QUOTE(Terroriste @ 2014 03 28, 22:09)
*nieko sau tada dievo "teisingumas" Sukure pasauli, zmones ir pragarus. Kelis tukstantmecius tuos zmogelius stebejo, kankino visom pasaulio baisybem (ligos, uraganai, porvyniai ir t.t.), po mirties i pragarus siunte, kad dar labiau kentetu. Paskui, kai jau atsibodo, sukure dangu (o gal dangu laikinai uzdares buvo?), nusiunte Jezu i zeme, kad tas atsirinktu kurias sielas is pragaro kanciu perkelt i roju
** va to niekada nesupratau, kodel ir uz ka atpirkt turejo? Ir nuo ko isgelbejo? Tipo, jei jo (jezaus)nebutu buve, tai buk nors ir auksinis zmogus, bet kitos religijos ispazinejas, vistiek pragaran keliausi? Nes kazkas del kazko neispirko? O ka AS padariau, kad mane ispirkinet reiketu? Tik nereikia pasakot apie gimtasias nuodemes. As savo gimimu nenusikaltau ir uz svetimas nuodemes (tipo Ievos) atsakyti netureciau, jei jau dievas toks teisingas, kaip skelbiama.
** va to niekada nesupratau, kodel ir uz ka atpirkt turejo? Ir nuo ko isgelbejo? Tipo, jei jo (jezaus)nebutu buve, tai buk nors ir auksinis zmogus, bet kitos religijos ispazinejas, vistiek pragaran keliausi? Nes kazkas del kazko neispirko? O ka AS padariau, kad mane ispirkinet reiketu? Tik nereikia pasakot apie gimtasias nuodemes. As savo gimimu nenusikaltau ir uz svetimas nuodemes (tipo Ievos) atsakyti netureciau, jei jau dievas toks teisingas, kaip skelbiama.
Cia yra nenoro mastyti giliau Sauletekes pamastymai. Tada man kyla mitis, kad zydai tupi, kurie buvo isriktoji tauta, nes jiems Dievas pasiunte savo Sunu, o jie, kvailiai sito nesuprato ir nukryziavo Ji:verysad: . Tai Dievas galejo savo ''isrinktaja'' tauta nubausti taip, kad milijoai zydu hitlerio laikais buvo pasisuti myriop (tikslaiu i ziaurias stovyklas) i kankinimus, nors ten buvo neikuom nenusideje zydu mazyliai ...