QUOTE(Saulėtekė @ 2014 03 29, 11:01)
O mums taip norėtųsi pamokyti Dievą, kaip jis turėjo ir turėtų elgtis.
Geriau ne nebandyti
Jis mums tikrai suteikia daug laisves , gyventi, kurti, dziaugtis. Jis nesikisa, jis parodo, su gamtos pagalba , netgi padedamas patiems surasti ko ieskome
Gal kam netgi "ant lekstutes padeda"
Tik kurie labiau tai ivertina
QUOTE(Moonte @ 2014 03 29, 11:15)
O taip, kai kurie taip issismagina, kad net drista keisti Dekaloga, ar tarkim raso Katekizma ir bruka ji, neva tai Dievo tiesos.
Na Dievas nerase jokio Dekalogo , jei ka
Tai zmones raso ir bruka , rase pries Kristu ir dabar teberaso, tebetaiso, dabar dar ir kompiuterius i pagalba pasitelke raso
Patys nebezino kokio melo griebtis
QUOTE(Saulėtekė @ 2014 03 29, 13:13)
Na taip, temoje, kurioje svarstoma, ar apskritai Dievas yra, ankstoka dar.
Tema , kaip tema, bet yra pakankamai religiniu temu, kuriose svarstoma apie skirtingas religijas, o si tema butent apie Dieva, o ne apie zmoniu sukurtus mitus, legendas, religijas
QUOTE(Moonte @ 2014 03 29, 13:42)
Ar jusu, ar ko nors kito kas klause, ankstoka, ar ne? Ir aplamai prie ko visas tas trolinimas?
Ir siaip, prie ko tos jusu blevizgos ne i tema?
Kai reikia pagristi savo pacios izvlagas, tamstos grazbilystes dovana kazkur dingsta, kai trolinti, pirmuju eileje.
Klausimai retorinai, jei ka.
O siaip kas vyksta diskusijoje desninga, jei neskaitai reikalingu, ar nesugebi pagristi savuju izvalgu, uz tave tai padarys kiti, tik nereikia tuomet jiems reiksti pretenziju, kad neva netaip suprato.Ar trolinti.
Ar jusu nuomones kas nors klause? Juk lygiai taip pat turite savo nuomone ir ja dalinates, klausia kas nors , ar neklausia
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..