QUOTE(Riviera Maya @ 2014 03 27, 20:09)
Nemanau, kad tai butina O bobulytes ir tokio pasirinkimo neturi, baznycia ir kunigelis tas- kuris tame kaime, nenukeliaus pestute ar autobusu labai daznai i kita LT gala pas gera kuniga
O kiek zusta... be jokio kunigo pagalbos( palaiminimo , patepimo)
Man kazkaip aplamai nereikia jokio dvasios vadovo, kai stiprus tikejimas ir be jokio vadovo Man jokie klausimai nekyla del Dievo. Matau, kad daug kam kyla
O kiek zusta... be jokio kunigo pagalbos( palaiminimo , patepimo)
Man kazkaip aplamai nereikia jokio dvasios vadovo, kai stiprus tikejimas ir be jokio vadovo Man jokie klausimai nekyla del Dievo. Matau, kad daug kam kyla
O jus nebijote neteisingai "kalti vinis"?
QUOTE(shantal @ 2014 03 27, 20:14)
Tai yra normalu, lygiai taip pat, kaip ir suprasti kitam žmogui to, ko nesi patyręs....niekada nė vienas žmogus nesupras skausmo mamos, praradusios kūdykį, kol pats tą patį patirs..ir t.t. ir pan.
Kartą pas vieną budistą mokytoją atvyko mokinys. Anksti rytą budistai vienuoliai lauke prausėsi vandeniu. Vienuolynas buvo kalnuose. Snieguota. Mokinys paklausė mokytojo:"ar šaltas vanduo? Kaip jie gali praustis? Mokytojas nieko neatsakė, tik paėmė kaušą vandens ir užpylė mokiniui ant galvos". Niekas negali pasakyti kas yra kas. Reikia pačiam tą išgyventi ir patirti.
Kartą pas vieną budistą mokytoją atvyko mokinys. Anksti rytą budistai vienuoliai lauke prausėsi vandeniu. Vienuolynas buvo kalnuose. Snieguota. Mokinys paklausė mokytojo:"ar šaltas vanduo? Kaip jie gali praustis? Mokytojas nieko neatsakė, tik paėmė kaušą vandens ir užpylė mokiniui ant galvos". Niekas negali pasakyti kas yra kas. Reikia pačiam tą išgyventi ir patirti.
As dar papildysiu.
Net susitikusios dvi moterys patyrusios ta pati, savo patirti traktuos skirtingai. Nes kiekvienas zmogus i aplinka, potyrius, net skausma reaguoja skirtingai