QUOTE(sell @ 2014 02 03, 19:16)
Gal bus tokasai vaikiskas klausimas,kai kuriems ir durnas gali pasiruodyti...
Esu katolike,baznycia karts nuo karto lankau.Pati esu krikstyta,vaikai taip pat.Buvau pirmoj kounijoj-viresne dukra taip pat buvusi pirmoj komunijoj.Kaip ir tikime Dievu,bet .... Labai daznai pati sau uzduodu toki klausima-Ar DIEVAS EGZISUOJA? Kas jis toks? Gal tai paprastas zmogus kuris vaiksto tarp musu? Kas jis buvo ir kas jis yra?... Kartais ir netikiu kad Dievas buvo,kad jis yra,bet vis po kiek laiko uzsuku i baznycia,pamatau ta kuniga ir vel tikiu Dievu...
Gal kas zino,ar mokslininkai yra irode kad buvo Dievas? Kad jis dabar yra?
Ar tai yra neirodymas dalykas?
Padiskutuokim
Esu katolike,baznycia karts nuo karto lankau.Pati esu krikstyta,vaikai taip pat.Buvau pirmoj kounijoj-viresne dukra taip pat buvusi pirmoj komunijoj.Kaip ir tikime Dievu,bet .... Labai daznai pati sau uzduodu toki klausima-Ar DIEVAS EGZISUOJA? Kas jis toks? Gal tai paprastas zmogus kuris vaiksto tarp musu? Kas jis buvo ir kas jis yra?... Kartais ir netikiu kad Dievas buvo,kad jis yra,bet vis po kiek laiko uzsuku i baznycia,pamatau ta kuniga ir vel tikiu Dievu...
Gal kas zino,ar mokslininkai yra irode kad buvo Dievas? Kad jis dabar yra?
Ar tai yra neirodymas dalykas?
Padiskutuokim
Labai geru laidu sia tema tenka paziureti per REN TV kanala.
Labai isimine vienas keliu sakiniu legenda is ten.
Dievas sukure zmogu.Eme visi kartu gyvent Zemeje.Bet zmogus tapo ikyrus ir vis klausinejo Dievo :kaip?kodel?kam?jau Dievas ir begt nuo zmogaus pradejo nuo ikyrumo,bet...nepabegdavo.Isirause Dievas i zemes gelmes nuo zmogaus ikyrumo,bet...zmogus ji ten atrado.Ir vel tas pats:kam?kodel?kaip?Vel ikyrejo Dievui zmogus...Panere Dievas i vandenynus,bet...po kurio laiko vel zmogus surado ten Dieva.Ir vel....kam?kodel?kaip?.....Neiskente Dieva ir.....pasislepe JIS paciame zmoguje,isiskverbe i ji....Nuo siol mes kiekvienas nesiojame DIEVA savyje.....