QUOTE(gitulia @ 2014 05 06, 08:46)
O man ispudis toks, kad labai dziaugiasi kilo atrade tie, kas iki tol nelabai turejo supratimo apie kcal, tinkama mityba, maisto kiekius ir pan. Jiems tikiu, kad tai atradimas, o kitiems nieko naujo ir stebuklingo, o netgi kai kuriais atvejais kenksminga.
Kas konkrečiai kenksminga?
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2014 05 06, 09:10)
Niekas netrukdo
Suviliojo reklama apie asmeninius planus, asmenines mankstas, palaikyma, kontrole ir pan. O realiai tik snipstas. Is asmenines dietos, kai rasai, kad kazkam alergiskas, kad truksta gelezies ar pan. vis tiek gauni bendra dieta su minimalia kaloriju norma, kuri yra net zemesne uz bazine medziagu apykaita (kas yra absurdas ir apykaitos letinimas), vietoj asmenines tau pritaikytos mankstos, gauni lementariu pratimuku rinkini, o paprasius pasunkinti, nes pasakai, kad pratimus tokius pajegi dirbti su 30 ar 60 kg. svoriai, atsakyma gauni toki, kad nesupranti ar cia jumoras ar ironija
, o apie kontrole is viso patyliu, uzkaltas automatas, kuris liepia nenusiminti, net jei 0.5 ar 1 kg numeti per savaite, kas nedidelio svorio zmogui yra idealu
Na tikrai nežinau kaip buvo anksčiau, nes prisiregistravau tik prieš savaitę, bet aš gavau 1500 kalorijų dietą, vargu ar tai yra minimlu žmogui, metančiam svorį. Mano brolis gavo 2000. O kokia yra žemesnė už tą jūsų paminėtą bazinę? Dėl pratimų, aš gavau rinktis iš 12 įvairių lygių programų, kai išsirinkau, parašiau, kad norėčiau, jog būtų daugiau to, mažiau ano ir man mano išsirinktą programą pakoregavo. O kas nėra elementarūs pratimai? Man rodos, kad dauguma pratimų yra elementarūs, bent jau aš ir nesitikėjau, kad man pasiūlys šokti kordebaletą lieknėjimui. Tiesa pasakius, kol neužsiregistravau kilo, irgi buvau tikra, kad puikiai išmanau apie mitybos ypatumus, bet tik tada supratau, kad per gerai apie save galvojau. Galbūt problemos buvo puslapio egzistavimo pradžioje?