Nauji prancuziski siulai.8 vnt. 4 eur.
Parduodu mezgimo siulus. Atliko po viena kamuoliuka. Siulai skirti megsti kojines, bet manau galima pritaikyti ne tik kojinem. Sudetis: 75 % vilna ir 25 % poliamidas. 100 gr. 420 metru. Kaina vieno kamuoliuko 3 eurai. Vilnius
Papildyta:
Taip pat turiu dar parduoti irgi kojinem skirtus siulus, bet as mezgiau megstuka ir liemenyte is ju. Sudetis: 75 % vilna ir 25 % poliamidas. 50 gr. 210 metru. Vieno matkelio kaina 1,50 euro.
Yra vienas pilnas pokas, kuriame 10 vnt. ir atskirai po 4 vnt. Is viso po 14 vnt.
Papildyta:
Taip pat turiu dar parduoti irgi kojinem skirtus siulus, bet as mezgiau megstuka ir liemenyte is ju. Sudetis: 75 % vilna ir 25 % poliamidas. 50 gr. 210 metru. Vieno matkelio kaina 1,50 euro.
Yra vienas pilnas pokas, kuriame 10 vnt. ir atskirai po 4 vnt. Is viso po 14 vnt.
Rudi siulai 14 vnt. rezervuoti.
QUOTE(VilteVarsa @ 2015 12 08, 15:55)
Laba diena,
Mane domintu siūlai iš pirmos nuotraukos viršutinės eilės - iš kairės į dešinę - 2, 3 ir 4 kamuoliukai. Koks jų svoris ir iš kur būtų galima paimti?
P.S. meginau rašyti į až, bet man niekaip neišsisiunčia.
Mane domintu siūlai iš pirmos nuotraukos viršutinės eilės - iš kairės į dešinę - 2, 3 ir 4 kamuoliukai. Koks jų svoris ir iš kur būtų galima paimti?
P.S. meginau rašyti į až, bet man niekaip neišsisiunčia.
3,4 jau rezervuoti.
Visu svoris pirmoje nuotraukoje po 100 gr.
Parduodu mezgimo siulus. Atliko po viena kamuoliuka. Siulai skirti megsti kojines, bet manau galima pritaikyti ne tik kojinem. Sudetis: 75 % vilna ir 25 % poliamidas. 100 gr. 420 metru. Kaina vieno kamuoliuko 3 eurai. Vilnius
LIKO VIRSUTINEJE EILEJE KRASTINIAI KAMUOLIUKAI
Papildyta:
Yra vienas pilnas pokas, kuriame 10 vnt. ir atskirai 4 vnt. Viso 14 vnt.
LIKO VIRSUTINEJE EILEJE KRASTINIAI KAMUOLIUKAI
Papildyta:
Gal kas ketina atsikratyti virbalais?
Reikia paprastų virbalų Nr. 5.5, virbalų su valu Nr. 4, Nr. 5
Rašykite į AŽ arba gulija.sucho@gmail.com
Geriau Vilniuje.
Reikia paprastų virbalų Nr. 5.5, virbalų su valu Nr. 4, Nr. 5
Rašykite į AŽ arba gulija.sucho@gmail.com
Geriau Vilniuje.
LIKO
Papildyta:
QUOTE(vyger @ 2015 12 11, 17:39)
Papildyta: