QUOTE(VaidaSa @ 2014 11 11, 10:55)
kiek laiko laikotes ir ar krenta svoris?
Narė nuo liepos mėn. Numečiau 10 kg. Pradžioj sportavau, bet dbr nebesurandu tam laiko, tačiau su mažuoju lauke pravaikštau 5-10 km. Kadangi pilnai maitinu krūtimi, svoris krito labai lengvai ir greitai. Maitinimas MP, tai lengvas ir geriausias būdas atsikratyti nereikalingo svorio, tereikia tik teisingos mitybos. O kilo.lt šiuo klsm man labai padėjo.
Šiuo metu turiu 58,6 kg. Ar daugiau reikia ko? Drabužiai 36 dydžio. KMI 20. Dabar kilo.lt esu tik tiek, kad labai pripratau prie režimo ir nesinori labai atsipalaiduoti per visą žiemą. Valgyt darausi daugiau-mažiau pagal receptus. Geriu kavą su pienu (normaliu). Kartais gabaliuką šokolado įsimetu, ar duonelės suvalgau prie kavos. Obuolius graužiu nežiūrėdama kiek ir kada. Vandens geriu tik pagal savo poreikį. Aišku, pradžioj sąžiningai gėriau, kadangi "užmuša" alkį. Bet vėliau organizmas persiorientavo.
Svarbiausia, nusiteikimas ir ryžtas, ir tikslas visai čia pat. Plius užsiimti, kokia veikla papildoma, kad nesitrinti virtuvėj.
P.S. Galėtų ir apie mane bulvaras parašyti, kokių nuostabių formų esu po dviejų gimdymų.
Tai ne Ščiogolovaitę girti, kuri dar tik 2 savaitės po gimdymo buvo ir apie kokias ten sugrįžusias kūno formas čia šneka... Antsvorio turi ir nemažai http://www.lrytas.lt...inta-figura.htm
Atsiprašau, kad čia galbūt, tokia pikdžiuga išėjo, bet žurnalistai galėjo ir kitaip ją pagirti, o ne "karalius nuogas" stiliumi.