Įkraunama...
Įkraunama...

www.kilo.lt

QUOTE(Forgete @ 2014 04 28, 17:45)
bet tu ta valgiarasti gi gali pagal save koreguoti, as kai naudojausi absoliuciai viska pasikoregavau pagal save. Ka megstu, kas patinka ir pan.

Aš valgiaraštį galiu ne tik koreguoti bet ir pati susidaryti. bet kas iš to, jei nesu išmatavusi savo kūno masės riebalų, raumenų balanso. Šnipštas iš tokių valgiaraščių
Atsakyti
Man tai labiausiai patiko, kai per savaitę numetus 1.6kg gavau laiškelį, "Nenusiminkite, kitą savaitę seksis geriau" rolleyes.gif Paklausiau, ar per mažai, atrašė, kad atsiprašo, suklydo hihihi.gif

Smagu, jei kam padeda ši sistema, bet aš nematau prasmės mokėt pinigus tam, kad man parašytų, jog pusyčiams valgyt košę, priešpiečiams sriubą, vakarienei vištieną su daržovėm, pavakariam varškę, o vakarienei salotas mastau.gif Pilnas internetas nemokamos tokios info mirksiukas.gif
Atsakyti
o as su sia dieta is 56 davaziavau iki 62 ir niekas nesureagavo, o kai vakar neistverus parasiau laiska, tai man pareiske, kad pati kalta nes pasikoregavau valgiarasti, bet kas svarbiausia , kad pakoreguota mano patvirtino pati dietologe doh.gif lotuliukas.gif zodziu jei nors karta pakoreguosit tai ir bus pasekmes kodel nenumetate svorio ( cia pagal juos ) tai as tada nesuprantu kodel leidzia koreguoti doh.gif zodziu nebepirkciau ne uz ka daugiau tos narystes, geriau uz tuos pinigus sporto klube issipirkciau menesiui sporto, manau daug didesne nauda butu
Atsakyti
Nu va, o aš kaip tik šiandien mėnesiui nusipirkau....na žiūrėsim kaip seksis.
Atsakyti
Na pirmi įspūdžiai tikrai neblogi, meniu be galo lankstus ir įvairus, viskas automatiškai apskaičiuojama, taigi aš kaip praktiškas žmogus, kaip mat susidėliojau jį iš to, ką turiu namie. Nelabai patiko tas, kad sporto programa visą laiką vienoda, juk rašiau, kad noriu ir vaikščioti, ir važinėti dviračiu, o galima rinktis tik iš keleto vienodų nesudėtingų pratimėlių. Na parašiau laišką, pažiūrėsim, ką atrašys. Iš esmės juk tai viskas, ko reikia, daugiau jau turi daryti pats žmogus. Taigi kol kas produktu esu patenkinta.
Atsakyti
O gal zinot per kiek laiko jie pakeicia sporto programa? Paprasiau pakeisti, bet niekaip nesulaukiu atsakymo. Jau pradedu gailetis, kad pirkau, ir dar pusei metu...
Atsakyti
Aš jau prirašiau daugybę laiškų ir atsakymą visad gaunu per parą laiką, kaip suprantu jie atsakinėja į laiškus rytais, iki pietų darbo dienomis. Esu labai labai patenkinta, pirmiausiai dėl to, kad nuo pateikto valgiaraščio man atsirado kur kas daugiau energijos, ėmė tvarkytis odos problemos, pagerėjo nuotaiką. Iki tol aš visą laiką blogai jausdavausi, buvau pervargusi ir nusivylusi gyvenimu, o dabar lakstau kaip ant sparnų. Man tai labai labai super. Gailiuosi, kad nusipirkau tik mėnesiui, bet pratęsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2014 05 06, 05:36)
Aš jau prirašiau daugybę laiškų ir atsakymą visad gaunu per parą laiką, kaip suprantu jie atsakinėja į laiškus rytais, iki pietų darbo dienomis. Esu labai labai patenkinta, pirmiausiai dėl to, kad nuo pateikto valgiaraščio man atsirado kur kas daugiau energijos, ėmė tvarkytis odos problemos, pagerėjo nuotaiką. Iki tol aš visą laiką blogai jausdavausi, buvau pervargusi ir nusivylusi gyvenimu, o dabar lakstau kaip ant sparnų. Man tai labai labai super. Gailiuosi, kad nusipirkau tik mėnesiui, bet pratęsiu biggrin.gif

bent man kai baigesi menesio registracija tolimesniam ispirkimui dave labai geras kainas.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 05 06, 07:07)
bent man kai baigesi menesio registracija tolimesniam ispirkimui dave labai geras kainas.

