Pagalvojau, kad visgi yra skirtumas tarp jų - Songes jaučiasi smilkalai, todėl jie sunkesni, duslesni nei Intimately Yours. Bet jei nežinočiau, tai tikrai pagalvočiau, kad nišiniai arba kažkas iš 80-ųjų. Labai jau netipiniai.
QUOTE(theorema @ 2014 06 23, 16:16)
Intimately yours - tikrai neblogi, nors dėl panašumo su Songes Pritariu, Katalike, dėl Beckham kvepalų kokybės Dar siūlyčiau pabandyti vyriškus (man jie galėtų būti unisex) Intimately Night - toks su Black Orchid atgarsiais( nors nei klonu, nei plagiatu nepavadinčiau).
Man tikrai panašūs. Pasikvepinau Intimately Yours ir iškart prisiminiau Songes. Man juos skiria tik smilkalų nata.
O tuos vyriškus žinau, kažkada seniai juos broliui dovanojau Labai gaila, kad tiek moteriški, tiek vyriški Intimately Night jau nebegaminami
Šiandien narė DiKu kvepėjo iš nematyto buteliuko, Creation The Vert Ted Lapidus. Pasižiūrėjau, kad sudėtis pagal natas labai panaši į Green Tea Elizabeth Arden, tik čia mano mėgstamą obuoliuką įdėjo ir anyžių, kuris ne visu žavi
Gal T.Lapidus gavosi geriau?
Mamytes, pasakykit, kad tai gliukai (bet jie man panasus )
J`Adore L`Or Dior
ir Ferre eau de parfume Gianfranco Ferre
J`Adore L`Or Dior
ir Ferre eau de parfume Gianfranco Ferre
Gal kas atradot panasu kvapa i Chanel Chance Eau Fraiche? Niekaip neatrandu kitu kvepalu kurie patiktu.. Beda tame kad kvapas laikosi gana trumpai, tad noretus labai panasaus kvapo tik kad laikytu ilgiau
QUOTE(Bryzz @ 2014 07 07, 11:45)
Šiandien narė DiKu kvepėjo iš nematyto buteliuko, Creation The Vert Ted Lapidus. Pasižiūrėjau, kad sudėtis pagal natas labai panaši į Green Tea Elizabeth Arden, tik čia mano mėgstamą obuoliuką įdėjo ir anyžių, kuris ne visu žavi
Lapidus labiau citrusiniai, o tie lengvesni, bet panašūs
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 21, 17:15)
Gal kas atradot panasu kvapa i Chanel Chance Eau Fraiche? Niekaip neatrandu kitu kvepalu kurie patiktu.. Beda tame kad kvapas laikosi gana trumpai, tad noretus labai panasaus kvapo tik kad laikytu ilgiau
Versace versence turi kazkokio panasumo As chanel purskiu visada ant drabuziu, laiko ilgai, net po skalbimo dar lengva aromata galiu uzuost. Ant plauku kvapas issilaiko iki kito plovimo as daug ieskojau, domejausi, geriau nei Chanel chance eau fraiche neradau, po to ir sitam kvapui perdegiau nuo kasdienio naudojimo ilga laika
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 22, 11:44)
Versace versence turi kazkokio panasumo
Nelabai man jie panašūs. Tik aštrūs citrusai viršutinėse natose suteikia panašumo, bet neilgam.
Man asmeniškai Chance Eau Fraiche panašūs į savo pirmtaką Chance, ypač EDT versiją. Aišku, Chance Eau Fraiche gaivesni, žalesni, šaltesni nei Chance, bet bent jau aš juose užuodžiu tą patį chance'išką charakterį.
gal kas zinot panasiu kvepaliuku i Jacomo de Jacomo? trumpokai laiko man jie, gal yra panasiu ilgiau laikanciu?