Montale Pure Gold ir Chypre Fruite. Nesuprantu, kam vienam gamintojui reikalingi du beveik identiški kvepalai
Turi nemažai panašumo
1804 Histoires de Parfums ir Nuits de Noho Bond No 9
Papildyta:
Montale Chocolate Greedy ir Mancera Roses & Chocolate
Papildyta:
Montale Orange Flowers panašūs į SL Fleurs d'Oranger
1804 Histoires de Parfums ir Nuits de Noho Bond No 9
Papildyta:
Montale Chocolate Greedy ir Mancera Roses & Chocolate
Papildyta:
Montale Orange Flowers panašūs į SL Fleurs d'Oranger
man tai viens prie vieno
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 12, 11:54)
Sakykit jūs ką norit, bet man labai panašūs Byredo Bal d'Afrique (kai nugaruoja viršutinės vyriškos natos) ir TM Womanity Eau Pour Elles
Bazėj jau grynai kaip Bvlgari Omnia Green Jade arba Prada Infusion d'Iris (panašūs jie man). Žodžiu, kiek kartų juos testavau, tiek kartų jie man skirtingai pasirodė. Geras kvapas, kaip ten bebūtų, bet neprilygsta Pulp Tie tai žiauriai išraiškingi nuo pat pirmos iki paskutinės natos. Gal žinote kažką panašaus? Tik LM Parfums Sine Die nesiūlykit.
Šiandien apsilankiau pardėj, konsultantė užpurškė ant riešo TOM FORD NOIR, po kiek laiko sėdžiu, uostinėju, lyg kažkur "girdėtas" kvapas. Tik po to toptelėjo, kad kvepia BURBERRY BODY, tik kiek švelniau ir subtiliau. Gal aš kažką maišau net pačiai įdomu pasidarė
nesuprantu kodel rouge man tai cia tiesiog jazmino ziedas nuskintas ir sutrintas tarp pirstu toks zalias eterinis net siek tiek kartus
Patiko man šitas jazminas, bet pritariu, kad niekuo neypatingas, labai linijinis, beveik monoaromatas.
Nustebau, kai Zara Home Tonka Wood suskambejo kaip Bal d'Afrique
Idomu, kad ir kurejas bendras.
Acqua di Parma Rosa Nobile labai priminė paauglystės kvepalus. Buvo tokie Thais žali ir rožiniai, esu abu turėjus, tai iškart priminė tuos rožinius. Va taip va
Robert Piguet Jeunesse labai panašūs į Calvin Klein Forbidden Euphoria
Papildyta:
Byredo Mojave Ghost panašūs į Chanel Chance Eau Tendre (taip pat galima įrašyt Marc Jacobs Daisy ir Lanvin Eclat de Fleurs)
Papildyta:
Byredo Mojave Ghost panašūs į Chanel Chance Eau Tendre (taip pat galima įrašyt Marc Jacobs Daisy ir Lanvin Eclat de Fleurs)
Gal rekomenduotumet panasiu kvapu i hermes un jardin mediterranee (ypac i nugaravusi)?