Kokias? Ir kaip jas gavote, ar parašė apie tai asmeniškai? O jūs patenkinta savo valgiaraščiu? Aš tai patenkinta, nebūčiau sugalvojusi pati taip maitintis. Plius dar tie video seminarai. Apskritai man rodos, kad skundžiasi tie, kurie tikėjosi, jog vien nuo prisiregistravimo pradės svoris kristi, bet taip nebūna, reikia laikytis dietos, sportuoti, man dar paskyrė tas dienas, kai nesportuoju, eiti po 40 minučių pasivaikščioti. Aš nelabai įsivaizduoju, ko dar galima tikėtis iš trenerio ir dietologės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2014 05 06, 07:14)
Kokias? Ir kaip jas gavote, ar parašė apie tai asmeniškai? O jūs patenkinta savo valgiaraščiu? Aš tai patenkinta, nebūčiau sugalvojusi pati taip maitintis. Plius dar tie video seminarai. Apskritai man rodos, kad skundžiasi tie, kurie tikėjosi, jog vien nuo prisiregistravimo pradės svoris kristi, bet taip nebūna, reikia laikytis dietos, sportuoti, man dar paskyrė tas dienas, kai nesportuoju, eiti po 40 minučių pasivaikščioti. Aš nelabai įsivaizduoju, ko dar galima tikėtis iš trenerio ir dietologės biggrin.gif

Pasiziurekite kur savo naryste ten turetu buti kainos. o kai baigiasi man rodos ismeta akivaizdziai. va - http://clip2net.com/s/i4VzHo

as ten patenkinta viskuo buvau, nes iki to laiko ko tik nebandziau. O bandziau visas nesveikas nesamones - baltymu dietas, mazu kcal dietas. buvau jau neblogai dasivarius, po namus plavinejau, temperatura iki 36 nukritus, visa drebanti, energijos nulis, kai kurie mikroelementai taip pat buvo ant kritines ribos. O dabar labai gerai jauciuosi jei valgau pagal ta plana, svoris taip pat krenta. Energijos kalnai, gera nuotaika. Ir pagaliau tai toks planas kai galiu valgyti angliavandenius. O ju man labai truko. Zodziu normal life smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 05 06, 07:50)
Pasiziurekite kur savo naryste ten turetu buti kainos. o kai baigiasi man rodos ismeta akivaizdziai. va - http://clip2net.com/s/i4VzHo
as ten patenkinta viskuo buvau, nes iki to laiko ko tik nebandziau. O bandziau visas nesveikas nesamones - baltymu dietas, mazu kcal dietas. buvau jau neblogai dasivarius, po namus plavinejau, temperatura iki 36 nukritus, visa drebanti, energijos nulis, kai kurie mikroelementai taip pat buvo ant kritines ribos. O dabar labai gerai jauciuosi jei valgau pagal ta plana, svoris taip pat krenta. Energijos kalnai, gera nuotaika. Ir pagaliau tai toks planas kai galiu valgyti angliavandenius. O ju man labai truko. Zodziu normal life smile.gif

Va va, mane ypatingai nustebino ta puiki savijauta ir tai, kad nėra kankinančio alkio, maisto kiekio pilnai pakanka, ir pats maistas iš pirmo žvilgsnio atrodytų nevalgomas, bet pagaminus būna skanus. Ir treneris labai malonus, labai taktiškas. Mano jau ir brolis užsiregistravo, ir mama ruošiasi smile.gif Tarp kitko, kažkas minėjo, kad meniu visiems vienodi, tai nieko panašaus, mano brolis gavo absoliučiai kitokį maisto planą.
Atsakyti
O man ispudis toks, kad labai dziaugiasi kilo atrade tie, kas iki tol nelabai turejo supratimo apie kcal, tinkama mityba, maisto kiekius ir pan. Jiems tikiu, kad tai atradimas, o kitiems nieko naujo ir stebuklingo, o netgi kai kuriais atvejais kenksminga.
Atsakyti