Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Pagalvojau, kad visgi yra skirtumas tarp jų - Songes jaučiasi smilkalai, todėl jie sunkesni, duslesni nei Intimately Yours. Bet jei nežinočiau, tai tikrai pagalvočiau, kad nišiniai arba kažkas iš 80-ųjų. Labai jau netipiniai.
Atsakyti

Intimately yours - tikrai neblogi, nors dėl panašumo su Songes g.gif Pritariu, Katalike, dėl Beckham kvepalų kokybės drinks_cheers.gif Dar siūlyčiau pabandyti vyriškus (man jie galėtų būti unisex) Intimately Night - toks su Black Orchid atgarsiais( nors nei klonu, nei plagiatu nepavadinčiau).
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 06 23, 16:16)
Intimately yours - tikrai neblogi, nors dėl panašumo su Songes g.gif Pritariu, Katalike, dėl Beckham kvepalų kokybės drinks_cheers.gif  Dar siūlyčiau pabandyti vyriškus (man jie galėtų būti unisex) Intimately Night - toks su Black Orchid atgarsiais( nors nei klonu, nei plagiatu nepavadinčiau).

Man tikrai panašūs. Pasikvepinau Intimately Yours ir iškart prisiminiau Songes. Man juos skiria tik smilkalų nata.

O tuos vyriškus žinau, kažkada seniai juos broliui dovanojau thumbup.gif Labai gaila, kad tiek moteriški, tiek vyriški Intimately Night jau nebegaminami verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 birželio 2014 - 15:33
http://www.fragranti...atal-16012.html

ir

http://www.fragranti...Shea-17143.html

biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino kokiu panasiu kvapu i Dolce&Gabbana "Dolce"? Gal kas nors yra panasaus ir is nisiniu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 05 liepos 2014 - 18:50
Šiandien narė DiKu kvepėjo iš nematyto buteliuko, Creation The Vert Ted Lapidus. Pasižiūrėjau, kad sudėtis pagal natas labai panaši į Green Tea Elizabeth Arden, tik čia mano mėgstamą obuoliuką įdėjo ir anyžių, kuris ne visu žavi smile.gif
Gal T.Lapidus gavosi geriau?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mamytes, pasakykit, kad tai gliukai blink.gif (bet jie man panasus topsecret.gif )
J`Adore L`Or Dior
user posted image
ir Ferre eau de parfume Gianfranco Ferre
user posted image
Atsakyti
Gal kas atradot panasu kvapa i Chanel Chance Eau Fraiche? Niekaip neatrandu kitu kvepalu kurie patiktu.. Beda tame kad kvapas laikosi gana trumpai, tad noretus labai panasaus kvapo tik kad laikytu ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryzz @ 2014 07 07, 11:45)
Šiandien narė DiKu kvepėjo iš nematyto buteliuko, Creation The Vert Ted Lapidus. Pasižiūrėjau, kad sudėtis pagal natas labai panaši į Green Tea Elizabeth Arden, tik čia  mano mėgstamą obuoliuką įdėjo ir anyžių, kuris ne visu žavi smile.gif
Gal T.Lapidus gavosi geriau?

user posted image

user posted image

Lapidus labiau citrusiniai, o tie lengvesni, bet panašūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 21, 17:15)
Gal kas atradot panasu kvapa i Chanel Chance Eau Fraiche? Niekaip neatrandu kitu kvepalu kurie patiktu.. Beda tame kad kvapas laikosi gana trumpai, tad noretus labai panasaus kvapo tik kad laikytu ilgiau  smile.gif

Versace versence turi kazkokio panasumo g.gif As chanel purskiu visada ant drabuziu, laiko ilgai, net po skalbimo dar lengva aromata galiu uzuost. Ant plauku kvapas issilaiko iki kito plovimo smile.gif as daug ieskojau, domejausi, geriau nei Chanel chance eau fraiche neradau, po to ir sitam kvapui perdegiau nuo kasdienio naudojimo ilga laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 22, 11:44)
Versace versence turi kazkokio panasumo g.gif

Nelabai man jie panašūs. Tik aštrūs citrusai viršutinėse natose suteikia panašumo, bet neilgam.

Man asmeniškai Chance Eau Fraiche panašūs į savo pirmtaką Chance, ypač EDT versiją. Aišku, Chance Eau Fraiche gaivesni, žalesni, šaltesni nei Chance, bet bent jau aš juose užuodžiu tą patį chance'išką charakterį.
Atsakyti
gal kas zinot panasiu kvepaliuku i Jacomo de Jacomo? trumpokai laiko man jie, gal yra panasiu ilgiau laikanciu?
Atsakyti