ir
QUOTE(Female @ 2017 02 27, 12:37)
<p>Gal rekomenduotumet panasiu kvapu i <strong>hermes un jardin mediterranee </strong>(ypac i nugaravusi)? </p>
<p> </p>
<p> </p>
Man nepanašūs, bet daug kas lygina su Acqua di Parma Fico di Amalfi. Jeigu jums nepatinka tos žolelės Hermes, tai šitie turėtų patikti.
QUOTE(by ki @ 2014 09 17, 19:05)
Tikrai labai panasus. Neveltui tos pacios kurejos. Ant mano odos Epic svelnesnis. Mon Nom'e - daug ryskesnis ladanas, yra papildoma rugstele, ne tokia akivaizdi ir skambi roze. Pirmas ispudis - Epic, tik ypac vyriskas, - ne karta pasitvirtino. Ilgainiui butent per Mon Nom pradejau suvokti Epic'a. Tai man labai trukde. Dingo silko svelnumas, pipirines, rytietiskos rozes alsavimas per prieskoniu imantruma. Liko tik labai aktiviai save pozicianuojanti spalva. Akcentai kvape sudelioti taip, kad dingsta paslaptis. Uz tai yra charakteris, tiesa, ne pats geriausias.
Sutinku.
Amouage Reflection labai panašūs į DKNY Be Delicious ir Red Delicious, haha
Gal kokiu panasiu zinot i Montale intense pepper? Kad jaustusi juodas, rozinis pipiras..
Taip man amouage reflection irgi vienas prie vieno su DKNY obuoliu
nu dabar mane akmenim galit uzmetyt, bet bazeje man MFK Amyris tai grynai kvepia sitais
QUOTE(mimi88 @ 2017 03 14, 10:07)
Tas pats parfumeris juos kūrė Ale jau įsivaizduoju, perka žmonės ir turbūt tikisi, kad kvepės išskirtinai, brangiai-prubangiai, o aplinkiniai užuodžia DKNY obuoliuką Likimo ironija.
QUOTE(Gerda*** @ 2014 02 03, 12:39)
Laba, labai pasiilgstu Giorgio Armani "Sensi" . Gal kas esate su jais susipažinę ir galėtumėt rekomenduot kažką panašaus Niekur nerandu jų pirkt. Būčiau dėkinga.
Trussardi Inside
Cinema Festival d'Ete YSL
Minuit D'Or Lolita Lempicka
Papildyta:
Laba, labai pasiilgstu Giorgio Armani "Sensi" . Gal kas esate su jais susipažinę ir galėtumėt rekomenduot kažką panašaus Niekur nerandu jų pirkt. Būčiau dėkinga.
Trussardi Inside
Papildyta:
Trussardi Inside
labai panasus
labai panasus
pritariu
Ne kvepalai, bet visgi labai panašūs kvapai tai drasiai galima naudot kaip viena linija (zele to pirminio saldumo neturi tik) kadangi duso zeles kvapas man labai patinka tai ir pulp jau noru sarase