ir kodel jum taip dusia tos "maikes" dziustancios uzgavo g.gif Ir kas ta Amerika per stebuklas bigsmile.gif Papasakokit daugiau, o as einu zemelapyje paieskot g.gif
Atsakyti
Matau, kad "nedašyla", tai paaiškinsiu "ant pirštų":
- maniau, kad gyvenate (-ote) Amerikoje (prisirašėte visokių "boy"-pati kalta), ten ventiliacinės ir dujinės džiovyklės įprastas dalykas.
- tokiu tempu (per pusvalandį) džiovinti leisčiau sau nebent kojines ir maikes, padorius drabužius džiovinu normaliai.
DABAR AIŠKU PAGALIAU ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 kovo 2014 - 11:04
QUOTE(speedy @ 2014 03 16, 10:02)
Matau, kad "nedašyla", tai paaiškinsiu "ant pirštų":
- maniau, kad gyvenate (-ote) Amerikoje (prisirašėte visokių "boy"-pati kalta), ten ventiliacinės ir dujinės džiovyklės įprastas dalykas.
- tokiu tempu (per pusvalandį) džiovinti leisčiau sau nebent kojines ir maikes, padorius drabužius džiovinu normaliai.
DABAR AIŠKU PAGALIAU ?

Dujines dziovykles naudojamos ne tik Amerikoje. Amerika nera vienintele angliakalbe salis. Bet ne apie tai juk kalba ejo, ar ne taip?
As paklausiau apie dabartines 2in1 ir papasakojau savo patirti apie tas, kurios buvo gaminamos mazdaug pries 5 metus, tuo pat metu palyginau su dabar turima ventiliacine.
O kas kaip drabuzius saugo, o juo labiau kur gyvena juk cia nebuvo svarbu 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima: ar galima ant miele W4146 statyti dziovykle Electrolux EDH3498RDL ?
ar reikalinas/butinas remelis? jei taip, koki rekomenduotumete?

aciu;)
Atsakyti
Sveiki !

Turiu skalbykle su ismatavimais 590x590. Ant jos noriu statyti dziovykle su ismatavimais 597x599. Realiai skirtumai tik po 1 cm i gyli ir ploti. Planuoju pirkti remeli Bosh, nes dziovykle bus sios firmos. Klausimas, ar imanoma remeli pritaikyti kitos firmos skalbyklei, o gal is vis nereikia to remelio ?
Atsakyti
Galite nenaudoti jokio rėmelio.
Jei manote, kad taip nesaugu, galite naudoti universalią tarpinę.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 17, 10:32)
Galite nenaudoti jokio rėmelio.
Jei manote, kad taip nesaugu, galite naudoti universalią tarpinę.

Aciu !
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 13, 15:27)
Man sitas pardej siule, bet jos jau visiskai skirtingos, viena ant kitos nepastatysi doh.gif  Net nezinau, kaip ir issirinkt, nes pasirinkimo tai taip nera uz padoresne kaina doh.gif

o turit omenyje skirtingos - tai dureliu spalva ir dizaino poziuriu?
nes siaip tai mano akimis ziurint ta pirma skalbykle fukcionalesne, nes sunaudoja maziau energijos (149 per metus) nei ta antroji (189 per m.) bei papildomai turi pukiniu drabuziu/daiktu skalbimo funkcija

as pirkau butent toki derini, nes man funkcionalumas buvo svarbiau nei dizainas, nes kainu poziuriu jos tiek pat kainuoja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gruodė*: 18 kovo 2014 - 18:36
QUOTE(Gruodė* @ 2014 03 18, 17:34)
o turit omenyje skirtingos - tai dureliu spalva ir dizaino poziuriu?
nes siaip tai mano akimis ziurint ta pirma skalbykle fukcionalesne, nes sunaudoja maziau energijos (149 per metus) nei ta antroji (189 per m.) bei papildomai turi pukiniu drabuziu/daiktu skalbimo funkcija

as pirkau butent toki derini, nes man funkcionalumas buvo svarbiau nei dizainas, nes kainu poziuriu jos tiek pat kainuoja wink.gif

Taip blush2.gif As tokia smulkmeniska gal per daug blush2.gif O pas jus viena ant kitos stovi g.gif Labai sunku is paveiksliuku rinktis doh.gif O pardej nerandu nei vienoj, kad turetu ir ta, ir ta ax.gif
Atsakyti
Sveiki, ieskau dziovykles iki 2500 Lt. Svarbiausia, kad butu kuo ekonomiskesne, nes dziovinti tenka labai daznai. Pati esu nusiziurejus si modeli BOSCH WTW84362SN. Ka galetumete apie ja pasakyti? Gal koki kita, geresni modeliuka galetumet pasiulyt?
Atsakyti
QUOTE(am_liV @ 2014 03 19, 13:47)
Sveiki, ieskau dziovykles iki 2500 Lt. Svarbiausia, kad butu kuo ekonomiskesne, nes dziovinti tenka labai daznai. Pati esu nusiziurejus si modeli BOSCH WTW84362SN. Ka galetumete apie ja pasakyti? Gal koki kita, geresni modeliuka galetumet pasiulyt?

Saunus modeliukas thumbup.gif turintis
Savaime išsivalantis kondensatorius,
Specialios programos: Vilna, Sporto drabužiai, Pūkiniai drabužiai, Itin greita 40'
Jutikliniai TouchControl mygtukai: Itin jautrūs/Delikatūs audiniai, Signalas, Lengvas lyginimas, Programos pradžios laiko atidėjimas
Apsauga nuo glamžymosi iki 120 min programos pabaigoje
Būgno vidaus apšvietimas
Dar Jums pasiulyciau zvilgtelti Electrolux EDH3498RDL irgi vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti