QUOTE(Keilada @ 2014 08 17, 20:05)
taip, nes domėjimasis Stephen Hawkins, Richards Dawkins, Carl Sagan ir kitų darbais yra smegenų plovimas. Ir dabar dar daugelis žmonių tiki, kad žemė tėra 6500 metų amžiaus (kreationizmo atstovai), o evoliuciją tokie žmonės laiko velnio pramanu
Todėl išties tu matai daugiau nei aš - tai cadinama haliucinacijomis
Del to , kad jusu isvardinti rasytojai, tyrinetojai tai vadino haliucinacijoms, nes jiems nepavyko matyti, tai nereiskia , kad matantiems tai haliucinacijos
Kosmose padarytos nuotraukos irodo pakankamai, kaip atrodo zeme, gamtiniai tyrinejimai irodo pakankamai, bet deja zeme nera vienintele planeta visatoje, kuri gal but yra ne vienintele visata taipogi.
Jus turbut noretumete, kad zmones tiketu , kad turime gyventi kolbose, valdomi kokiu internetiniu aparatu, netiketi tuo ka matome, nes tai juk tik haliucinacijos, o va mokslas, eksperimentai, tai jau jega, super, viskas pagrista formulemis, o tai jau irodymas
Galvokite taip ir toliau, o as galvoju taip kaip galvojau ir matau ne haliucinacijas
Man jokiu formuliu nereikia
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..