Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja?

QUOTE(Spalvota diena @ 2014 03 21, 09:59)
Hmmm..., jeigu ne turite, tai jau jaučiate tikrai atsakymus  mirksiukas.gif
Skaitau jūsų postą ir viskas aišku  smile.gif .
Nežinau, į ką jums atsakyti, nes nenoriu antrinti tai, ką jūs tik ką parašėte. Jūs į viską atsakėte. Į viską. O kadangi iš mano varpinės atrodo taip kaip ir iš jūsų, tai.... vis kartosiuosi  biggrin.gif

Tai nuomonę vienokią ar kitokią mes turbūt visi turim, tačiau kitokia nuomonė niekada nepakenkia, nes visada galima atrasti požiūrio "kampą", apie kurį galbūt nesi pagalvojęs smile.gif

Ten daugiau teoriškai apie atsakymus rašiau, ne Jums asmeniškai. Galbūt atsiras, kas norės paprieštarauti ir pateikti kitokį požiūrį. Bus matyt 4u.gif
Atsakyti
Dievo nėra, yra tik žmonių noras, kad jis būtų. Tikėjimas ir viltis, kaip kažkas paminėjo - morka asilui.
Tebūnie, jei kažkam, kad būtų geras, reikia prievaizdo, bausmės ar medalio - jau geriau, kad tikėtų dievu, nes, akivaizdu, kad sąmoningumo pas jį nedaug.
Ir ne, šėtonas šiaip jau neprilygsta dievui, nes šėtonas yra dievo kūrinys, o ne savarankiška dievybė. Priskirdami visą gėrį dievui, nepamirškit, kad Liuciferis - jo kūrinys smile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai Dievas egzistuoja. Tiesiog tikiu ir paaiškinimų nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 03 25, 22:17)
Man asmeniškai Dievas egzistuoja. Tiesiog tikiu ir paaiškinimų nereikia.

drinks_cheers.gif Religija - tai viena iš sričių, kuria nesinori diskutuoti ir kurioje man ypač nepriimtini kraštutinumai - ateizmas arba davatkiškumas.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 03 20, 21:24)
O jis is viso kada nors ko nors kieno nors prase?

P.S.: Aciu, kad bandote paaiskinti savo poziuri. Dauguma tikinciu ta daryti kazkodel vengia.

Kartais reikia nutilti, kad būtum išklausytas.
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2014 03 26, 16:18)
Kartais reikia nutilti, kad būtum išklausytas.

drinks_cheers.gif arba paprasciausiai ignoruoti megejus kurstyti gincus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 03 26, 19:52)
drinks_cheers.gif  arba paprasciausiai ignoruoti megejus  kurstyti gincus.  4u.gif

Kažkodėl dauguma religijos šalininkų labiau bijo diskutuoti ir atsakyti į nepatogius klausimus...matyt, neturi ką atsakyti.
Atsakyti
Jei kažką myli, tai ir saugai.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 02 03, 18:40)
jei mokslininkai butu irode, kad dievas egzistuoja, tai butu aprasyta kiekvieno laikrascio pirmam puslapyje. Bet neirodyta. Gal ir neimanoma irodyti, nes...gal jo ir nera.

Bet mokslininkai, nors yra protingi, nesugeba sukurti pacios paprasciausios zoles is kazkokiu sudedamuju daliu(as nekalbu apie klonavima ir kitus pan dalykus). Negali jie sukurti gyvybes.
Egzistuoja Dievas, tik kiekvienas ji supranta savaip. Vienas eina i baznycia ir klausosi pasileidusio kunigo pamokslu per misias, kitas supranta Dieva kaip kazkokia tai Jega, dar kitas ispazista budizma, kur kaipo tokio Dievo nera, bet yra Tobulybe... Jau nesigilinsiu i religijas, bet Kazkas tikrai yra, nuo kurio viskas visatoj juda, gimsta mirsta...
As labai tikiu Dieva, nors i baznycia ejau tik santuokos sakramenta, vaiko krikstynas, pirmaja komunija, misias uz teva (tai lengvas, grazus saves apgaudinejimas, gal tiesiog ejimas, nes visi eina)... Bet viduj yra jausmas, kurio paaiskinti neiseina. Yra Dievas, nes kitaip nieko niekada nebutu ir nebus. Gal tas Dievas tiesiog visumos Egzistencija, ar kaip cia teisingiau issireiksti g.gif . Labai abejoju, kad kai numirsiu, pamatysiu danguje toki sedinti zilagalvi ir zilabarzdi senuka(kaip baznyciose vaizduoja Dieva Teva). Manau bus kitaip. Nors kad buvo Jezus tai tikiu.
Atsakyti
Aš taip tikiu į Dievą, tačiau ne į bažnyčią. Ta purvina institucija su savo kunigų gvardija bent jau man neturi nieko bendro su Dievu ir tikėjimu, kuris yra arba nėra žmogaus širdyje.
Atsakyti
Kiekvienas pasaulį mato pagal savo sužeistumo laipsnį.
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2014 03 27, 00:45)
Kiekvienas pasaulį mato pagal savo sužeistumo laipsnį.

O jei nesuzeisti, tuomet nemato pasaulio?
Atsakyti