Dar prieš kelias dienas pagalvojau, kad toji HdP tuberoza absoliučiai su nieko nesupainiojama ir panašių į save irgi kaip ir neturi. Sudominot dabar, reikės žvejotis tų Ombre Indigo mėginuko kokio
Kremėj, įdomūs kvepalai, nelabai supratau, labiau vyriški ar nevyriški, ilgai persekiojo (aišku, oras jiems, hm...kaip čia pasakius...). Vienu metu bais išlindo oda, fūūūū, galvojau, kur čia juos nuplauti ir kaip nuplauti bet paskui nusėdo į bendrą marmališką klampumą
http://www.fragranti...digo-24528.html
Nesakau, kad panašūs, bet panašios krypties su HdP animalistine tuberoza
Prieš kelerius metus, ko gero, būčiau nusipirkus
prabėgom pavyko išbandyti. na labai įdomūs kvepalai. iš paskutiniais metais uostytų naujienų man vieni įdomiausių. mėgčiau odą ir tuberozą turbūt nusipirkčiau ir aš. o dar ta spalvelė mėlyna
Kažkas jau senokai minėjo, kad Un Jardin En Mediterranee by Hermes yra panašus į Le Feu d'Issey by Issey Miyake . Buvau pamiršusi. Ir netyčia susidomėjau vienos narės pasiūlytais Un Jardin En Mediterranee by Hermes. Eidama lauke ir jais mėgaudamasi pajutau, kad užuodžiu kažką panašaus Le Feu d'Issey. Na ne visai, bet kažkas juose yra panašaus:)
O man visgi nepanašūs Nors jau senokai turėjau Trouble. Gal reikėtų dar kartą išbandyti. Pamenu, kad pauosčius Trouble galvoje tikrai nesisuko mintys apie Cinema.