Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja?

QUOTE(Rasma @ 2014 04 15, 22:36)
Jei žmogui padėjo tikėjimas, jau gerai..

Rasma, tikėjimas šėtonu irgi labai padeda....visos svajonės išsipildo...bet kokia kaina?
Aš niekada ntikėjau dievu...teta buvo būrėja, pati geriausia draugė - irgi būrėja, teko ir su čigonų juodąja magija susidurt.....kasdien girdėdavau tik būrimus ir matydavau kortas....labai mylėjau savo draugę - būrėją, be proto, ir tetą - pati mylimiausia pati artimiausia man buvo.....
Kartą susapnavau egzorcizmo seansą. Sėdi ant kėdės mano draugė - būrėja, o aš stoviu jai už nugaros ir kalbu maldas, laikydama rankas virš jos galvos..(nors nemokėjau nė vienos) - ir kad varau - "tėve mūsų kurs esi danguje".....nuo pradžios iki pabaigos...ir taip keliasdešimt kartų, net nežinau kiek ...iki uždusimo, kad išvaryti iš jos šėtoną....Deja, trūko tiek nedaug, tiesiog jėgų neužteko....Atsibudau visa šlapia....Po to per sapnus bendravau su Jėzum Kristum, Šventąja Teresėle, popiežiu Jonu Paulium, arkangelu Mykolu...Ir su šėtonu pakalbėjom....
Žinot, aš ne iš tų, kur beldė, ir duris atidarė...aš nei tuo domėjausi, nei į bažnyčią ėjau, nei man to reikėjo, nei ką.... -o mane , kaip tą katę iš balos, vis kažkas pakelia ir ištraukia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 15 balandžio 2014 - 22:17
QUOTE(shantal @ 2014 04 15, 22:46)
Po to per sapnus bendravau su Jėzum Kristum, Šventąja Teresėle, popiežiu Jonu Paulium, arkangelu Mykolu...Ir su šėtonu pakalbėjom...

Vaje, kas tiki šėtonu? g.gif Abejoju ar šėtonas ką nors išvis pildo, jis tik veda į pagundą, ragina nusidėti. Nežinau kainos..turbūt labai baisi unsure.gif

Kaip įdomu! Man per sapnus su niekuom neteko bendraut ir net nebuvo panašių patirčių. Dar gi reik suprast ir mokėt "skaityt" tokią patirtį unsure.gif
Tai jūsų patirtis pan kaip čia buvo įdėta apie vienuolį, filmuke..
Perklausiau, jis irgi sakosi neieškojęs ir netikėjęs, kol vienądien viskas nepersimainė.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 04 15, 23:31)
Vaje, kas tiki šėtonu? g.gif 

satanistai....Yra šėtono bažnyčios, yra satanistinė biblija, satanistinės organizacijos....o šiaip visi, kas piešia ant savęs lavonsiūles, nešioja šėtono simbolius, kas eina pas būrėjas ar ekstrasensus , kas kviečiasi dvasias pasižaidimui prie apskrito stalo... iki rimtesnių juodosios magijos apeigų su kraujo gėrimais, kapinėmis, kūdikių aukojimais ir visom kitom baisybėm. .....viskas čia turi kainą...., kiekviena info, "pagalba", iš pažiūros nekaltas padurniavimas gali baigtis tragedija....

Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2014 04 15, 23:31)
  Abejoju ar šėtonas ką nors išvis pildo...

ką tik nori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 15 balandžio 2014 - 23:25
QUOTE(shantal @ 2014 04 15, 21:46)
Rasma, tikėjimas šėtonu irgi labai padeda....visos svajonės išsipildo...bet kokia kaina?
Aš niekada ntikėjau dievu...teta buvo būrėja, pati geriausia draugė - irgi būrėja, teko ir su čigonų juodąja magija susidurt.....kasdien girdėdavau tik būrimus ir matydavau kortas....labai mylėjau savo draugę - būrėją, be proto, ir tetą - pati mylimiausia pati artimiausia man  buvo.....
Kartą susapnavau egzorcizmo seansą. Sėdi ant kėdės mano draugė - būrėja, o aš stoviu jai už nugaros ir kalbu maldas, laikydama rankas virš jos galvos..(nors nemokėjau nė vienos) - ir kad varau - "tėve mūsų kurs esi danguje".....nuo pradžios iki pabaigos...ir taip keliasdešimt kartų, net nežinau kiek ...iki uždusimo, kad išvaryti iš jos šėtoną....Deja, trūko tiek nedaug, tiesiog jėgų neužteko....Atsibudau visa šlapia....Po to per sapnus bendravau su Jėzum Kristum, Šventąja Teresėle, popiežiu Jonu Paulium, arkangelu Mykolu...Ir su šėtonu pakalbėjom....
Žinot, aš ne iš tų, kur beldė, ir duris atidarė...aš nei tuo domėjausi, nei į bažnyčią ėjau, nei man to reikėjo, nei ką....  -o mane , kaip tą katę iš balos, vis kažkas pakelia ir ištraukia....

