QUOTE(Moonte @ 2014 02 11, 16:51)
Biblija, Koranas, Tibeto mirusiuju knyga, Kabala ir t.t. ir t.t. tai knygos skirtos susivokti, kas yra Dievas. Jei jums tai nesukelia jokiu minciu, itariu, kad cia daugiau jusu nuostatos itakoja teksto suvokima. Asai isitikinusi, kad net banaliam romanelyje galima rasti mazyti krisla isminties, jau nekalbant apie Bilija ir kt. Kai norma visada kazka galima rasti kuo palildyti savo akirati. Kiekviena karta, skaitydama literatura susijusia su Dievu as randu, kazka naujo, dar netarasto.
O as alteidziu ne del budelio o del saves. Nes kersto, neapykantos jausma savyje laikyti, jausti labai vargina, atima energija. Nezinau kaip kitus zmones, bet mane destruktyvi, negatyvi energija slegia, todel stengiuosi ja pazaboti, arba atsiriboti. Kita vertus, cia akivaizdziai matosi sasajos su budizmu,
beje kuris teigia, kad tikejimas i dieva yra kliuvinys siekaint nirvana., kai zmogus nepasiduoda negatyvui, neleidzia itakoti savo viduje esancios harmonijos. Gebejimas blokuoti agresija, paversti ja pozityvu ir neleisti jai sklisti toliau.
Naujasis testamentas buvo skirtas zmones su nebrandziu samoningumu, kurie buvo valdomi baimes jausmo, kuris yra primityvus nes visi gyvuliukai baimes yra itakoti, baime blokuoja prota. Kai Naujasis testamentas, jau skirtas samoningam zmogui, kurio veksmai yra itakoti ne baimes, o vidinemis, jojo paties ismastytomis nuostatomis. Kurios tapo jo kaip asmenybe neatsiejama dalis. Todel jis neatsakys i smurta ne todel, kad negaletu, neturetu galiu, o todel, kad jis nenori susitapatinti su smurtautoju.
Tureti nuomone ar supratima apie Dieva, tikrai nebutina tiketi vien knygomis, gyvename gyvenima, padedame kurti gyvenima savo vaikams, kas galesime, padesime anukams. Kas gali padeti dar daugiau, tai grazu
Bet atleisti skriaudejams be Dievo teismo, na jei zudiku, pedofilu nesodintu i kalejimus, kas detusi
Cia nejoks kerstas, cia bausme uz padaryta bloga , kerstas visai kita savoka
As neatiduodu budelio Dievo "kerstui"
Keista , kad tiek knygu perskaitete ir du skirtingus dalykus suplakate i viena
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..