QUOTE(Rasma @ 2014 04 15, 22:36)
Jei žmogui padėjo tikėjimas, jau gerai..
Rasma, tikėjimas šėtonu irgi labai padeda....visos svajonės išsipildo...bet kokia kaina?
Aš niekada ntikėjau dievu...teta buvo būrėja, pati geriausia draugė - irgi būrėja, teko ir su čigonų juodąja magija susidurt.....kasdien girdėdavau tik būrimus ir matydavau kortas....labai mylėjau savo draugę - būrėją, be proto, ir tetą - pati mylimiausia pati artimiausia man buvo.....
Kartą susapnavau egzorcizmo seansą. Sėdi ant kėdės mano draugė - būrėja, o aš stoviu jai už nugaros ir kalbu maldas, laikydama rankas virš jos galvos..(nors nemokėjau nė vienos) - ir kad varau - "tėve mūsų kurs esi danguje".....nuo pradžios iki pabaigos...ir taip keliasdešimt kartų, net nežinau kiek ...iki uždusimo, kad išvaryti iš jos šėtoną....Deja, trūko tiek nedaug, tiesiog jėgų neužteko....Atsibudau visa šlapia....Po to per sapnus bendravau su Jėzum Kristum, Šventąja Teresėle, popiežiu Jonu Paulium, arkangelu Mykolu...Ir su šėtonu pakalbėjom....
Žinot, aš ne iš tų, kur beldė, ir duris atidarė...aš nei tuo domėjausi, nei į bažnyčią ėjau, nei man to reikėjo, nei ką.... -o mane , kaip tą katę iš balos, vis kažkas pakelia ir ištraukia....