Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 5

QUOTE(Kubiux @ 2014 03 13, 22:20)
Na, kad ir viena pigiausiu, bet su garu f-ja, 2000 lt vistiek kazkaip mazoka  smile.gif

Kas cia visiem su ta garu funkcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 13, 23:23)
Kas cia visiem su ta garu funkcija g.gif

Tikiuosi si svaitgali isbandyti - parasysiu.
Atsakyti
Man ji nera butina, tiesiog tokios gerokai brangesnes buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 13, 22:25)
Tikiuosi si svaitgali isbandyti - parasysiu.

Lauksim ziniu ax.gif Drauge tai skirtumo nepajuto didelio ax.gif

QUOTE(Kubiux @ 2014 03 13, 22:25)
Man ji nera butina, tiesiog tokios gerokai brangesnes buna  smile.gif

Ai sakau, gal ir mados vaikotes 4u.gif
Atsakyti
O cia dabar madinga? biggrin.gif Oi tada reikia butinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kubiux @ 2014 03 13, 22:33)
O cia dabar madinga?  biggrin.gif Oi tada reikia butinai  lotuliukas.gif

Parduotuves kisa, nete tik diskutuoja, tai leidau sau nusprest, kad madoj blush2.gif
Atsakyti
Siaip tai man reikia paprasto daikto, kad skalbtu, dziovintu, mazai energijos naudotu ir negestu. Pas mane du mazi ir laaaabai savarankiski vaikai doh.gif tai tas daiktas suksis kone kasdien. Jau apskritai gailiuosi, kad pradejau gilintis i sia tema. Buciau sau ramiai nuejusi ir nusipirkusi, o dabar antra savaite suku galva ka cia geriau issirinkus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kubiux @ 2014 03 13, 23:41)
Siaip tai man reikia paprasto daikto, kad skalbtu, dziovintu, mazai energijos naudotu ir negestu. Pas mane du mazi ir laaaabai savarankiski vaikai  doh.gif tai tas daiktas suksis kone kasdien. Jau apskritai gailiuosi, kad pradejau gilintis i sia tema. Buciau sau ramiai nuejusi ir nusipirkusi, o dabar antra savaite suku galva ka cia geriau issirinkus  blush2.gif

Nelabai suderinama - dziovinimas ir mazos energijos sanaudos.
IMHO imkit EWW1486HDW - pasiderekit ir nesikankinkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 13 kovo 2014 - 23:47
QUOTE(Flirt @ 2014 03 14, 01:16)
Tai, kad Electrolux niekada ir nebuvo brangios biggrin.gif  Ir siaip visa technika Electrolux viena pigiausiu ax.gif

Čia Lietuvoje taip. Ir tuo reikia džiaugtis ir naudotis biggrin.gif
PVZ. Norvegijoje dažnai Electrolux (AEG) džiovyklių kainos panašios su Miele.
Atsakyti
Dabar tai jau paklausiu. Na, kaip visiska blondine blush2.gif Labai bus blogai jei nuolatos skalbsiu mazesni drabuziu kieki? Na, puse galimo kiekio. Kaip cia su sanaudom visom. Ziauriai nesamones klausiu, bet kad neiseina kitaip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kubiux @ 2014 03 14, 10:10)
Dabar tai jau paklausiu. Na, kaip visiska blondine  blush2.gif Labai bus blogai jei nuolatos skalbsiu mazesni drabuziu kieki? Na, puse galimo kiekio. Kaip cia su sanaudom visom. Ziauriai nesamones klausiu, bet kad neiseina kitaip  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nebus blogai. Sąnaudų požiūriu geriausia skalbti standartinę įkrovą. Bet skalbyklės skalbinių kiekį įsivertina ir pagal tai optimizuoja skalbimą.
Bet Jūs, berods, žiūrite skalbimo mašiną su džiovinimu?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 14, 07:27)
Nebus blogai. Sąnaudų požiūriu geriausia skalbti standartinę įkrovą. Bet skalbyklės skalbinių kiekį įsivertina ir pagal tai optimizuoja skalbimą.
Bet Jūs, berods, žiūrite skalbimo mašiną su džiovinimu?

Dabar man pasakykit apie dabartines 2in1 g.gif Mes pries 5-6m naudojomes tokia ir dar ne is pigiuju buvo doh.gif Nu nesamone visiska buvo doh.gif Dziovindavo valandu valandas ir isdziuve rubai toki sudusimo kvapa turedavo frusty.gif Dziovindavau su ja tik is didelio reikalo verysad.gif
Gal dabartines daug geresnes, gal as be reikalo uzgriozdinsiu patalpa su atskirom g.gif
Atsakyti