QUOTE(Forgete @ 2014 02 19, 13:30)
ten registruojantis į tuos duomenis toks jausmas kad visai nežiūri. Po to prašai pakeisti meniu ar sporto programą, surašai visus pageidavimus ir mano akiai gauni visai neblogą rezultatą. Aš patenkinta, svoris krenta , raumenys tvirteja ir tuo džiaugiuosi.
Jei ne paslaptis, kiek laiko jau sportuojat/maitinatės pagal sudarytą programą? Kokie rezultatai?
Surašiau, kokių pakeitimų noriu, žiūrėsiu, koks bus galutinis rezultatas. Man į surašytą informaciją atsižvelgė kažkiek (na, kaip suprantu, perkaitė ), nes gavau sudarytą meniu ir dietologės žinutę, "kadangi jūs nevartojate duonos, ryžių, grikių, tai tuose patiekaluose, kur nurodyta valgyti šiuos produktus, keiskite juos daržovėmis". Nu bet tai laba diena, kiek tų daržovių reikia suvalgyt, kad gaut tą patį paskaičiuotą kcal kiekį? Jei 50g ryžių, turi ~160kcal, tai kad pakeist 1:1, reiktų suvalgyt kokį kilogramą agurkų ar salotų. Aišku, yra ir kaloringesnių tų daržovių, bet esmė tame, kad tikrai peržiūrėjus esanačius patiekalus, yra iš ko sudaryt normalesnį meniu, atitinkantį mano mitybą. Nepasivargino dietologė.
Ai, nu apie vieną dieną įdėtą "keptą kulšelę iš prebybos centro", o kitą dieną "salotas iš IKI parduotuvės" nepradėsiu bambėt, bet tokius patiekalus gal galima būtų palikt kaip alternatyvą kažkuriam patiekalui, o ne dėl kaip siūlomą patiekalą
Žodžiu, esu bjauri ir priekabi Tikrai tikiu, kad bus kas šio puslapio dėka atsikratys nereikalingų kilogramų, susiformuos naujus mitybos įpročius. O rašau todėl, kad čia yra nuomonių tema ir, gal kas nors pasiskaitęs mano įspūdžius sutaupys pinigėlių