QUOTE(Forgete @ 2014 05 06, 07:50)
Pasiziurekite kur savo naryste ten turetu buti kainos. o kai baigiasi man rodos ismeta akivaizdziai. va -
http://clip2net.com/s/i4VzHo
as ten patenkinta viskuo buvau, nes iki to laiko ko tik nebandziau. O bandziau visas nesveikas nesamones - baltymu dietas, mazu kcal dietas. buvau jau neblogai dasivarius, po namus plavinejau, temperatura iki 36 nukritus, visa drebanti, energijos nulis, kai kurie mikroelementai taip pat buvo ant kritines ribos. O dabar labai gerai jauciuosi jei valgau pagal ta plana, svoris taip pat krenta. Energijos kalnai, gera nuotaika. Ir pagaliau tai toks planas kai galiu valgyti angliavandenius. O ju man labai truko. Zodziu normal life
Va va, mane ypatingai nustebino ta puiki savijauta ir tai, kad nėra kankinančio alkio, maisto kiekio pilnai pakanka, ir pats maistas iš pirmo žvilgsnio atrodytų nevalgomas, bet pagaminus būna skanus. Ir treneris labai malonus, labai taktiškas. Mano jau ir brolis užsiregistravo, ir mama ruošiasi
Tarp kitko, kažkas minėjo, kad meniu visiems vienodi, tai nieko panašaus, mano brolis gavo absoliučiai kitokį maisto planą.