Jie per sapnus nebendrauja ax.gif Kazkas labai gerai jais apsimetinejo 4u.gif nenoriu pyksciu, bet taip elgiasi kunigai, vienuoles 4u.gif (kartais netgi nesuprasdami , galvoja, kad per juos bendrauja butent tie sventieji, jie netgi save tiems sventiesiems priskiria doh.gif ) Labai daug zmoniu, tame tarpe meno zmoniu( rasytoju, dailininku,muzikantu, aktoriu) taipogi taip elgiasi...
QUOTE(Rasma @ 2014 04 15, 22:31)
Vaje, kas tiki šėtonu? g.gif  Abejoju ar šėtonas ką nors išvis pildo, jis tik veda į pagundą, ragina nusidėti. Nežinau kainos..turbūt labai baisi unsure.gif

Kaip įdomu! Man per sapnus su niekuom neteko bendraut ir net nebuvo panašių patirčių. Dar gi reik suprast ir mokėt "skaityt" tokią patirtį unsure.gif
Tai jūsų patirtis pan kaip čia buvo įdėta apie vienuolį, filmuke..
Perklausiau, jis irgi sakosi neieškojęs ir netikėjęs, kol vienądien viskas nepersimainė.

Nenustebkite, jei pradesite sapnuoti, nes cia tu "ieskotoju" labai daug. Tai nera koks nors Dievo zenklas, tai eiliniai zmones, turintys tam laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 04 16, 01:59)
Nenustebkite, jei pradesite sapnuoti

Nelabai norėčiau blush2.gif Tokie sapnai mane gąsdintų.

Satanistus buvau pamiršus...tiksliai, jie gi garbina doh.gif
Atsakyti
"Kartais žmonės sapnuoja labai stiprius sapnus – šventuosius, dvasinius mokytojus, religines figūras, kurios jiems kažką pasako labai tiesiogiai. Pavyzdžiui, liepiama kažko pasisaugoti. Susitikimas su dieviškąja figūra gali būti toks sukrečiantis, kad jis savaime transformuoja žmogų. Pastarasis pradeda šiek tiek kitaip žiūrėti į save, į pasaulį. Tai vadinamieji didieji sapnai, kurie pakylėja. Jie yra labai reti, visgi man tenka apie juos girdėti."

Elona Ilgiuvienė.Sapnų analizės seminarus vedanti jungiškosios krypties psichoanalitikė

Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2014 04 15, 09:17)
"
Prisiminiau, skaičiau g.gif  : kiniečiai sako, kad imperatoriui reikia lenktis ne todėl, kad jis to reikalauja, o todėl, kad jis nugyveno taip puikiai, buvo tokiu geru žmogumi  praeituose gyvenimuose, jog dabar atgimė imperatorium...
ax.gif

Vat jeigu imperatorius atsižadėtų savo turtų, titulų.......nuėjęs į ryžių laukus nusilenktų ten dirbančiam vargšui valstiečiui - tada manyčiau, kad taip,,,ši siela jau arti savo kelionės žemėje pabaigos."Tokiam Imperatoriui turėtų visi lenktis.
juk stiprus žmogus ne tas, kuris turi viską...Stiprus žmogus tas, kuris viską turėdamas, gali visko atsisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 16 balandžio 2014 - 12:41
Nesuprantu tokio imperatorisko supratimo ax.gif Nei pirmojo, nei antrojo varianto ax.gif
Suprantu, kad gerbti tikrai reikia tuos kurie gali padeti, turedami 4u.gif As neturiu ko atsisakyti, jei ka, bet jei tureciau, tai neatsisakyciau, o padeciau tiems , kuriems tikrai reikia, bet netinginiams 4u.gif
Atsakyti
Vat skaitau Rasma komentarus ir taip šviesu. Nesvarbu tikiu aš tuo, ar ne, toks geras tikėjimas iš tų komentarų sklinda. Nesinori net kabinėtis prie nieko. O skaitau shantal ir norisi nuo jos bėgti kuo toliau. Tikrai nenoriu nieko įžeisti (sorry, shantal, tai tik mano asmeninis įspūdis, neturintis nieko bendro su Jūsų tikruoju aš), bet toks fanatizmas iš jos... ir atrodo galėčiau nesutikt ir vienoj vietoj, ir kitoj klausimų n kyla. Bet net klaust nesinori schmoll.gif

