Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 14, 00:25)
Tikiuosi si svaitgali isbandyti - parasysiu.

Aš pirkau Elektorlux su garų funkcija ir esu patenkinta. Jeigu aktualu sutaupyti ir nenešti į chemines valyklas kostiumų, pūkinių striukų, ir šiaip išsiimti nesulamdytus rūbus, tai ta funkcija tikrai praverčia.
kažkas rašė kad antklodes ir pagalves išgarino, manau aš irgi tai padarysiu, kai laiko daugiau turėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beibis: 14 kovo 2014 - 08:59
QUOTE(Flirt @ 2014 03 14, 08:52)
Dabar man pasakykit apie dabartines 2in1 g.gif  Mes pries 5-6m naudojomes tokia ir dar ne is pigiuju buvo doh.gif  Nu nesamone visiska buvo doh.gif  Dziovindavo valandu valandas ir isdziuve rubai toki sudusimo kvapa turedavo frusty.gif  Dziovindavau su ja tik is didelio reikalo verysad.gif
Gal dabartines daug geresnes, gal as be reikalo uzgriozdinsiu patalpa su atskirom g.gif

Šiai dienai jau taip nėra 4u.gif
Bet bet kokiu atveju rekomenduojame pirkti du atskirus prietaisus kad gauti pačius geriausius džiovinimo rezultatus 4u.gif
Skalvyklę su džiovyklę yra skirta tiems vartotojams kurie negali pastatyti viena šalia kito produktus ar net pasistatyti vienas ant kitos
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 14, 10:52)
Dabar man pasakykit apie dabartines 2in1 g.gif  Mes pries 5-6m naudojomes tokia ir dar ne is pigiuju buvo doh.gif  Nu nesamone visiska buvo doh.gif  Dziovindavo valandu valandas ir isdziuve rubai toki sudusimo kvapa turedavo frusty.gif  Dziovindavau su ja tik is didelio reikalo verysad.gif
Gal dabartines daug geresnes, gal as be reikalo uzgriozdinsiu patalpa su atskirom g.gif

Sunku pasakyti kiek konkrečiai laiko yra "valandų valandos", bet džiovyklės gali džiovinti ir 2-3 (maksimalus laikas mūsų džiovyklėje 230 min) valandas. Bet gali būti ir taip, kad Jūsiškė buvo tiesiog sugedusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 14, 09:16)
Sunku pasakyti kiek konkrečiai laiko yra "valandų valandos", bet džiovyklės gali džiovinti ir 2-3 (maksimalus laikas mūsų džiovyklėje 230 min) valandas. Bet gali būti ir taip, kad Jūsiškė buvo tiesiog sugedusi  g.gif

Kazkur pusantros valandos dziovindavo, bet skalbiniu nedaug koks 1-2kg sausu(daugiau niekada neskalbiu vienu metu). Sugedus negalejo but, nes buvo nauja. Na ir ne as viena tokia problema turejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 14, 12:23)
Kazkur pusantros valandos dziovindavo, bet skalbiniu nedaug koks 1-2kg sausu(daugiau niekada neskalbiu vienu metu). Sugedus negalejo but, nes buvo nauja. Na ir ne as viena tokia problema turejau ax.gif

Normaliai tas 1,5 valandos.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 14, 11:13)
Normaliai tas 1,5 valandos.

Nu mano dabartine(ventiliacine) toki kieki drabuziu per pusvalandi prasuka ax.gif
Atsakyti
Na ir kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 14, 17:52)
Na ir kas  g.gif

Na ir tas, kad sh... yra tada biggrin.gif Kam ji tokia reikalinga tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 14, 20:56)
Na ir tas, kad sh... yra tada biggrin.gif  Kam ji tokia reikalinga tada g.gif

Ji reikalinga keletui milijonų žmonių pasaulyje kiekvienais metais.
Beje reikalinga daug dažniau, nei ventiliacinė mirksiukas.gif
Toli gražu ne kiekvienas savo "maikes" nori džiovinti tokiu ekstremaliu būdu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 15, 08:45)
Ji reikalinga keletui milijonų žmonių pasaulyje kiekvienais metais.
Beje reikalinga daug dažniau, nei ventiliacinė  mirksiukas.gif
Toli gražu ne kiekvienas savo "maikes" nori džiovinti tokiu ekstremaliu būdu  biggrin.gif

Kuo ventiliacines negeros?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 15, 13:00)
Kuo ventiliacines negeros?

Gal ne tiek tipas, kiek ju naudotojas, kai:
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2014 03 14, 16:24)
.... toki kieki drabuziu per pusvalandi prasuka ax.gif

Čia nebent kojines ir maikes g.gif
Paklauskite savęs, kodėl Miele sugalvojo tokius džiovinimo režimus, kaip "šiltas vėjas", "vėsus vėjas". Tikrai ne dėl to, kad "prasuktų" kuo greičiau.
O šiaip nežinau ką Jūs ten tokio "ventiliacinio" turite. Gal ne elektrinė o dujinė dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 15 kovo 2014 - 14:42
QUOTE(speedy @ 2014 03 15, 13:38)
Gal ne tiek tipas, kiek ju naudotojas, kai:

Čia nebent kojines ir maikes  g.gif
Paklauskite savęs, kodėl Miele sugalvojo tokius džiovinimo režimus, kaip "šiltas vėjas", "vėsus vėjas". Tikrai ne dėl to, kad "prasuktų" kuo greičiau.
O šiaip nežinau ką Jūs ten tokio "ventiliacinio" turite. Gal ne elektrinė o dujinė dar?

Nelabai supratau, ka cia apie naudotoja norejot pasakyt biggrin.gif Cia blogai, kad as noriu, kad greitai isdziovintu biggrin.gif

P.s malkom kurenama 4u.gif
Atsakyti