Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja?

QUOTE(Spalvota diena @ 2014 04 15, 14:01)
irnesakyk.gif daug, jau daug. Nepatinka materialistams apie tai skelbti, bet jau to nors vežimu vežk.

Tai matyt, kad iki galo nesuvokė, ir vis grįžta suvokinėt, kas ir prie ko mirksiukas.gif

Nu c'mon. Kas yra daug? smile.gif Kodėl, jei kritikuoja, tai būtinai suinteresuoti materialistai, norintys kažką nuslėpt. Kodėl kritika būtinai turi būti nepagrįsta net nesigilinant į tai, kas kritikuojama ir kodėl? O gal iš tikro tie mokslininkai, "nardantys" po kažkieno tariamus prisiminimus, bando pritempti savo abejotinus atradimus ne visai teisingais metodais tam, kad krūčiau skambėtų ir didesnį wow efektą sukelt?

Nu sakau, lodorės - ne kitaip. Tūkstančiai metų, o imperatorių mažėja, ne daugėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 15 balandžio 2014 - 13:42
QUOTE(Hmmm... @ 2014 04 15, 08:34)
Bet tai abu yra vienodai teisūs, jei jau gerai pažiūrėjus. Ar kuris nors teisesnis?

Hmmm..., pati žinote atsakymą, bet aš atsakysiu - žinoma, abu yra savaip teisūs 4u.gif
Nežinau, gal yra tokio tikėjimo (pikto, kerštingo, skatinančio priešpriešas), bet mano tikėjimas taikus ir savotiškai "vidinis".
QUOTE(cambala @ 2014 04 15, 14:38)
niekas Jo nemate, vieni tiki, kiti ne. Ir vieni ir kiti teisus(nes niekas  nezino kaip yra is tikruju). Bet as priklausau pirmai kategorijai, nes kazkaip kazka jauciu ir suvokiu. Tai kad manes niekas negali pakeisti ar paveikti.