Anyway, kol kas pabūsiu stebėtoja, nes diskutuoti su tais, kurie su Dievu ir Šėtonu teigia bendraujantys mano kukliam protui jau yra per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 04 16, 15:45)
Vat skaitau Rasma komentarus <...> Nesinori net kabinėtis prie nieko.

Hmmm..., jūsų klausimai šioje temoje labai įdomūs, taiklūs..aš skaitau ir atvirai pasakius, kaip tame posakyje jaučiuosi "durną ir Bažnyčioje muša" biggrin.gif Nežinau nė vieno atsakymo..tik kartu su jumis galvoju, kaip čia taip.
Tad iš esmės, aš gi suvokiu, kad jau kas kas, tai aš tikrai galėčiau būti kabinėjimosi taikinys, bet kuriam labiau tikinčiajam ar visai netikinčiajam.

Ką esu aiškinusis su kunigais, tą jau žinau (o daug aiškinausi apie visokias "neteisybes ant svieto" ir mirtį. Na, kodėl tiek kančių, kodėl taip žiauru būna, kodėl kunigai mirtį priima taip lengvai, tarsi "abejingai" ir kt.)
Oi, kiek kunigui su manimi reikėjo kantrybės...jau kokių klausimų klausiau, tai žiūrėjo matyt kartais nesuprasdamas ar rimtai, ar juokauju blush2.gif Ir purkštavau, kad melstis prie beržo galiu ir kam ta išpažintis čia man dabar reikalinga, kažkokiam žmogui, nuodėmingam turiu atsiskaityt ir t.t., ir pan.

Man dar bristi ir bristi..o kada plaukt galėsiu, tai išvis nežinau. Aš dar nesenai iš "kaip visi" etapo perėjau į sąmoningesnį, kai Bažnyčioj pradėjau suvokt ką kas reiškia Šv.Mišiose. Kokie tie liturginiai veiksmai, kam jie reikalingi..
Ilgą laiką nežinojau kaip reikia prieš Šv.Evangelijos skaitymą "žegnotis"..kryžiiaus ženklas kakta, lūpos, krūtinė. Paslapčia pažiūrėdavau kaip kiti, tada nieko nespėdama kažką panosėj ir aš sumataruodavau "dėl vaizdo".
Tai kur jau man tikėjimo klausimais kažką atsakyti blush2.gif

Man visada atrodė, kad aš tikėjau, tik matyt tikėjau kaip mokėjau, o dabar jau pradėjus domėtis, jau tas tikėjimas transformuojasi.
Bet nesu aš visos Biblijos perskaičiusi, dar nesu jokioje bendruomenėje, kurios renkasi Parapijos namuose. Na, jaučiuosi dar neužtikrintai, "nesava" dar prie tų žmonių, bijau net.
Kaip neišprususi kaimietė prie restorano stalo, garbės žodis...

Tik aš, žinokit, tikrai nesupyksiu jei mane kas taip ir pavadins ar tokia laikys.
Su manimi įmanoma tik gana primityvi diskusija Dievo egzistencijos, religijų (jų įvairovę žinau paviršutiniškai, tik esminius jų skirtumus) klausimais blush2.gif
Atsakyti
O setoniukai tai jau tikrai egzistuoja. Kas netiki gali i Jonava nuvaziuot ketvirtadieniais kunigas Valkauskas atlikineja egzorcizmo seansus. Didziausi skeptikai vaziuoja ''pasicekavint'', o paskui klykdami is baznycios bega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 04 16, 14:54)
Nesuprantu tokio imperatorisko supratimo  ax.gif

Riviera Maya, čia kalba ne apie imepratorių, o apie reinkarnaciją mirksiukas.gif ....
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2014 04 16, 15:45)
nes diskutuoti su tais, kurie su Dievu ir Šėtonu teigia bendraujantys mano kukliam protui jau yra per daug 4u.gif

Nemanot, kad su šėtonu galima pakalbėt?
http://www.youtube.c...rLUpNRNHMqtHRh2
http://www.youtube.c...h?v=gpV66RB3u7s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 16 balandžio 2014 - 18:12