Šiems žodžiams pritariu ir aš ax.gif
Atsakyti
Rasma, šis jūsų pasakojimas, - tai liudijimas - išgyvenimas skaitančiam. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2014 04 15, 15:14)
Rasma, šis jūsų pasakojimas, - tai liudijimas - išgyvenimas skaitančiam.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi, mergyt, nežinau nežinau..
Aš kažkada bandžiau paaiškinti normaliom aplinkybėm ir "normaliems žmonėms", ką reiškia jausmas, kai pradedi vienodai vertinti vaiko mirtį ir vaiko išgijimą. Kai supranti, kad abi išeitis priimi vienodai ir su meile. Priimi taikiai.
Po begalės klausimų, po gailesčio sau, po pykčio ant visų ir visko..
Iki parašymo šitoje temoje, daugiau gyvenime to nebedariau. Nes supratau, jei nesi to pajutęs, negalėsi net suprantamai perteikti. Ir net jei aš nebūčiau to pajutus, o tik girdėčiau ir skaityčiau - kažin ar suprasčiau, tą irgi suvokiu.
*
Aš vėl labai bijau mirties. Tokiom bangom užeina...kartais atrodo, lyg per miglą pamenu tą ramybę ir susitaikymą, bet ir vėl kartais tokia siaubo banga suošia. Ir dabar tik turiu viltį, kad kai reikės, mane tas pojūtis vėl užliūliuos..
Atsakyti
Rasma, as tikrai lenkiuosi pries Jus, Jus suvokiat tai, ko negali suvokti kiti(cia apie ilga Jusu posta pries tai)...Siaip tokia tema sukurta, ar verta kazka kazkam irodineti, kad tiesiog yra Tai, ko mes negalime tiesiogiai paaiskinti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kazkas jau sioje temoje yra pastebejes, kad beprasmiska aiskinti neregiui apie ji supanti pasauli. Tikra tiesa. Jei nejauciat ir netikit dabar, patikesit po mirties(tikrai nesakau, kad kvailam, katalikiskam pragare).
Atsakyti
Ačiū, cambala, už gražius žodžius.
Man visąlaik toks jausmas, jog kažkas tą mano gyvenimą diriguotų, parodytų man ir tokias puses, kai nieko nebegali įtakoti, padaryti, kai belieka tik pasikliauti Dievu.
Aš turiu nevaisingumo diagnozę, kažkada atsisakėm su vyru dirbtinio apvaisinimo. Visi labai tikėjo, jog turėsim vaikų..aš visus "sodinau ant žemės", netikėjau tuo, ėjo metai, praradau ir viltį. Nepasidavė aplinkiniai. Vyras neleisdavo net kalbėt nesąmonių, mano mama iš paskutiniųjų jėgų išvyko į piligriminę kelionę. Mama toje kelionėje išgyveno keistų dalykų, labai įtikėjo, po to studijavo 4 metus bibliją..Aš žinau kas ir kaip, bet kadangi tai ne mano patirtis, nenoriu rašyt ax.gif
Aš pati esu krikštyta, šventėm šventes, buvau pirmos komunijos, bet tėvai niekad nebuvo uolūs katalikai. Bet dabar kitaip.. mes su mama viena kitą labai suprantame. Mes abi išgyvenome savus stebuklus gyvenime. Aš negalėjau turėti nė vieno vaiko, bet kaip matot iš parašo - turiu visus tris. Ir juos auginant visko būta (kaip ir mano mamai su manimi)..
Dievas yra. Aš net nebeturiu abejonių. Aš tiesiog žinau ax.gif
Ir esu dėkinga Dievui, už viską. Ir neišsižadėčiau nieko iš savo gyvenimo, visko jame ir reikėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Rasma, gera skaityti jusu zinutes wub.gif Nors jose ir liudesio ir skausmo nemazai, bet tokia gera energija sklinda is ju, is tecio pasakymo, kad ras jums pati graziausia kuniga, labai skaniai nusijuokiau ax.gif
Jus-saunuole 4u.gif
Atsakyti
Ačiū jums, kad galėjau parašyt šioje temoje 4u.gif Neplanavau, bet turbūt taip reikėjo. Realiame gyvenime aš privengiu tokiom temom kalbėt..
Atsakyti
......Mano draugė negalėjo išnešiot vaikučių, pastodavo, bet persileisdavo...ir taip kelis kartus....Turėjau pažįstamų, kurie skrisdavo į Indiją pas Satja Sai Babą. Mano draugė juo tikėjo.... Ji tikėjo ir Jėzum Kristum, Ir Satja Sai Baba, ir būrėjom, tiksliau viena vienintele būrėja...Tikėjo viskuo, nes labai nekokia jos sveikatėlė buvo....Ir epilepsijos priepuoliai, ir operacija galvos....18 metų negalėjo turėti vaikų. Pradėjo mane prašyt, kad per pažįstamą perduočiau Sai Babai laišką.......Aš perdaviau.....Gimė vaikutis, po to dar vienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 15 balandžio 2014 - 21:04
shantal, Jūs esat labai gera draugė wub.gif
Aš savo patyrimu žinau ką reiškia toks palaikymas. Su visa meile 4u.gif
Tikėjimas išties daro neįmanoma įmanomu..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 04 15, 22:09)
shantal, Jūs esat labai gera draugė wub.gif
Aš savo patyrimu žinau ką reiškia toks palaikymas. Su visa meile 4u.gif
Tikėjimas išties daro neįmanoma įmanomu..

Rasma, aš esu visa esybe prieš būrimą, nes labai daug teko gyvenime su tuo susidurti, tarp būrėjų augau..ir labai su drauge tuo klausimu nesutariu- tiesiog ta tema tabu, nesikalbam....nekokia aš čia jai draugė tuo klausimu - priešė greičiau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 15 balandžio 2014 - 21:37
QUOTE(shantal @ 2014 04 15, 22:13)
Rasma, aš esu visa esybe prieš būrėjas, nes labai daug teko gyvenime su jom susidurti...ir labai su drauge tuo klausimu nesutariu- tiesiog ta tema tabu, nesikalbam....nekokia aš čia jai draugė tuo klausimu - priešė greičiau verysad.gif

Taip, būrėjos, astrologija su tikėjimu nesuderinami drinks_cheers.gif Bet kartais žmonės kabinasi bet ko (kad išlaikyt viltį..ypač kai tai susiję su ligom, nelaimėm), kartais pasiduoda tai pagundai smalsumo vedini.
Bet jūs perdavėt laišką, tai buvo jūsų noras padėti, jūsų pastangos už kurias jūs esat verta to "ačiū!". Būtumėt verta, net jei nebūtų jokių vaikelių, bet dabar draugė jų turi..
Sai Babos dvasinis mokymas, jo lyderystė, labai kontroversiški..be to, tai jau hinduizmas nebe krikščionybė, bet vis vien.
Jei žmogui padėjo tikėjimas, jau gerai..
Atsakyti